|
|||||||||||
|
|
#781 | |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2023
|
Citiraj:
https://oldgamesdownload.com/need-fo...t-pursuit-gtx/ Ništa, samo neka netko pošalje brojeve koji mi fale da ih skeniram ![]() |
|
|
|
|
|
|
#782 | |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2023
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#783 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Bajna je situacija dokle god se čovjek drži FHD rezolucije. |
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
PC gaming wiki je naj naj naj za ovakve pizdarije, javi radi li. ![]() EDIT: Sada vidim dolje disclaimer, dakle ovisno o vrsti cracka (da li emulira ili jednostavno eliminira tu zaštitu) možda bude delalo, probaj, ima more fixeva na wikiju: This version of SafeDisc DRM does not work on Windows 10[2] or Windows 11 and is disabled by default on Windows Vista, Windows 7, Windows 8, and Windows 8.1 when the KB3086255 update is installed.[3] EDIT2: Vidim ima verzije za PS2 i GC, dakle Dolphin ili PCSX2 su ti isto opcije. I da, nije da na GOGu nema EA igara, imaš sve Wing Commandere, Privateera i ostalo starije...da znam, Origin, ali i njih je EA progutao. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. 12.11.2025. u 20:59. |
|
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Hvala na svemu skeniranom Struga. Nisam ovdje bio neko vrijeme, ugodno si me iznenadio. Ja još uvijek tražim fizičku kopiju Hackera 66 kojeg su dobili samo pretplatnici. Hacker broj 66 je izišao u 2 verzije i potpuno su različite, a meni fali verzija s Mafiom. Ima li to itko od vas makar za scan?
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|