|
|||||||||||
|
|
#80761 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
On vozi Opela, alo momak, zapravo, aha, to ti je bilo trik pitanje? On se vozi biciklom po gradu, eto ti ga na! Ne fakat, jel itko zna sto ovaj covjek vozi ![]() Koliko god se trudili, ekipa kao ovaj apocalypso i slicni, napredak se nemoze zaustaviti, makar ide puzevim korakom. Iz jednog jedinog razloga a to je da nemoze gore, bolje receno nadam se da nemoze gore nego sto je. Mislim da u Zagrebu na familiju idu po 2 auta. A sve govori cinjenjica da valjda u 20 godina nisu 2 tramvaja kupljena, ali to uopce ne smeta takvoj ekipi, lolcina. Ovom hamdiji je totalno ludilo i tulum u zivotu sve mi se cini. Popravlja tempomate na skodi felacio, vraca se iz kurvarluka nasmrkan pa babe na zebri kosi, pa se onda zbog toga mora naci servis za rijestiti staklo a apocalypso maltretira sve u 16 ovaj napaceni narod. Alo hamdija, daj malo kreni ispunjavati svoje moderatorske duznosti ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#80762 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nedavno je ovdje bio link za prijedloge Možemo za poboljšavanje protočnosti prometa u nekim dijelovima grada. Koliko sam vidio, prijedlozi su bili smisleni i lako/jeftino izvedivi. Činjenica je da je javni prijevoz u ZG loš, ali mi se čini da rade i na tome - novi tramvaji, produženje pruga,... Dio problema mogao riješiti u suradnji sa HŽ-om tako da ljdu počnu koristiti lokalne vlakove (šinobus) umjesto buseva. Time bi se riješio spoj grada sa aerodromom i periferijom. U RI su tako riješili spoj Matulja sa centrom RI pa hrpa ljudi ostavlja svoje aute na kolodvoru i vlakom ide na posao. Meni se čini da se radi na tome, ali to se ne može riješiti odjednom već zahtjeva vrijeme.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#80763 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Pa tocno to, nesto se pokrece, ali se odmah ocekuje da je sve super. Jednostavno treba vremena, jer se dugo nije nista napravilo. nego natrag na aute. Kod mene ljetni setup 20'' i nije da mi je nesto tvrd auto ili je do mene da mi to odgovara. Zimske 19'' i malo je meksi. Znam da mi je bilo katastrofa u Hyundai ix35 dok sam ga vozio, meni je to bilo jednostavno premekano i taj se auto ljuljao samo tako, malo skrenes, on se vec naginje. Imao je 17'' skoro pa balonke gume. |
|
|
|
|
|
#80764 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja da postanem neki novi Hitler, prvo sto bih zabrani su bicikli, a odmah nakon toga i komarce ![]() |
|
|
|
|
|
#80765 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#80766 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
@Ivo_Strojnica - silom prilika, danas idem autom jer moram nes do Novog Zagreba obaviti, a za sto mi treba auto i onda idem do ureda autom i onda cu i doma autom... Audi A6 Allroad 3.0TDI C7 serija - to da me ne pitas sto vozim... ![]() Budem bas pogledao kolko se biciklista vozi po gradu sada kad je ovakvo slinavo vrijeme...
|
|
|
#80767 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ak prolaziš Vukovarskom baci oko na onaj brojač biciklista kod Lisinskog ![]() |
|
|
|
|
|
#80768 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da, tebe bih uzeo za savjetnika, ali ces morati voziti Audi A6 Allroad 3.0TDI C7 za sluzbeni auto. Ako ti to odgovara, javi se da potpisemo ugovor. |
|
|
|
|
|
#80769 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Jel to netko na forumu vozi Audi A6 Allroad 3.0TDI C7 ? |
|
|
|
|
|
#80770 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Decki, pa poceti ce se i autu stucati Nego daj nabaci koje slike tog Audi A6 Allroad 3.0TDI C7 da ga i vidimo. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#80772 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Da li je DPF/EGR Off? ![]() |
|
|
|
|
|
#80774 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Sve ok serite i dalje ovako i onako je ovo tema za razbibrigu. Kakve babe na zebri? Jezik pregrizo šabane jedan. Nikad nikog pokosio nisam i nadam se da neću. |
|
|
|
|
|
|
#80775 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#80776 |
|
Pod naletima kopita zla
|
Ponavljam, žena je vozila. Sad sam bio sa mazgom na servisu. Veli čoek auto je ko nov, nema trakova nikakvim korozijama i gluparijama, samo redovito peri i to je to. Japosi im nisu mušterija po pitanju kvarova. |
|
|
|
|
|
#80781 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Ako nadjem da mi odgovara mozda cehinja ode na bubanj, a drugi mazgo u kucu https://www.ultimatespecs.com/car-sp...tiv-G-194.html |
|
|
|
|
|
|
#80782 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Radim na rubu strogog centra ZGa. Ljudi dolaze na posao biciklima više nego ikada pa sad imamo problem gdje ih sve zavezati ![]() |
|
|
|
|
|
#80783 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Moraš ju stvarno razgaziti kad ideš preticati. Moguće da je samo stvar ponovne navike na motor bez turba. Ne znam, ali iskreno mi nije sjela Očekivao sam puno više od 2.5 motora.
|
|
|
|
#80784 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
|
|
|
|
|
#80785 | |
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Meni dosta. |
|
|
|
|
|
|
#80786 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Sve ok ako ti ne smeta, ali obavezno probaj. I kažem, moguće da je do mene i da mi jednostavno atmosferci više ne pašu.
|
|
|
|
#80787 | |
|
Premium
|
![]() ![]() Citiraj:
Btw, ako hoces mazgu, cisti uzitak u voznji i top handling za ne puno para, one and the only miata all the way ![]() |
|
|
|
|
|
|
#80788 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Citiraj:
Update. Čisto info da ako netko ima ovakav problem, da zna gdje provjeriti rješenje. Nitko nije mogao naći grešku, ni po dijagnostici, ni po bilo čemu što ima veze s tim sustavom. Sve ispravno. Išao sam provjeriti klemu + akumulatora ... malo se klimala, kad sam je proklimao zaiskrilo je na tren, auto normalno ostao bez struje. Kao da je nešto bilo ispalo od između kleme i akumulatora. Nakon čega je klema najnormalnije sjela. Nije radilo jer nije bio dobar kontakt sa akumulatorom. Kleme su one mutave ko štipaljke, ne stežu se vijkom, i ako nešto na neku fore se nađe između, nemože stisnuti se do kraja. Samo mi nije jasno kako se auto nije zapalio, ili kako nije gubio struju. |
|
|
|
|
|
|
#80790 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
@Hamm, to sam tvrdio i kad sam clia vozio! ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|