|
![]() |
#8161 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
meni je tako tako, 6/10, ne znam kako nisu mogli naći i snaznog i dobrog mladica pa da CA bude puno veca mrcina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8162 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8163 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
A sad, jebiga, pridonosi ukupnom dojmu, istina. xD Al ono, dobar mi je film. Dosad mi je Thor bio najlošiji, a iza njega Green Lantern.
![]() |
#8164 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#8165 |
Guest
|
Iskreno. Koga briga. I Green Lantern i Thor i Captain America i Iron Man 2... (nije toliko star film ipak) nit smrde nit miriše. Ali zajedničko je da su svi loši, ali ne toliko da su negdledljivi. Prema njima jedan "Superman Returns" je za Oskara. :P |
![]() |
![]() |
#8166 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() thor je nordijski bog ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Thor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8167 | |
Guest
|
Pa velim, sve to je komedija. Osim Nolanovih, prvog Iron Mana (koji mi je odličan i valjda najbolje kaj je od Marvela izašlo u.... ne sjećam se koliko). Animirani barem popravljaju cijeloukupnu sliku. Citiraj:
Met'l :P hihihihi |
|
![]() |
![]() |
#8169 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovih dana sam s polovicom pogledal jedan klasik. ![]() http://www.imdb.com/title/tt0034583/ Naravno preporuka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8170 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8171 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
E da ga jebeš, Thor mi je lošiji od Green Lanterna. xD Jebiga, jednostavno mi je GL bio zabavan za gledat, dok mi je Thor cijelo vrijeme bio tak-tak. Nema do Iron Man-a. ![]()
![]() |
#8172 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
danas pogledao Thor-a,meni je super,efekti su preedobri,bolji mi za 2 koplja od mutavog CA,a GL tek trebam pogledat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8173 |
Guest
|
Pa stripove ne treba spominjati uopće. Oni olakšavaju ekipi posao 300%. Daj zabrij da se baviš "izradom scenarija" za animirane i live action filmove a da za tebe radi jedna cijela industrija i community koji sami filtriraju sve dobro i loše od materijala. I to desetljećima. Nepresušan izvor. BTW. Pogledao sam prekjučer Batman: Year One animirani. Moram priznati da sam se oduševio (jedino kaj bi one cigle i puknuto drvo izbacio van sa početka). Stvarno napravljen posao kak spada! |
![]() |
![]() |
#8174 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
večeras genijalna, topla, inteligentna i nadasve duhovita rom. komedija - crazy, stupid, love. meni jedan od ponajboljih naslova ove godine, a ovog malca ćemo se još nagledati jerbo glumi ko avion. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8175 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#8177 |
Guest
|
Gledao Thron: Legacy. Nemojte i vi napravit istu pogrešku. ![]() Gledao sam ga doma, i možda je to pogreška. Valjda se u 3D ima nešto zabavno vidjeti. Ali na običnoj telki je katastrofa. |
![]() |
![]() |
#8179 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Super je film. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8181 |
Guest
|
Pa imaš odavno na DVD-u. A novi blurayi suckaju sa promjenama. Može ih biti sram! Umjesto da su se ugledali na Star Trek TOS kako se to radi. Ovom Lucasu treba zabraniti pristup franšizi ![]() |
![]() |
![]() |
#8182 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#8183 |
Guest
|
Između ostalog. Žao mi je glumca (David Prowse) kaj glumi Vadera. Prvo mu glas maknu, a onda ga još iz te jedne jedine scene maknu. Đubretarski u najmanju ruku! |
![]() |
![]() |
#8184 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() DVD # Zvjezdani ratovi I: Fantomska prijetnja (1999.) # Zvjezdani ratovi II: Klonovi napadaju (2002.) # Zvjezdani ratovi III: Osveta Sitha (2005.) BR # Zvjezdani ratovi IV: Nova nada (1977.) # Zvjezdani ratovi V: Imperij uzvraća udarac (1980. ) # Zvjezdani ratovi VI: Povratak Jedija (1983.) Tko sad tu koga... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8185 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8187 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8189 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Super je film. Ima dosta monologa stoga ako vam se ne sviđaju takvi filmovi zaobiđite ga. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8190 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledah i ja na vašu preporuku. Dobar film.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|