|
![]() |
#83311 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ustedi 8-10k eura i kupi 2025 Vitaru. Auto je ispeglan maksimalno, tisi i utegnutiji od proslog modela i ima 9 godina garanciju. Ne znam zbog cega je Toyota tolko skuplja, osim sto je malo veca. Pogon prakticki isti, plastika ista, dizajn po meni bezlican i nista moderniji od Vitare.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83312 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Da, mi smo gledali mazdu, toyotu, karoqa i jos nesto, zaboravio sam. Mazda bila za koplje ispred ostalih, a cijene iste (karoq jos najskuplji kad mu dodas malo vise opreme..). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#83313 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam praktički svaki dan u gradu sa Insigniom i nema neke razlike. Samo nek je automatik. Pa nisu u gradu trake uže. Parkiram se u garaži ili iscrtanom parkingu. Auto uvijek stane. Jedini problem je garaža Sv. duh u bolnici. E tu su malo preuska mjesta i problem mi je izlazak iz auta, ali nije do auta nego do moje škembe. Ovima s malim autima bi zabranio parkiranje po gradu jer se uvijek naje.u na neki čošak di smetaju ostalima.
![]() |
#83314 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Precijenjena i bugovita hrpa jeftine plastike obložene jeftinom eko kožom. Znaš koliko sam bugova na infotainmentu imao na Dusteru? Nula ![]() Ekipa se još loži na dojč premiume, a zadnje p od premiuma je nestalo prije desetak godina. Prvo sam išao probati Corollu GR Sport. Isto sranje. Hrpa plastike sa "sporckim" detaljima, samo je za manje novaca Corolla nudila HUD, 360 kameru, automatsko parkiranje i sve parking senzore. S-line...samo zadnji parking senzori. ALI, ima ljepši EKRAN ![]() Vjerojatno se mnogi neće složiti, ali Toyota s Corollom trenutno nudi najviše za novce u toj klasi. Ne znam za SUV-ove, ali hatchback/karavan klasa, teško da može bolje/pouzdanije. Treba prežvakati plastičan interijer i zastarjeli infotainment, ali na to zaboraviš nakon mjesec dana.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. Danas u 00:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83315 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83316 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Za ove papane koji idu autom po speceraj... Za to postoji Konzum Online... ![]() Jbt, pa jednom mjesecno narucim 200-300EUR svega i svacega... Zadnje sto zelim je da istovarim 50kg svega toga nasred Zelenog vala i onda to sam nosim gore u stan u zgradi bez lifta... ![]() A za ove koji bi se vozikali po gradu, a ne znaju kako - ozbiljno razmislite o taxiju, ispast ce jeftinije nego da se trosi 20kEUR na mali gradski auto sa automatik getribom i 3 cilindra... Za tih 20kEUR se moze napraviti... mmmmm... ako gledamo voznju recimo 5EUR, znaci 10EUR tamo i natrag... To bi bilo 2000 odlazaka do nekud i povrataka doma... Prevedeno - ako recimo jednom dnevno moras ici negdje i vratiti se doma, to onda znaci da za tih 20kEUR mozes ici tako jedno... ummmm... 5 i pol godina svaki dan... Ne moras trazit ni parking, ni placat osiguranje, tehnicki, gume, servise pa se tu nabere valjda jos pola godine taxiranja... Samo pazite da vas ne taxiraju oni idioti koji vrebaju ispred kolodvora i slicno... ![]() Sto se mene tice, ja imam auto pretezno za duze relacije i ruzno vrijeme... ![]() I ne mogu smislit Mozemovce, samo da se razumijemo... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|