|
![]() |
#781 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Nisam probao. Možda probam ali za koji dan, jer sam prošli petak već išao po novi aktivacijski kôd, pa ne želim opet tamo čekati da mi daju treći po redu ![]() A ta RBA aplikacija mi treba, nju koristim skoro najviše od svih aplikacija koje imam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#783 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Više nema odlazaka do poslovnice po novi kôd, sad sam sretan kao malo dijete na Božić, nevjerojatno kako tako mala stvar može usrećiti čovjeka. Hvala za savjet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#784 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#785 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Backup možete napraviti i ručno ![]() Inače, izašao Market 3.4.4 koji se hvali svojom brzinom: http://www.androidpolice.com/2011/12...-4-4/#download Radi nešto brže od 3.3.11, skrolanje po featured stranici je glatko, prvo loadiranje je ubrzano... Ima pomaka.
![]() |
![]() |
#786 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
moze li prijedlog za slanje poruka iz kompa preko androida (SGS2).. znam ih potrazit ali pitam ukoliko je netko testirao vise njih pa da mi preporuci neki koji radi bez komplikacija i da ne trosi previse bateriju.. hvala ![]() EDIT: mogu i placene do neke pristojne cijene |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
49%winner
|
AirDroid. Mislim da nema elegantnijeg rješenja, a aplikacija može poslužiti za još mnoge stvari.
![]() |
![]() |
#788 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#789 | |
Premium
|
Citiraj:
Inače, app je odlična, oku lijepo sučelje, dosta brzo, godinama bolje od File Experta.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
49%winner
|
Ako mu treba samo za poruke, elegantnije mu je iz browsera. Za file transfer se već možemo razglabati jer to nije nimalo elegantno sređeno... A MPE me jednostavno nije osvojio :\ @Omerta: meni šljaka, a i nema se baš šta podešavati za poruke. Koristim GO SMS i obrisao sam mms.apk. Dunno... U usporedbi s FileExpertom je bolji, ali file management je kod obojice nezgodan. Izvlači ga jedino što ima više mogućnosti.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#791 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Preporučio bih Kingsoft Office. Nakon instalacije MIUI-a, morao sam potražiti alternativu za ThinkFree Office koji se može instalirati samo na Samsung stock based ROM-ove. Nakon testiranja gore navedenih aplikacija, pronašao sam Kingsoft Office koji jedini kako treba otvara moje tablice.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Hvala vam na prijedlozima. Sjetio sam se da imam gore Kies Air, ali cu isprobat i AirDroid ukoliko mi se ne bude svidio Kies Air ![]() Za file management cu jos vidjet jer ne koristim vise laptop pa mi bluetooth vise nije opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Bolje iGO jer prima više verzija karata, a uz to se karte i češće obnavljaju.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Moderator
|
![]() |
#799 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Guest
|
HDMI out mi je upravo postao još primamljivija opcija na samsung galaxy s2 zbog http://www.youtube.com/watch?v=tVNy3...layer_embedded Consoles in my pocket ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ni ovo nije loše za igranje na TV-u http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3781
![]() |
#803 |
Guest
|
Da nije loše ![]() Ali mogućnost da se strpaju dva bežićna joysticka te na LCD-u ili plazmi okinuti neki stari emulator gdje god ideš, a da ima HDMI input. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko sam vidio na jubitu i stranicama Gametela, moguć je MP na jednom mobu, ali sa više kontrolera. Uvjet je da igra podržava MP.
![]() |
#805 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Moderator
|
Kako misliš editiranja ? Ubacivanje fotki u GPS log ili ? Ja sam koristio za to Oruxmaps. Ima online i offline mape koje si sam napraviš na kompu (ovisno o zoomu i području, mogu biti jako velike). BTW, stavi na taj fon Froyo 2.2+Supercharger skriptu i dobit ćeš 3x brži mobitel.
![]() |
#808 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Znači htio bi se uputiti na neki teren (cesta, put, nebitno) i kada opalim klik da on pamti rutu kojom sam se kretao, za slučaj ako se izgubim da se po ruti mogu vratiti nazad. Nadam se da sam dobro opisao. Također bi bilo dobro, ako bi se onda ta karta i ta ruta mogle ubaciti u računalo i po potrebi dalje editirati, no to nije uvjet. Trenutno je na njemu EleganceSwift 5.0 i mogu reći da je dovoljno brz za moje potrebe. Rootan je i clockan na 800MHz, suvišne aplikacije su izbačene van i baterija traje tri dana solidne upotrebe. Zbilja ne bi ovo mijenjao, dugo mi je trebalo da to iskombiniram da bude ok ![]()
![]() |
![]() |
#809 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Što misliš pod editiranjem rute? da ti samostalno odrediš koja je ruta "najbolja" ili da dodaješ nove ulice? EDIT: Te opcije još nemaš, bar ne u GPS-ovima koje sam isprobao: iGO, Navigon, Mireo, Sygic Navigator, CoPilot, MapDroyd, Google Maps.
![]() |
#810 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
OK hvala svejedno na odgovoru. Nadam se da će se to moći jednog dana.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|