|
|||||||||||
|
|
#781 |
|
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
jedem Tirolsku u frtalj kruha i pijem colu:mad: Ovo je mogel bit gurmanski a ne hardwerski forum I da jedem original tirolsku og gavrilovica a ne neku nelegalnu kopiju ![]()
__________________ |
|
|
#782 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam prošli tjedan na poslu u nekom dućanu na Malešnici kupil 20 dkg tirolske (najvjerojatnije pokvarene), pol kruha, pol litre čokoladnog mlijeka. To sam laganini pojel i nakon toga sport i glazba. Dva dana sam presedel u kancelariji na školjki. Dabogda dobio inspekciju u dućanu ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#783 |
|
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Hehe, a jebi ga , ja sam kupil samo 10 dkg:-)) Mozda je tebi 20 deka bilo previse:-))
__________________ |
|
|
|
|
|
#785 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
AMD sretan rođendan Ljudi najbolji sendvič je od pol francuza sa kulenom. Kulen je nezamijenjiv. |
|
|
|
|
|
#789 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Sve najbolje! ![]()
|
|
|
#790 |
|
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
hepi brzdej tu ju. hepi brzdej tuu juuu. heepiii brzzzzdeejjjj dir aemde. heeeeeepiiiii brrrzzzdeeeeeej tuuuuuu juuuuuuu. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#791 |
|
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
aj, kaj bus došel na sarmu,ostalo mi je viška pa da ne propadne?? fiiina ,mljeveno pureće i špekec sitno nakosan,integralna riža,tri jezika govori-4 muca!!!!!ajde,same se zjuriš prek Krapine,2-3 brega,22 sata planinarenja i dobromidošelprijateljvutuzagorskukleeeeet!!! :burn: kulike???tlisttli?? joj da, imam i špekeca....... ![]() |
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
Jojjjjj.... |
|
|
|
|
|
|
#793 | |
|
Magister Mundi sum!
|
Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
meni se se čini da sam ja jedini zagorec na ovom forumu ![]()
|
|
|
|
#794 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
NE......vele da su moji briegi na teritoriju sljobodne i nezavisne republike Prigorske i da se ja nikak nemrem svrtat vu Zagorce...i to iz par razloga;neznamo delati direktora po domači -z vodom i cukerom -nek same zi čarobnim prahom,dalje-nismo se več dulje od 3 kedna znikim po sudu potezali,vele da su Zagorci 0(nula)spram Prigorci kaj se zajebancije,pijače i posebno jela dotikavle,da su 5x bolji jebhači,a da ne velim da se i moreju asimilirati 500 let prije vu civilizaciju od Zagorcof! mda,to nis ja zmislil,ja vam same povem kak je moj dedek i babica su meni pripovedali da je to tak odnavek i morti još otpreje!! onda da ti otpovem-,je mislim da si ti jedini Zaku...pardon,Zagorec na forumu.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
samo sam se nafčil na tu kombinaciju...... a i moreš več pojesti!!!! kad je lakše meseko!:burn: :burn: :burn: ![]() |
|
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Magister Mundi sum!
|
Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
ili buš mam dal jenu bačvu vina ili peme na sud e i da , ak su prigorci bolji jebhači od zagorcov kak to da nas zagorcov onda ima više , pa sigurno se ne razmnožavamo dvojnom diobom ko bakterije ![]()
|
|
|
|
#797 | |
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
|
|
|
|
#798 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
Sam pazi da te zena ne hiti ns dijetu jer se onda bus nama zalil kak si prisiljen jest sarmu od soje. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#799 | |
|
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
Nemereš ti žderonju naterat da prestane biti proždrljiv ![]() |
|
|
|
|
|
|
#800 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Re: Re: Re: Re: Re: hepibrzdaj tu juuuuuuu
Citiraj:
to mora da si se fest psihofizicki pripremal(zderal!!) da si dosel do takega dubokoumnega zakljucka!!!:burn: :burn: evo Paske odma ti veceras pljatim par rundi vu Lobelu za takof iskreni izljev emocija!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#801 |
|
Headbangig Grunf!
|
Kaj ak bumo organizirali Zderonjsko obzeravanja s rostiljem za tebe mitzek po dve kile pujaceka, cvarki, sarmi, divljaci, i gajba pive jel bu bilo dovoljno?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#802 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
:burn: :burn: |
|
|
|
|
|
|
#803 |
|
Headbangig Grunf!
|
Za jest? Bumo ti dali da pases travu onak da pojedes nekaj zelenga. ![]()
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Prigorec po defaultu
|
to ja tebi velikodusno prepustam...
