Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > RETRO hardware i software
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.05.2023., 08:01   #8221
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Daj please stavi slike u thumbnail ili resize, ovo je kaos

N64 mozes napajati ATX napajanjem, cak bi rekel da pašu spojnice zenskih molex konektora, a pinout je na linku. (jedan ground mu je dosta)
Overclock je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2023., 16:31   #8222
D/G
Premium
Moj komp

D/G's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Evo slijedeća "Kanta 3" je IBM 433DX/Si machina type 6381 sa Intel Pentium A80502I33 SY022 na "Socket 5" i pasivni hladnjak.
Unutra samo u bank0 su dvije pločice EDO rama ?
Hard disk Caviar 2850 i 1,44 FD a ima mjesta i za CD-ROM.
Power pak daje sve napone a kod uključenja na tipkovnici trepnu ledice od tastature.
Baterija CMOS-a je CR2030 Litijeva i ima sad 3V .
VGA je ISA dodatna Trident kartica.

Slike nema nikakve, beep se ne čuje a ni HDD ne spina

https://ibb.co/BVMYtJt
https://ibb.co/7QWrxKc
https://ibb.co/bdn7Cdm

Tražio po net-u podatke za ovu MBO i nigdje naći ..

Zadnje izmijenjeno od: D/G. 05.05.2023. u 22:10. Razlog: slike
D/G je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.05.2023., 18:05   #8223
D00D
Premium

Datum registracije: Jun 2020
Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Daj please stavi slike u thumbnail ili resize, ovo je kaos (jedan ground mu je dosta)
Ooops, sorry. Na mojem monitoru su slike taman cijeli ekran al to je 1440p. Sram me pitat al kak se napravi taj thumbnail? Ima li neka opcija koja ne ukljucuje rehostanje manjih slika?
D00D je offline   Reply With Quote
Staro 06.05.2023., 19:03   #8224
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

@ D/G
Manuli su atečani. Daj mu 486-icu (dx33, dx2-66) i kladim se da ce upaliti.

@D00D
Ne sjecam se zasto (davno je to bilo), ali nisu mi radili resize + img tagovi, pa uploadam na imgbb zbog thumbnailova. FHD FTW
Attached Files
File Type: pdf ibm 425sx-si manual.pdf‎ (1.19 MB, 482 views)
File Type: pdf ibm 425sx-si.pdf‎ (276.8 kB, 451 views)
Staro 06.05.2023., 21:13   #8225
D/G
Premium
Moj komp

D/G's Avatar

Evo pregledah ove .pdf ali nigdje nema MBO kao što je kod mene kao ni "Model Number MY0" pa već pomišljam da se neko "igrao" sa MBO i procesorima.
Kod ove MBO je CPU u suprotnom ćošku od PS2 za tipkovnicu i odmah do soketa-5 je pločica sa po mom mišljenju regulatorom napona na hladnjaku.
Niti jednom se nije čuo "beep" pa sam se već spremio da kantu odnesem na komunalno dvorište.

ps: Ovo za cpu da probam drugi nažalost nemam za socket-5 pri ruci ...možda skinem iz neke od mojih kanti ako ne nađem po kutijama.
Staro 10.05.2023., 18:50   #8226
D00D
Premium

Popravio obje konzole sa megafotke na prosloj stranici. Bas sam si ponosan
Staro 10.05.2023., 20:40   #8227
stef
Premium
Moj komp

stef's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
svaka čast . kako si ih popravio?
stef je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2023., 00:16   #8228
D00D
Premium

NES nije citao cartridge, pa sam izvadio onaj njegov 72 pin connector, skuhao ga (prosla strana slika u loncu) i savio pinove da bolje stisne.

N64 ima memory expansion slot ali cak i kad nema extra memory u njemu mora biti ovaj crni vrag, tzv. jumper. Kao da npr. PC ima praznu karticu u svakom neiskoristenom ram slotu, znaci dio koji samo moze failat. Design flaw konzole. Taj jumper je gubio kontakt pa sam ga ocistio contact cleanerom i voila!

