|
|||||||||||
|
|
#83551 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
Citiraj:
Kad je čovjek objektivan i dozvoli sebi da si nađe nešto sto bi mu bilo taman za potrebe, svašta se da naći. Ako je fan samo jednog brenda onda će i smeće kupiti samo zato jer je taj brend. A i treba shvatiti da neki ljudi voze pola života srednje aute pa kad naiđu na nešto bolje u tom trenu to je najbolje. Drugi voze visoku klasu pola života pa im srednja i nije baš nešto. |
|
|
|
|
|
|
#83552 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#83554 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Da se ne svadite bez veze, evo vam link pa svaki sam za sebe nek procijeni čiji je veĆi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#83555 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Meni je iskreno sve jedno tko šta vozi i šta mu je lijepo ili nije lijepo. Pokušavam objasnit, ali sam ne shvaćen da 600 litara prtljažnika nije uvijek 600 litara. Šta ti vrijedi ako je auto visok i 200 litara prtljažnika ti je iznad sjedala realno imaš 400 ili imaš limuzinu koja ima 500 do ruba sjedala. Pa nije auto kombi da voziš europaletu. A kaj se auta tiče imao sam od žike, fiće, yugića, Lancia, Fiata, VWa do Audia i Mercedesa. Jedino korejce i japance sam izbjegavao.
|
|
|
#83556 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vikend šarafanja ![]() 25 godina toplinskih šokova odradilo svoje. ![]() Pa kad sam već krenuo, dovršio sam posao rješavanja vakuum leakova ![]() Kompet predihtan usis. Svaki dihtung od MAF-a do glave zamjenjen. ![]() Rezultat, savršeno miran rad, fuel trimovi više ne divljaju, odaziv na gas neusporedivo bolji. Prvo paljenje ![]()
|
|
|
#83557 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Recimo ja sam se vozio u kodiaku i podijelio sam svoje misljenje tj mucninu par puta. ![]() Uglavnom evo da iskreno podijelim i dvije mane sa svojim tucKsonom. Sa lijeve strane me opalio kamenic po voznji autoputom pa mi je ostao trag koji se vidi pod odredjenim kutom. A na haubi mi je isto jedan kamencic ostavio trag. ![]() Tako da ide u prodaju taj koreanski kramp i kupujem lubenicara sa dsgom, svabo je svabo. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#83559 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Zna li netko ako ima kakav majstor koji moze nekako obloziti/pobojati ili nesto slicno unutarnje dijelove plastike? Na Astri su rukohvati za zatvaranje vrata prevuceni nekakvim tankim slojem boje koja se pocela ljustiti. Dolje na slikama se vidi. Na suvozacevoj strani je jos gore. Pa me zanima da li ima netko tko to fino pofarba ili presvuce ili tako nesto. Da li ovi koji tapeciraju mogu mozda tu navuci jako tanki sloj koze da to uredno izgleda? Auto je inace u super stanju, pa me onda ti rukohvati bas nerviraju i htio bi to popraviti ![]() Malo je i ovo oko podizaca i podesavanja retrovizora isto ogrebano, pa ako je farbanje moglo bi se i to srediti. I volan vjerovatno na tapeciranje jer je originalna koza neka super mekana, kao da je sa pimpeka, pa dosta da ju ostrije pogledas i ona se ogrebe...
|
|
|
#83560 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Ovo ljeto sam se navozao, 6500 km na relaciji IM-ZG pola od toga autoput, pola stara cesta. Prosjek u autu piše 5.5l, prema točenju je 0,4l više, znači 5,9l na 100km. S obzirom da se nisam vozio ko baba i uvijek sam punog gepeka s 4 osobe u autu, zadovoljan sam i potrošnjom ![]() Baš peh, uzmeš novi auto i za 1000 km crkne ![]() Zadnje izmijenjeno od: Daten. 15.09.2025. u 11:25. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#83561 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#83562 |
|
Premium
|
Ajde neka si ti to zakeljio ako te tako veseli. Na forumu.hr je lik morao vratiti ganc novog a4 jer je elektronika imala tomorrowland svaki dan pa se ne pise o tome da je svaki audi smece. Zato imas garanciju i to rijesis. Na kraju krajeva ako vise ne zelis voziti taj auto odes u drugi brand salon, uzmes kaj hoces i ovog das pod racun. problem rijesen. Svaki novi auto moze biti kramp, jebiga |
|
|
|
|
|
#83563 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Meni prvi rođak preuzea novu Alfa Giuliu 2024 u Zadru, doša je do Gospića i auto je zariba, motor skroz otiša. Tako da, ima posebnih slučajeva svugdje. Jedino još nisam čuja da je ijedan Kinez krepa, tako da, take it as you with ![]()
|
|
|
#83564 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Za Alfu ništa čudno ![]() Toliko su elektronike ubacili u sve nove aute, nije ni čudo da se kvare. Vidim da u premium stavljaju i treći ekran ispred suvozača ![]() |
|
|
|
|
|
|
#83565 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Pa ti ajde starom cestom... |
|
|
|
|
|
#83566 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Jedino ne možeš utjecati kad pukne klipnjača i probije blok. A za sve ostalo prije havarije je bio neki simptom koji se je ignorirao.
|
|
|
|
#83567 | |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#83568 | |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Odnosno, pokušao. ![]() Na kraju ih tužija i dobija pare nazad, proces traja nekih 4ipo miseca.
|
|
|
|
#83569 | ||
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Automobili
Citiraj:
Citiraj:
. Zainatio se i sad čeka kompenzaciju, nov motor ili slicno , ili idu na sud pod optuzbom da su presutili tvornicku gresku motora. Ima svacega kod svakog brenda, zato je danas sve lutrija.Zadnje izmijenjeno od: spawn. 15.09.2025. u 14:59. |
||
|
|
|
|
|
#83570 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#83571 | |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Pa upišeš ovako nešto pa ako ima ima sad koji tocno citrač ,opel ,jaguar ...nije ni nuklearna fizika za skinit to jer sve su to slični standardi mehanike da je neznam koji brand vozila Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Tajl3r. 16.09.2025. u 14:44. |
|
|
|
|
|
|
#83572 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Evo malo direktno iz Kine🇨🇳Svi oni koji su bili skeptični prema kinezama, ja odgovorno tvrdim da ne treba biti, jedini problem je što su kod nas preskupi.Gledao sam taksije sa 150000 i odlično se drže.Ovo su modeli Huawei i Xiaomi.Što se tiče cijena 1RMB je 1Kuna. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#83574 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#83575 | |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#83576 | ||
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Citiraj:
Miljama daleko od falične konkurencije. |
||
|
|
|
|
|
#83577 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Hamm je zaboravio i Toyote koje su patile (ili jos pate?) od canbus attacka. Sve je to isti drek, Skode, vageni, ovi, oni... Moje grubo misljenje ![]()
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 15.09.2025. u 17:38. |
|
|
|
|
|
#83578 |
|
Moderator
|
Prokleti biciklisti. Ovo je njihovo maslo i od one Grete. https://www.jutarnji.hr/autoklub/gar...wgnKNepvBvA2Yw
|
|
|
#83580 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|