Citiraj:
ja ti se ne palim na "trendi" klopu....ja sam ti vise homo prasicus il homo janjikus...nekak mi je milije..a i zlijezde slinovnice mi se ne aktiviraju na zelenu boju...preferiram res pecenu kozicu zalevanu s pifom,finiii miris frisko razrezane pecene pajcice isl......ak bas mora zelenjava...preferiram mladi luk i zelenu salatu_ uz "smrdljivu pecenku"!!!! a kaj se "obzderavanja dotikavle......." pa ne secam se bas da si se "uclanil " u drustvo "zderonja" ...kulike se sjecam ,zasad si same "dopisni" clan...dok te ne pokrstimo z puajcekovom capicom i okitimo z vencekom cesnjofki!! javil mi se je i Drele...al sam ga na listu cekanja moral metnuti!!! ati bi prek reda i bez "krstitki"?????nemere ,braco....... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#805 |
|
Headbangig Grunf!
|
Nemoj da velim starom pa da te strefi grom z vedra neba! ![]()
|
|
|
|
|
#806 |
|
Ekspert iz sjene ...
|
Mitzek naj mi nabrajat žderilo prosim te .... gablal sam samo sandwich Navečer ( kakti ) niš ne većeram, samo voće - hmrl bum Sve to zbog žene i sexa. Dobri razlozi, samo loš izbor prioriteta Ali neka .... čim skinem 1 kg - nabacujem ih 6 ![]() |
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
|
|
#808 | |
|
Prigorec po defaultu
|
Citiraj:
tja...pak bum moral se sam pojesti....mores si misliti kak bu mi teske "palo"(neznam za moje Zlato,al se jos junacki drzi.....pod menom ,ne??) ..il zna da nesme prigovarat ..jel bi tek onda nagrajsala.....iz inata bi jel jos vec....btw,Paske....ja se, kaj pojem, potrosim do polnoci....tak da se bas i ne "sirim" vise nego obicno..... |
|
|
|
|
|
|
#809 | |
|
Ekspert iz sjene ...
|
Re: daj ne kehljaj...
Citiraj:
Neka, neka, već bu se ona spametila, čim vidi da je vrag zel šalu i da baš nede saku noć na voču i zraku Nebu skoro prešlo,. pak bum pak morel orat cele noći i žderat ![]() |
|
|
|
|
|
|
#810 |
|
Headbangig Grunf!
|
quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Horza uistinu teške riječi su pale. al kužimo se ne ? nego mitzek .... imam nekaj bolje za tvoj zagorski želuček.... drugi put kad dolaziš najavi se oko 11 i planiraj dolazak oko 12:40.... zakaj gablec tak kasno? jer DALMOŠI počinju peć pice u 12 !!! i nebume z edeka nek iz dalmatina i to Diavolo (feferoni, tabasco i neki wannabe kulen). ona peče dvaput : dok ulazi ali i dok izlazi. nego kad smo kod gaženja... si mi skopal kakav ZGAZI set.... adapterčić.. možda i koji diskič, ha, ha, jesi? jesi? striček mitzek? btw... kolko ljudi znate koji furaju srebreni privjesak za ključeve? mitzek je manga, nema kaj :-) ... e... idemo ovo nastavit na žderonjama? nije to za svačije uši :-) -------------------------------------------------------------------------------- Ma koji Dalamtino, fino Kalimero ( ah kak volim one fore deset kupona pizza = za badava), a svi vu firmi ih ostavljaju na kutijama onda dojdem ja na posel i fino si poberem kojih 3-6 komada, tu i tam narucim jednu dima i skupim svojih 10 kupončića a onda se jede ili Slavonska ( Kulen, Ajvar ;Ljuti feferoni, sir, šunka, paradajz) ili Hungare ( Sir šunka, špek, jaje, paradajz, feferoni) ili pak Kalimero Sir, šunka, špek, vratina, kulen, kobasic ( vu komadu se dobije), feferoni Je da celu noć piješ vode i da peče i posle al kaj čovek ne pretrpi za dobro žderilo! ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|