Staro 12.05.2023., 18:12   #8229
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Bravo kolega, sljedeci korak su igre lemilicom

Meni je na poslu na stol došao ThinkPad W701ds, nije baš definicija retro mašine ali definitivno nekaj posebno kaj se ne vidi svaki dan
Alien_200581 je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2023., 13:50   #8230
D00D
Premium

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Bravo kolega, sljedeci korak su igre lemilicom
Zadnje sam lemio RF kabel i nije dobro proslo, jos imam traume
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.05.2023., 22:00   #8231
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Projekt "Dimljeni Macase"

Kolega @bertone mi je prije ~2 god. velikodušno poklonio macase galaxy ka-580, kuciste kakvo sam imal davne 1999. Samo ga je trebalo oprati

Naime, kuciste je bilo u pušnici (ak mene pitate ), dišalo po špeku i kobasama, kaj nije loše (dok je čovjek sit). U prvom pokušaju pranja su korišteni: jar/čarli , isopropilen i nitro razrjeđivač... skoro bez efekta.
Drugi pokušaj: industrijski aceton, benzin i industrijski odmašćivač... e tu je nakon natapanja s odmašćivačem počelo popuštati, ali i dalje se jako teško pralo.
Treći pokušaj je bil s permetalom (gold) + bušilica s četkom, i to je skinulo sve osim hrđe.

Par slika di se vidi prije/poslije:

Prednja plastika je izgledala skoro isto kao i plašt na kojem je slikana:

Ispod haube ^^ :

Hrđu sam skinul s dremelom, kolko je išlo, a kompletan metal namazal s wd-40 i litijevom masti na spojevima metala i navojima. To je privremeno rješenje dok ne ulovim vremena za pjeskarenje i lakiranje.

Uskoro više slika, kad abit be6 i njena ekipa usele
Staro 21.05.2023., 23:06   #8232
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Nice one, @Overclock Odmah mi je bilo jasno da je Bertone nekako povezan, jer je on jedini (kojeg znam) da skuplja MaCase-ove tu na forumu. Kao ja i Adisoni, uvijek sam govorio da svatko ima svojeg "jednoroga"...

A vezano uz Adisone, evo zanimljivog oglasa iz dalekog nam Vladivostoka... Nažalost, predalekog! Tražena cijena je smiješna, i uzeo bih ovo bez ikakvog razmišljanja.

Ne, nije "Adison" ali je Adison case. Samo dokaz da se prodavao internacionalno, iako još uvijek nemam pojma TKO stoji iza njega.

A evo i LINK na cijeli oglas... Zanimljivo, ovo je već drugi takav case do kojeg ne mogu doći. Prvi je bio davne 2016 ili 2017. godine, u Barceloni, kad sam čak uspio kontaktirati i prodavača, ali je cijela priča propala jer tip nije želio slati u RH i mislio je da ga zaje...
Trekkie4 je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2023., 09:54   #8233
sfc_PsychQ
Retro hardware fan
Moj komp

sfc_PsychQ's Avatar

Datum registracije: Apr 2022
Evo i par mojih ulova od neki dan

sfc_PsychQ je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2023., 17:56   #8234
D/G
Premium
Moj komp

D/G's Avatar

..imaš dobro lovište..malo je starije od mog najnovijeg PC sa kojim i sad radim. Kod mene ima oružja volje i municije ali lovišta nigdje

Evo se cili dan zezam sa kantom AMD386DX40 iz '92.
AT Power-pack nakon gašenja i uru čekanja proradi nakon gašenja opet ista stvar ponovo. Mjenjao sam elektrolite sumnjive veće , a izgleda da ću morat i one od 1-25µF ne bi li ubo na krivca.....ali za danas mi je dosta lemilice.
(donila žena kavu pa sam morao rasčistiti stol da je spusti).

