|
![]() |
#83431 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#83432 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Iako je Toyota dio i ide na sve od Yarisa na dalje, ovi lupe porez na luksuz. Vulkanizer mi je stavio zamjenski sad jer naravno, najbrža dostava je tri dana, a meni treba najkasnije sutra. Ł80 Naravno da se ovakva sranja dogode kad imam najviše posla i prije godišnjeg/roadtripa.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#83433 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83435 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
A, B, C klasa i tu bi ubacio još CLA (CLošAuto). To je donji segment Mercedesa. I tu ni ne očekujem neku top izvedbu. Mehanika se neče nešto kvarit niti imaju neke serijske greške, ali će ušparat na nekom komadu plastike. Možda će negdje krckat i cvilit, ali izvana je to Mečka i kad dođeš među običan puk ili ti raju imaš se s čim kurč.t. Možeš doć s novim japancem od 50k eura nitko te neće ni pogledat jer mečka je statusni simbol na ovim našim područjima, a japanac i korejac to nikad neće biti.
![]() |
#83436 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali slažem se s kolegama, ovaj Camaro je već poznati u našem kraju, volan je baš fail. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83437 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Baš na tu temu mi je komentirao čovjek koji vozi X3 sa M opremom da je kupio ženi X1 sa M opremom, i da je šokiran koja je razlika u kvaliteti plastike i tih nekih detalja između X3 i X1, a kao i jedno i drugo vozilo sa najboljom mogućom opremom i relativno blizu u ponudi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83438 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Nego od kuda/gdje ste uzimali okvire za tablice? Zadnje izmijenjeno od: Hamm. Danas u 15:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83439 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Pozdrav svima... Kao i svaki pravi vozac Audija imam svog vozaca (citaj vozim se trajvanom)... 😁 Ako nis drugo, imam puno suvozaca sto ima svoje prednosti... 🤣 Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
![]() |
#83440 | ||
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Nacionalni prosjek u SAD-u (prema NHTSA i FHWA, podaci iz 2023.) je jedna nesreća svakih 702.000 milja (oko 1,13 milijuna km). Autopilot/FSD uključen 1 nesreća svakih 6,69 milijuna milja (oko 10,77 milijuna km) što je 9,5x sigurnije (manje nesreća). Tako kaže statistika Citiraj:
Lidar ima prednosti u uvjetima magle i jake kiše. Međutim veliki problem je kad se koristi više sistema i njihovo preklapanje te tu dolazi do problema. Uglavnom zanimljivo područje koje strelovito napreduje. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#83441 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007