|
![]() |
#8311 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni se nekako kao najbolja ponuda u tom cjenovnom rangu cini Commencal Combi Disc koji je Hamm uzeo. Citiraj:
![]() Trenutno je na Sljemenu samo -5 i nema vjetra, a ja na GO-u, sto znaci da sam upravo sada neplanirano odlucio malo propedalirati Sljemenom - neuobicajenom rutom, pa cu staviti track kad se vratim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8312 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ili talon 2 za 3500kn. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8313 |
Premium
|
Te 2 god. gare nista ne vrijede kad je TS-ov servis u banani. Da si kupio Talona i da ti je zaslinila vilja, kladim se da ne bi dobio bajk nazad u jednom danu, tak bi se fino nacekao da bi ti prisjelo. ...inace slazem se da je i Talon dobra kupovina, ali prema reakciji ljudi na netu, njihov servis treba zaobici u sirokom luku. btw. Track danasnje voznje Uspon Bikcom do Njivica, pa na donji Mrzljak (Markusevecki makadam) i nazad 20kom u Markusevec. Topografska karta Zadnje izmijenjeno od: Nik. 04.03.2011. u 13:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8315 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@ Nik; ![]() Ja nikako da se odvažim, ali dobro budem već! Evo da vam pokažem kaj sam si ubo sa eBay-a za bajk i sebe (vezano uz bajk ![]() http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=250777318311 Ovu Crveno/Crnu i ovo http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=STRK:MEWNX:IT Nadam se da će se time ukloniti utrnule ruke! ![]()
![]() |
#8316 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8317 |
Premium
|
samo 1. slika). -->
Njivice Izmedju Njivica i makadama treca cetvrta - hranilica Na makadamu Dvadesetka, donji dio @2 die 4
Cuj, gust mi je pedalirati pa se gustam ![]() ...a slobodno vrijeme za svoje aktivnosti uvijek nadjem. Evo par slika, trebalo mi je vremena da to prebacim sa sluzbenog moba (bolje ispadaju slike na sluzbenom SE-u s 2MP, nego na mojoj Nokii s 3.2MP-->samo 1. slika). Njivice Izmedju Njivica i makadama treca cetvrta - hranilica Na makadamu Dvadesetka, donji dio |
![]() |
![]() |
![]() |
#8318 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
SE ima puno bolje slike od Nokie, oko toga sam se sa puno Nokijaša natezao. Na zadnjoj slici je mjesto gdje sam se prvi put razbio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8320 |
Premium
|
Te su ljetne sto sam ja uzeo. Samo pazi da se na zabundas ko 2 die 4, pa ces zakuhat pri usponu. Nece sutra biti nista specijalno hladno, max -3-4C i to na vrhu, sto nize to toplije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8321 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
kaj idem samo ja sa nikom? naavio hlace, ono sta sam ih nosio 5min po stanu di mi je oko 23 stupnjeva temp, sam se skuho, imam i potkapu, a nabavio sam i windstop rukavice, bontrager ove: http://bontrager.com/model/08572 tako da sam spreman za prvi napad u ovoj godini na sljeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8323 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nitko ne voli kad netko napiše možda. Kamoli dvaput. ![]() Sutra je pohod na akcije zimske obuće jer su moje cipele izdurale nekih 5 godina, pa možda poberem neš jeftino. ![]() A nedjelja se mora u učenje utrošit. Vrijeme je katastrofa, tj. uvjeti na stazi. Mene ćete vidjeti gore kad bude iznad 10°C hehe
![]() |
#8326 |
Premium
|
Na kraju cu opet sam ici na Sljeme ![]() Ako se to dogodi idem u jedno istrazivacko izvidjanje rute od Hunjke prema ovome sto sam odvozio danas...kad jednom pogodim stazu koju trazim (a to nece biti iz prve ziher) onda vodim PCE ekipu na jedan spust kojim se jos niste provozali. ...a tad ce taman biti iznad 10C ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8327 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Nebudeš išao sam ziher.... Burazi i možda +1 su u 10 kod tunela...
![]() |
#8328 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#8329 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
oko kolko se okvirno ocekuje povratak u dolinu rijeke save? ![]() imam nekih obaveza pa ne znam da li stignem ubacit sljeme izmedju stigao mi je 203mm rotor, ogroman je ![]() sto se tice performansi nisam bas primjetio neku razliku, ceka se spust pa cemo vidjeti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8331 |
Premium
|
jos se odlucim do ujutro, na knap mi je skroz probat cu odgodit ujutro obaveze ak uspijem dodjem ak ne, do sljedeceg puta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8333 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8334 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: murina. 05.03.2011. u 11:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8335 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#8336 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
cekam rucak i ja gibam na tur d zagreb grad ! planiram preko podsuseda, rakitja, lučkog, blata, botinca, držićeve, šubićeve, trga itd. do doma ![]() ![]() dosta mi je bilo čekanja i sjedenja doma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8338 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Hebeno je bilo skijanje na Sljemenu ![]() ![]()
![]() |
#8339 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
napravio onaj krug gore. trebalo mi je 1h 36 min za 42-3km po ciklo kompu. bez stajanja sam otfurao. lijepo mi je sjelo ![]() ![]() malo previse hladnog vjetra u prsa ! ![]() inače sve ok ![]() ![]() ![]() EDIT: LUUUUUDIIIMMM sa gps trackerima. every trail radim sva kako je opisano, sve napravim kako treba ali mi u profile-u ne prikazuje rute itd. poludit ću ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8340 |
Premium
|
Ides nizbrdo, a umara kao da je uzbrdo...2 die 4 ce najbolje opisati dozivljaj ![]() U vrsnom dijelu je ipak napadalo mrvicu previse snijega, ali je zato kasnije spust bio vrlo zabavan...a Leustek od izvora na dalje - guranac, nema sansi da se to vozi uzbrdo. Bavili smo se i uredjivanjem staza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|