Zadnje izmijenjeno od: D/G. 22.05.2023. u 18:12.
Staro 22.05.2023., 21:04   #8235
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Ako sam te dobro razumio "teško" starta ... onda je u pravilu jedan mali elektrolit u pitanju (zadužen da stvar proscilira ...).
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2023., 21:27   #8236
sfc_PsychQ
Retro hardware fan
Moj komp

sfc_PsychQ's Avatar

Datum registracije: Apr 2022
Citiraj:
Autor D/G Pregled postova
:
Evo se cili dan zezam sa kantom AMD386DX40 iz '92.
.
To je bila moja prva kanta tamo negdje 93, 8 mb rama, vga kartica i 14" vga monitor
Kasnije je dobila soundblaster i quad cd rom
sfc_PsychQ je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2023., 21:57   #8237
D/G
Premium
Moj komp

D/G's Avatar

Meni je nakon Comodora64 i jedne 286-16 bila prva ova 386. a kućište je desktop "HIGHSCREEN Kompakt Serie III 286-16 ". MBO je neka sa samo ISA utorima i SIMM 8x1mb rama.
Iskopah je jučer i danas gledam unutra nema ni CD, HDD , Floppy ima samo 1,2Mb, nije bilo ni VGA ali ubacih jednu za ispitat radi li i ugledam BIOS prelistam sve i rekoh idem dodat HDD i iza toga gašenja nikako da upali .....iza ručka kresnem prekidač i upali...isključim da podesim mostić i opet čekaj uru da upali , rasturim kablove izvadim PPack izmjenim kondenzatora 5-6 i neće...grrrrr...
Sutra ako ne bude kiše odoh na zemlju (onaj dio koji nije pod vodom...) a kad stignem nastavit ću sa ovom kantom i dodat koju sličicu, danas zaboravio

@ Nikky - da skoro zaboravih na taj mali za start ...zna biti i ispod 1µF . Hvala na napomeni

Zadnje izmijenjeno od: D/G. 22.05.2023. u 22:04.
Staro 24.05.2023., 07:48   #8238
D/G
Premium
Moj komp

D/G's Avatar

Evo sam mjenjao el. kondenzatore 7 komada ali i dalje ista stvar jer neće da starta kad isključim već moram čekati preko uru vrimena pa morat ću i ostatak zamjeniti
Sve mi se čini da ću i kontroler morat mjenjat jer BIOS ne prepoznaje disk ni kad upišem podatke ni kad idem na automatsko prepoznavanje....
...evo i par sličica:
https://ibb.co/4R9QYp1
https://ibb.co/yFdS1FJ
https://ibb.co/x77tDpc
https://ibb.co/M8hLghS
https://ibb.co/jG8GwbL
https://ibb.co/3YZxBMj
https://ibb.co/XbhKrYZ
Staro 24.05.2023., 09:58   #8239
Nbdy32
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2016
Da te pitam jednu glupost, jesi provjerio napajanje, evo sad jedan celeron 300 tu kod mene, kad spojim HDD i CD-ROM, nemam posta, ili posta pa zašteka ...

Čim maknem cd-rom ili hdd sve radi normalno ... moguće da su i neki kondenzatori na napajanju malo procurili ili izgubili kapacitet ...

Komp ide dalje, pa nemam vremena to otvarati i pregledavati, ali napajanje mi je najsumnjivije ...
Nbdy32 je offline   Reply With Quote
Staro 24.05.2023., 11:55   #8240
D/G
Premium
Moj komp

D/G's Avatar

Da , ove el. kondenzatore mjenjam u AT napajanju, skoro pola sam ih izmjenio ali izgleda da nisam pogodio problematičnog . Ispod glavnih 330µF/200V je bilo smeđe pa sam mislio da su procurili a kod skidanja i zamjene vidim da je bilo ljepilo .
Kod mene je problem što napajanje neće da proradi (starta) , a nakon duže pauze od sat vrimena mogu ga startat (prekidač) a naponi su tada ok. Na izlazima preko dioda bi trebale biti prigušnice na feritu ali je to premošteno žicom (tvornički) pa se spremam i to popraviti kao i RSO filtar na 220V~ dupla prigušnica sa blok kond. i NTC u seriji sa osiguračem.
Staro 24.05.2023., 12:44   #8241
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Citiraj:
Da , ove el. kondenzatore mjenjam u AT napajanju, skoro pola sam ih izmjenio ali izgleda da nisam pogodio problematičnog . Ispod glavnih 330µF/200V je bilo smeđe pa sam mislio da su procurili a kod skidanja i zamjene vidim da je bilo ljepilo .
Kod mene je problem što napajanje neće da proradi (starta) , a nakon duže pauze od sat vrimena mogu ga startat (prekidač) a naponi su tada ok. Na izlazima preko dioda bi trebale biti prigušnice na feritu ali je to premošteno žicom (tvornički) pa se spremam i to popraviti kao i RSO filtar na 220V~ dupla prigušnica sa blok kond. i NTC u seriji sa osiguračem.
Vadi to van prije nego što ti napravi nepovratnu štetu i stavi neko kvalitetnije ATX napajanje kroz ovakav adapter:
Staro 24.05.2023., 15:34   #8242
D/G
Premium
Moj komp

D/G's Avatar

Ne mogu napraviti gore nego je bilo jer su šparali na filterima .

Štetu mislim da neću zbog moje intervencije napraviti lemilicom , nije mi prvi put da opravljam AT / ATX napajanja.

https://ibb.co/64WkgHL
https://ibb.co/stHNLWL
Staro 24.05.2023., 15:46   #8243
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Citiraj:

Štetu mislim da neću zbog moje intervencije napraviti lemilicom , nije mi prvi put da opravljam AT / ATX napajanja.

Ma nisam mislio na tvoje lemljenje, već na sama napajanja. Eto, meni je ne tako davno (prije nekoliko mjeseci) otišlo jedno AT napajanje. Radilo OK, bez ikakvih problema i odjenom "TUFF", uz crni dim iz ventilatora. Naravno, potpuna šteta ali je barem matična preživjela.

Zato ti i velim, ak ti je stalo do konfe i želiš da ti radi godinama izbaci to van i stavi nešto novije što ima zaštite i filtere. AT na ATX konverzija nije problem ako imaš adapter, a sa vanjske strane kućišta se i ne kuži jer i dalje funkcionira na isti način.

Čak bih se usudio reći da je tako sigurnije, jer umjesto da prekidaš 220V (na AT kutijama) ovako prekidaš +5V DC jer prekidaš samo PS_ON signal kojeg inače kontrolira ATX matična.
Staro 25.05.2023., 09:49   #8244
Overclock
Premium
Moj komp

Overclock's Avatar

Citiraj:

To napajanje je teški šrotex, moja preporuka je da ga konzerviras kao dio "originalnog" stroja, a za upotrebu definitivno nije. Pogotovo ne u situaciji di treba debugirati sistem.

Preživjele 386 ploce generalno imaju 2 problema: curenje baterije i žuti tantali. Tantali često imaju vidljive pokutine, a ponekad se i pregrijavaju.

A prije svega, plocu treba oprati (ima smeca u isa slotovima) i očistiti sve kontatke, pogotovo DIL.
Staro 27.05.2023., 15:48   #8245
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Nego, da malo za promjenu pričamo o vašoj omiljenoj temi ... BTC optičkim pogonima.

Dobio sam dva prekrasna primjerka ovih dana - i dok je jedan bio proglašen neispravnim (samo da bi se na kraju pokazao ispravnim, ali pomalo žutim) drugi je uistinu bio neispravan. BTC BCD 24XM, jedan od starijih modela sa Philipsovim loaderom. O ovome sam pisao, čak sam svojevremeno pokušao i upotrijebiti dijelove iz Acerovog uređaja za popravak BTCa, što se pokazalo kao polu-uspjeh, i uređaj je mogao čitati audio CDove, ali ne i podatkovne.

Pa kad mi je kolega @Chuxonja rekao da taj njegov BTC ne izbacuje ladicu, prvo što sam pomislio je naravno ono očito - da je kvar nekako povezan sa spindle motorom i da tom uređaju nema spasa. Imao sam najmanje 3 takva sa istim kvarom, nažalost svi sa istim problemom ... očito da je nešto sa tim Philips motorima bilo problematično jer je prevelika slučajnost da se na svima manifestira isti kvar. Međutim ne, na moje iznenađenje pokazalo se da uređaj uistinu ima problem sa ladicom ... i da ova ne izlazi van. Konačnu potvrdu sam dobio kad sam provjerio mehaniku, trebao bi biti mali komadić plastike na zupčaniku koji gura mikro prekidač lijevo ili desno, signalizirajući elektronici u kojem se položaju nalazi ladica (otvoreno ili zatvoreno) dok u ovom slučaju ovdje ne vidim ništa, a prekidač je u otvorenom (neutralnom) položaju

Da budem iskren, ni sad mi nije jasno što je točno krenulo po zlu, ali mehanika ladice je toliko zaglavljena da se čini kao da je sve dva broja preveliko, i jedva sam mogao izvući ladicu van pa stoga nema apsolutno nikakve teorije da bi to mogao napraviti mali motorčić, čak i kroz redukciju u zupčanicima. Ništa nije polomljeno, ali opet ništa ni ne radi ... kao da je sinkronizacija mehanike otišla, ili kao da se plastika rastegnula, nabubrila.

Obzirom da dijelova za ovaj pogon imam od prijašnjih uređaja, jednostavno sam mu skinuo pogonski sklop (slika ispod) i stavio ga na mehanički loader od starijeg uređaja, za kojeg ZNAM da izbacuje ladicu bez problema

Međutim, nisam očekivao da dva pogona budu imala različite mehanike... Čini se da je model ovog novog sa zablokiranom ladicom ROL 1323/2, dok je model starijeg ROL 1318/2.

Ali sad kad sam to rekao, osim drugačije oznake ne vidim apsolutno nikakve razlike a i loaderi su potpuno identični. Možda nešto do motora i/ili lasera, koji ionako ostaje originalan pa nema veze. BTC je sastavljen natrag i testiran audio CDom, i drago mi je javiti da u potpunosti radi ... još jedan BTC spašen od grozne sudbine u reciklažnom dvorištu
Staro 07.06.2023., 12:28   #8246
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Nerijetko stavljam YouTube linkove u ovakve teme, ali mislim da sa ovim budem napravio iznimku...

Vrlo zanimljiv video na temu kombiniranja Windowsa 3.1 (i 3.11) sa Win95, 98 & Millennium-om kroz plugin kojeg je napravio MS.

Edit
Nego, kad smo već kod starog hardvera...

Ovo je svakako staro (najmanje 20-ak godina), i definitivno je hardver - tvrđe od ovog teško da može biti. A prekomjerno korištenje može uzrokovati slinjenje, pa sam zaključio da savršeno pristaje u ovu temu.

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 08.06.2023. u 14:48.
Staro 08.06.2023., 19:00   #8247
Iluzionist
Premium
Moj komp

Iluzionist's Avatar

Datum registracije: Apr 2019
20230608-180801
Lol, ipak ću poslati
Naime, jučer nabavio drugu 8800gtx za SLI, baš gledam kako samo još moram promijeniti pastu i ev. padove, i neka igre počnu
Stavim zotakicu da odvrti 3dm vantage, rekoh čisto da vidimo gdje je u odnosu na ovu novu, i taman vrtim test, hoću poslati slike kartica na forum, kad ono smrad i dim iz kompa- zotakica se zapalila! Izgorili su nekakvi regulatori van zone hladnjaka otopilo se dijelom i zapalilo (ovo na slici preko čega idu žice od venta).
Ode moj SLI projekt u 3 pm...
Mislim da sam zanemario sasvim realnu potrebu za vatrogasnim aparatom prakticirajući ovaj nadasve opasan hobi...moram poraditi na tome
Iluzionist je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2023., 19:18   #8248
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Citiraj:
Autor Iluzionist Pregled postova
20230608-180801
Lol, ipak ću poslati
Naime, jučer nabavio drugu 8800gtx za SLI, baš gledam kako samo još moram promijeniti pastu i ev. padove, i neka igre počnu
Stavim zotakicu da odvrti 3dm vantage, rekoh čisto da vidimo gdje je u odnosu na ovu novu, i taman vrtim test, hoću poslati slike kartica na forum, kad ono smrad i dim iz kompa- zotakica se zapalila! Izgorili su nekakvi regulatori van zone hladnjaka otopilo se dijelom i zapalilo (ovo na slici preko čega idu žice od venta).
Ode moj SLI projekt u 3 pm...
Mislim da sam zanemario sasvim realnu potrebu za vatrogasnim aparatom prakticirajući ovaj nadasve opasan hobi...moram poraditi na tome
Nemam dvije 8800GT, ali ako si baš zapeo za SLI projekt javi mi se na PP ... imam dvije jednake 8600GTS sa pasivnim hlađenjem, u paketu sa SLI mostićem ak si zainteresiran?

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 08.06.2023. u 19:35.
Staro 08.06.2023., 20:33   #8249
Iluzionist
Premium
Moj komp

Iluzionist's Avatar

Datum registracije: Apr 2019
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Nemam dvije 8800GT, ali ako si baš zapeo za SLI projekt javi mi se na PP ... imam dvije jednake 8600GTS sa pasivnim hlađenjem, u paketu sa SLI mostićem ak si zainteresiran?

Ma, već će naići neka druga gtx-ica, hvala...ali dobro me štrecnulo kada sam čuo pucketanje i iskrenje iz kompa, izletio sam sa kantom na balkon u roku odmah
Iluzionist je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2023., 20:53   #8250
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Citiraj:
Autor Iluzionist Pregled postova
Ma, već će naići neka druga gtx-ica, hvala...ali dobro me štrecnulo kada sam čuo pucketanje i iskrenje iz kompa, izletio sam sa kantom na balkon u roku odmah
Baš sam neki dan pisao slično na TPU forumu, slični događaj iz 2007. godine.

Imao sam Pentium 4 Prescott, prvi S775 proc i otišao mi je tvornički Intelov cooler. Pa sam otišao u Ve-Mil i kupio novi. Naravno, nisam uzeo nešto ružno (ali funkcionalno) već Thermaltake BlueOrb FX, šminkerski cooler u paketu sa šarenim bojama koji je na sebi imao gomilu LEDica i mogao ispisivati poruke preko ventilatora ... što je u ono vrijeme bilo "in".

Thermaltake mi je radio svega dvije godine, baš onoliko dugo koliko ga je pokrivalo jamstvo. I onda jednog dana samo stao, a komp se toliko zagrijao da se plastika ventilatora rastopila, i cijela soba je zaudarala po rastopljenoj plastici i tragovima gorenja. Zanimljivo, proc je preživio (a sačuvao sam ga i za uspomenu, imam ga i dan-danas), ali je BlueOrb bio za otpad.

Nažalost, ovo nisam fotkao pa nemam dokumentirano, ali BlueOrb mi je bio zadnji cooler šminkerskog tipa. Zamijenio ga je Cooler Master Hyper TX3, Tower-Design cooler kojeg imam u jednoj konfi i dan-danas, i koji odlično obavlja svoj posao. Dakle, ako je bio kupljen 2007. godine traje već punih 16 godina, a činjenica da mu mogu staviti bilo kakav 92x92 vent znači i to da može u pravilu trajati vječno. A koštao je MANJE nego BlueOrb kad je bio nov, pa se iz ovog može naučiti i dobra pouka.

Ironično, Hyper TX3 mi je završio ni manje ni više nego u sleeper konfi, koju sam napravio oko (ili unutar, ako tako preferirate) jednog od Adisona. Stavio sam mu nove kvačice jer su nakon 16 stare počele puštati, ali još uvijek se bolje drži od Thermaltake-a

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 08.06.2023. u 21:00.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno