|
![]() |
#7921 | ||
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
BTW, moram se "pohvaliti". Imam skoro 89kg sada. Od kad mi je stara penzić i doma kuha, samo ide kilaža gore ![]() Citiraj:
Ne znam, ja bi iza nešto tvrđu komponentu sa gripom, makar žrtvovao malo te brzine po ravnome.
![]() |
![]() |
#7922 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Sad imam RR natrag. Dosta se vozim i po gradu, pa mi je ipak bitno da nije baš kamion guma ![]() Odlučio sam se za NN naprijed RR natrag, ispast će oko 220kn po komadu bez carine (a 200kn imam voucher ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7923 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ako i dobijem nece se primjetiti ![]() Mislim da je grehota takvu gumu staviti straga, a kad se i stavljaju takve gume valja ih i iskoristiti...znaci treba drzati Renesisovu brzinu nizbrdo. I ja sam si razmisljao kako bi volio isprobati NN (ispred i iza) ali kako sam krenuo odrat cu 2 para guma ove sezone, ziher...pa bi to ispao skup sport. Iako, jednu bi si mogao priustiti, za probu ![]() Nego, recite vi meni koja bi bila pogodna guma za stjenovitiji teren, teren tipa Velebit? Jel moze to Albert vulgaris pregaziti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7924 |
Moderator
|
![]() |
#7925 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja sam, budala usput budi rečeno, jednom se spuštao niz prugu od tunela do mihaljevca. Ono krupno kamenje veličine šake po pruzi je opako za gume pa se fino vidjelo kako ju je načelo. To je bilo kad su bile stare tjedan dana, ja sam mislio da će se raspast brzo no još uvijek stoje, napravile 10ak sljemena i još podosta po asfaltu te imaju preko 50% mesa i žvaču sve. Vrlo zahvalna guma za mizernih 125kn. ![]()
![]() |
#7926 |
Moderator
|
Nažalosti, niste se vi probali spuštat sa Japetića da znate kaj je grdo kamenje. Nije najveće, ali je definitivno najoštrije što sam ikada vidio. I još je ogroman nagib, moraš kočiti ko blesav. Ne da se guma razdere, nego ak padneš mama te više neće prepoznat. Vidio sam kamenje u Dalmaciji, Istri. Ali ovo - ovo je priča za sebe.
![]() |
#7928 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@Nik Veliš da nemreš shvatiti prčkanje po bajku! Pa moj bajk je još jako daleko od onoga nečga da bi bio dobar za vožnju, moram još kočnice srediti, sada me boja ubada u oči, malo to poštelati i tako, stalno nekaj! Na sljeme nejdem dok se ne posuši, jer ipak je malo veća banana doći blatnjav u stan (sa starcima) i onda to čistiti, a mislim da drapanje sa miniwash-em svaki put nebi bilo baš zdravo (za moj novčanik)! Ja bih volio malo proči lijepu našu bajkom, ali ne u smislu putovanja bajkom, nego ovo kaj veli Destro, bajk do tamo na vlak ili bus i onda avantura! Ma ovo mi je definitivno najdraži hobi, jer za sada je to još uvijek tek u začetku, možda preraste i u neku opsesiju (pozitivnu) pa se prepustim čarima otkrivanja! Prčkanje po bajku je jedno od čari ovog hobija, a i nedostatak financija ima veliki učinak ![]()
![]() |
#7929 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
fala bogu kada mi sutra stigne vilja i sve to kada slozim sam miran sa bajkom ![]() jerbo cijeli taj prelazak sa v-brejka na diskove i vilja me dosla jako puno krznenih zivotinjica ja cekam samo da bude toplije vani da mogu sa vulgaris donjim dijelom trenirke pedalirat |
![]() |
![]() |
![]() |
#7930 |
Avocado
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7931 |
sto da napisem ?!
|
jesam ja ! izgorit cu doma u pi*** matere... javi se ![]() zovi 5 min prije dolasaka/ polaska ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7932 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() al uglavnom i meni se vozi sam da stavim vilju i spreman sam. Ubo sam Recona 351 u-turn, nisam do sada reko koja je ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7933 |
Avocado
|
Ja i žac sutra pedaliramo, kamo nemamo pojma. Kroz grad do trga ćemo doći, kamo dalje nitko ne zna. ![]() Tko se hoće joinat nek se javi do sutra u 9:30. Startamo u 10 sa vrapča.
![]() |
#7934 |
sto da napisem ?!
|
tako je to kad ne nosite majlonke ![]() ![]() nema zime ![]() ![]() jedini minus je sto mi trenirka pocupa dlake ![]() ![]() ostalo... svetinja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7935 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
hahahaha, capi. ![]() Uglavnom, u ovih 12 godina trka, rekreacije, treninga napravio sam sigurno preko 50000km sa bajkom, zderao guma, lanaca, zupčanika... A sad, kaj se tiče guma. vozio sam od najvećeg šrota, pa do top modela. RR nije dobra guma. Uzeo sam si ja par koji sam masno platio (najjači model tubeless) i za 500km mi se zadnja guma skroz zderala i sad se lijepo čubim (isto se dogodilo frendu sa rocket ronom). To su gume napravljene za trke, a ne za rekreaciju jer nema smisla potrošit 350kn na jednu gumu koju sam ja uništio za 3 tjedna vožnje. Najbolje uzet iza neku tvrđu gumu i bok. Isto, kaj budete sa tim traktorskim gumama, to je bezveze i samo vas usporava, I da, ja vas pozivam kad zatopli da dođete malo tu do mene na vožnju, ima jako lijepih staza. Možemo po Samoborskom gorju, Žumberačkom... Nema staze koju nisam prošao. Ja inače ne volim i ne mogu smislit Sljeme i već sam to rekel Vuci, al kaj kad se vi nemate di drugdje vozit i ovo vam je blizu. Citiraj:
A tak i onak budeš kupil moje SLR-e (1520g).. ![]() Morate doć svi skupno do Samobora i idemo onda jako... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7936 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja cu sutra provozati Seeka po cesti, a u subotu Fuela po Sljemenu. U nedjelju padaju temperature i bit ce hladnije, tako da mi se subota cini boljim izborom. Ima li ijos istomisljenika za subotnju voznjicu? [edit] Ja sam se s curkom prosle godine malo provozal Zumberackim gorjem i ove cu ponovno, jedino kaj ovu bagru treba nagovoriti da dignu kotace iz Zagreba i malo dalje od Sljemena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7937 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ajde, bilo bi fora da se skupno dovezemo do Samobora i onda na neku tvoju rutu , ali samo kad ja budem u stanju odpedalirati lojstek a ne da pola guram, do tada bez mene!
![]() |
#7940 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Ovo ljeto će se pedalirati naveliko, a ne samo na Sljeme ![]()
![]() |
![]() |
#7942 |
sto da napisem ?!
|
![]() ![]() ![]() endomondo mi nije spremio današnju rutu koju smo destro i ja otfurali... tetkumu ! dist, okači je ti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() šarenit će se sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7943 |
Avocado
|
Ma i moj je zbunjola al sam uspio iščupat GPX. Malo falša program, no ako zanemarimo onih 100kmph, onda je skroz ok. http://www.everytrail.com/view_trip....e77902f69e6d9d
![]() |
#7944 |
sto da napisem ?!
|
![]() ![]() ![]() ruta nam liči na nispe razbu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7946 |
Premium
|
Dobro ste vi to danas odvozili. Naručio sam Nobby Nic i Racing Ralph. EVO 2,25 obje, Nobby ima šminkerske crvene rubove ![]() Zajedno su teške skoro kao jedna Nevegalka 2,35 koju sad imam naprijed. Vjerovali ili ne, koštat će me 20€ + PDV i carina ![]() E sad zašto tako malo: Prije nekih 20ak dana sam tražio Raceface lulicu na netu i naletio na francuski shop koji ih je imao na popustu nekih 70-80%. Naručio i platio, da bi nakon 2, 3 dana dobio mail da su Out of Stock i da ako hoću mogu uzeti nešto drugo u vrijednosti (bilo je nekih 20-30€). Nisam htio i dali mi refund. U međuvremenu sam dobio mail sa voucherom na 30€. Bio sam uvjeren da su se zaebali i dali mi voucher kao da smo obavili trgovinu, pa da neće ni vrijediti. Potpuno zaboravio na to dok nisam jučer dobio njihov Newsletter (pretplatom na njega sam dobio voucher sa 5€) da imaju veliki popust na švalbice. Logiram se i vidim voucher još stoji, a u opisu nešto tipa - naknada radi neuspješne trgovine ![]() Kod nas bih tu kombinaciju guma platio 700 Kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7947 |
Avocado
|
Srećo moja, da je meni malo nje... Pred nosom ode onaj escape za buraza na dropbikeu, ma neće me u zadnje vrijeme. Aj, bar je ljubavi XD Kaže ciklokomp da smo rutu odvozili u 2:42h, ostatak vremena smo sjedili na bundeku i jeo sam bananu ![]()
![]() |
#7949 |
Moderator
|
![]() |
#7950 |
Premium
|
Zna li tko šta mi sve treba za složit tubeless? Edit: Našao temu na db-u, idem proučiti vrijedi li se zaebavati s tim Zadnje izmijenjeno od: murina. 18.02.2011. u 16:29. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|