|
![]() |
#81961 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Ali da, u pravu si. To je samo "wannabe" BMW-jas. Za voziti BMW nije ga dovoljno samo kupiti. Moras izgledati i ponasati se kao BMW vozac, a takav sigurno ne bi ustuknuo pred nekakvim vozacem VW transportera od 90 kila (takve kod nas ne nazivaju muskarcima! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81962 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
"Bosanci je ime za stanovnike Bosne i Hercegovine ili za osobe koje su porijeklom iz Bosne i Hercegovine" I ja bi volio biti Istrijan, ali jebiga nedaju nam ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#81963 |
Premium
|
Ma pusti ti to. Ja sam Hercegovac. Zna se gdje su Bosanci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81964 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne znam ali kada se radi regeneracija škoda ne dimi ni tada. Neki dan mi se uljučila dok mi je tesla bila na dupetu. ![]() ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81965 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81966 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Hupsere na Lungomare u Puli sam vidio još 2003. i ostao u čudu. Već tada se govorilo kako to moraju maknuti i potaknulo rasprave o tome da treba regulirati postavljanje tih stvari. Prijavit ću i ja one hupsere u Z Centru. To nije normalno. Moj auto je visok k’o koza s balonkama ali udara pošteno pri 2 na sat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81969 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
#81970 |
#erase startup-config
|
Automobili
Nissan ima Android app s kojim se može pogledati status DPFa i ručno pokrenuti regen. Radi i na RenFaultima. Ne znam da li radi i na DaciJama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#81974 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
isuse, kako tip vozi.... Gledam onaj pojas kako se lata u brzini....strašno vozilo. sva sreća da prosječni bmvejac to sad može kupiti za 40 000€ ![]() Zaobilaznica ga čeka! ![]()
![]() |
#81977 |
Premium
|
![]() |
#81978 |
#erase startup-config
|
Mislim da je Šebalj jednom rekao da sve ispod 6sec do stotke nije za ljude. Kako vrijeme prolazi sve više mi se čini da je u pravu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81979 |
PRO
|
pa naravno da nije. Jako malo ljudi može kontrolirati tu brzinu. A da ne spominjemo da vidim većinu ljudi koji prilikom mijenjanja brzine zakreću volan, onako wtf. ![]() to treba ograničiti i bok. 8sec je više nego dovoljno. A tu snagu iskoristiti za međubrzinska ubrzanja. Em će gume dulje trajati, em će sigurnije biti, em će biti manja potrošnja.
![]() |
#81980 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Neznam jeste upratili ovoga, svakakvih mu auta dolaze na test, ali ovo nije svjedno gledati 😀 https://youtu.be/icuYRWj6IoY?si=mTghjTEgurvUYxW7 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
![]() |
![]() |
![]() |
#81982 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Nego, ti ono skupljas tenisice, jel tako? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#81983 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81985 |
Premium
|
Jap, stvarno je to izjavio u nekoj emisiji na HRTu ili gdje vec kada su pricali o poginulima u prometu... To je bio osvrt na onog lika u Splitu sto je sa Teslom ubio onu zenu... Dalje su pricali o Zagorskoj magistrali i kako su tamo nakenjali neke te kamere i nova ogranicenja brzine koje nicem ne sluze pa su u par dana imali nekoliko poginulih...
![]() |
#81986 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma treba prvo definirati "ljude". Masu puta se osjećam sigurnije s dobrim šoferom i 500ks pod haubom nego s nekom osobom u autu s 80KS. Vjerujem da je lakše napraviti sranje s 500ks jer te vuče ta papučica gasa, ali treba imati i malo mozga, kada vidim danas da svaki 3. auto na cesti je GTI kojemu puca iz auspuha, lagano gubim vjeru u sigurniji promet u budućnosti. Zaposle se s 18, kreda, gti, downpipe i auspuh, 4 žuje ispred dućana, tetovača krunice na ruci i sami sebi su bitni. Malo generaliziram, ali you got the point. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81988 |
PRO
|
![]() |
#81990 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|