|
![]() |
#8312 | |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8313 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Kad ste navalili na košarku, onda dodajmo i ovo na listu ![]() A upravo odgledah Deadheads. Romantična treš komedija sa zombijima, film predobar za opustit se, nasmijat se i zabavit. Odlično!
![]() |
#8314 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema do Glory Road kad se radi o košarci |
![]() |
![]() |
![]() |
#8315 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
To su filmovi dečki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8317 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
anyone? ![]() EDIT: ontopic - ovaj - extreme3 verzija trierovog 'dogville-a', motivom dakako, ne kvalitetom i ovo - da mi je neko reka da će mi timberlejk bit forte u tandemu, sumnjičavo bih klimnuo glavom - i bio u krivu! 'jamie' mile kunac bez greške odnosi titulu najiritantnije spodobe koja je pohodila ekrane različitih dimenzija u tekućoj godini. ne ponovilo se!
iconography fucks with me...you look great in bloodstains... Zadnje izmijenjeno od: flyer1. 21.11.2011. u 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8318 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#8319 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8320 |
Guest
|
Ključna riječ. Vrhunska moderna akcija. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8322 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Problem je šta sam ja dijete 80tih i nikako da mi legne film.. Nikako. Pogledao ga na preporuku frenda, i nakon filma sam pitao, koji k... da li on meni to namjerno napravio. :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#8323 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
@McG Tebi valjda rijetko koji film nevalja... Svaki film gledaš s aspekta onoga kojem je film dobar, na taj način ti i je svaki film dobar. Jel ima koja preporuka neke kvalitetne akcije old school, netreba bit novijeg datuma. Tipa Heat, Resevoir dogs nešto tako slično, kultno ajmo reć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8324 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Mrmlj da taken je solidan film. Black swan nisam gledao (izbjegavam) iako đevojka veli da je film super. ![]() Kaj je netko gledal Immortals? http://www.imdb.com/title/tt1253864/ Meni se čini kao loš film prema traileru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8325 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma lud si, ali stvarno... znaš da imamo slične ukuse i meni je crni labud bio in-general jedan od boljih filmova koje sam ikad pogledao. iskreno umjesto imortalsa bi rađe po jedno 5. put pogledao 300 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8327 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@sys..Taken je ok film za napraviti rajnglu kokica i rokati po pivi dok gledaš film. ![]() ![]() ![]() ![]() Budem črnog budla pogledal prek vikenda. MORAM! I sram me priznati još nisam Schindlerovu listu pogledao. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8331 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
@Hamm, onda nabaci na dnevnu listu i Black Book. nek se nade, neces pozaliti. i da, scoot pilgrima ja shvacam nesto kao crvenog patuljka (kojeg obozavam, jel). uglavnom, danas da izade takva serija i dalje bi imala publiku, ali "ogranicenu". isto s masom filmova koji su meni sjeli ko' kec na cenera, ljudi su mahom razocarani i zblanjeni kako je to meni dobro/ok. sad kad vec pricamo o "takvog vrsti", evo jednog testa - The Rocky Horror Picture Show. bas me zanima koliko ce ljudi reci da je sranje, kolikima ce biti ok, koliko njih ce reci da je film odlican. garant ce pola ljudi reci da je sranje, pogotovo jer ce micati pogled na npr ovo.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8332 |
Guest
|
Gledao je Ammdija Black Book (znam jer sam to vidio kod njega pa me film (ime) podsjetilo na legendarnu seriju) ![]() A Rocky Horror je legendaran film (ima bluray). Meni samo žao kaj bi ga htio pogledati uživo u kinu u americi sa svim bacanjem kokica i sličnim forama ![]() |
![]() |
![]() |
#8337 |
80286
|
Upravo odgledao Death Race 2. Meni je film odličan, ali ako zbog ničeg pogledajte ga zbog Tanit Phoenix ![]()
![]() |
#8339 |
Guest
|
ah...zašto volim 80 te ![]() American Ninja Revenge Of Ninja treba li što reći? Stvarno klasici! Hunters Blood 1986 "Rednecks" , jug amerike , fura se na Deliverance..9/10 i dva novija horrora : Laid to Rest Chromeskull : Laid to rest 2 Oba 6/10 . Slasheri za ubit vrijeme. Premda ovaj "Chromeskull" ima potencijala , neće postat Jason ili Michael Myers novog doba. Svejedno , ovo je na putu da postane dobar trash horror serijal. |
![]() |
![]() |
#8340 |
80286
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |