|
|||||||||||
|
|
#78721 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#78722 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#78723 | |||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Uh znam lika čiji je stari otvorio građevinsku firmu, mali odma nov A4 na firmu i idući mjesec se zapio u lokalnoj birtiji a A4 okrenuo na krov. Citiraj:
![]() Citiraj:
Inače EU spec E24 meni osobno izgleda puno bolje, ovi američanski branici su mi užas ali kako se radi o M6, jebat ga, takav je tvornički. M635 CSi izgleda zeru ljepše.
|
|
|
|
#78724 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
E21 u US verziji izgleda kao prosječna instagramuša s napumpanim usnama ![]() http://www.classicandsportscar.com/g...ers-and-losers Ali da, ne mogu ga zamisliti nikako drugačije nego s originalnim BBS Evo kako M6 treba izgledati. https://www.classic.com/veh/1988-bmw...61631-7WvGgvp/
|
|
|
|
#78725 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne sviđaju mi se felge nikak.. Fora mi je i ovaj studoš kaj je morao potegnut do Japana da si kupi E31 https://www.jutarnji.hr/autoklub/pro...apanu-15558033 Jbte ja ko student sam imao jedva za kebab |
|
|
|
|
|
#78729 |
|
49%winner
|
A pise da je sponzorirani, samo ne kuzim sta sponzorira... Nije kao oni klasicni clanci "Maja iz Majorije zaradjuje 8000 eura radeci samo svojom desnom rukom", a ispada da majna zlato u WoW-u i klikce misem 30 sati dnevno... "Mihael Ljubić od najranijih je dana zaljubljenik u aute. Na ranim fotografijama lista automobilske revije s dudom u ustima, a po markama je učio i abecedu" Kakav krinđ ![]()
|
|
|
|
#78730 |
|
The mighty pirate
|
Sponzorira mladog studenta koji je u potrazi za osobom suprotnog spola za romantične vožnje u sumrak. "Starom kantom" nije mogao parirati na parkingu obližnjeg cajkaškog kluba jer su ženskice mislile da je to Mazda 323, a u lokalnim birtijama spika nije prolazila jer nije dizel i ne troši 4.2
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#78732 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Felge su top..
|
|
|
#78734 | |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ima se za novog crnog benveja jer "nije" bio dužan državi stotine milijuna kuna. |
|
|
|
|
|
|
#78735 |
|
Brat od Đon Vejna
|
|
|
|
#78736 |
|
The mighty pirate
|
Pričamo o autu koji je serijski dolazio s 14, 15 i 16”, i na koji su stavljene 20” felge koje ni stilski ni funkcionalno ne prate ni dizajn ni funkcionalnost tog auta. Ako te modifikacije čine auto još i tehnički neispravnim, još gore. Auto koji je registriran za 4 osobe, a struže s dvije, definitivno nije tehnički ispravan. Narodski rečeno, krava sa sedlom
|
|
|
#78737 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Šta bi tek reko kad netko metne turbo na atmosferski motor, da je za zatvor, streljanje? Ajme ne, iz tvornice je došao sa kotačima za dječja kolica, mora i 40 godina nakon bit na njima.... Auto izgleda bomba na tim felgama i s tim bi se složilo valjda 90% ljudi koji su na autu za svoj gušt napravili nešto više od stavljanja nove tekućine za pranje šajbi..
|
|
|
#78738 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
16" bi bilo idealno, ajde ak si već sirovina onda bi možda 17" bilo naknap, ali 20" baš narušuje izgled auta. EDIT: Citiraj:
Ak postoji OEM turbo za taj auto, atestiran, tehnički legalan, i da prati ostatak šasije onda ne vidim problem, delaj i mapiranje, i custom branike, i auspuhe, i spojler, i felge... Čak nekad to i zgleda dobro i s ukusom, ali to su promili i vjerojatno završe na nekom emisiji ili YT kanalu jer ono, iznimka potvrđuje pravilo. I da ima DPF ak ga ima tvornički. Problem je ekipa koja zbog kurčenja, nedostatka novaca, primitivizma, nečeg trećeg, vozi drloge sa DPF off, auspuhom koji budi susede, kad baca crnilo iza ko sipa pa im ja skidam boga isusa kad sam iza njih s bebom koja mora udisati taj smrad, kad imaju zatamnjene zadnje farove, kad im ulje gori pa isto zakade pol autoceste itd. Za takve nemam ništa dobro za reći osim rupa u glavi, vjerovatno nedostatak ljubavi od roditelja, kompleks malog pimpeka, ili neka trauma diranja po piši u maloj školi.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 03.03.2025. u 13:11. |
|
|
|
|
|
|
#78739 |
|
49%winner
|
Ako cemo pricati o selu i sedlima, trebalo bi prvo krenuti od JDM ćuning scene, ne? Pored toga ovaj M6 izgleda kao stock primjerak, ruku na srce
|
|
|
|
#78743 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Ne razumijem to, a još manje razumijem onaj američki trend, vjerojatno isto proizašao iz Japana ![]() Ali da, svatko tko ide na predimenzionirane felge, spada mi u istu paradu kiča i neukusa kao ovo. Malo zdravog razuma oko razumijevanja odnosa veličina ne bi škodilo ![]()
|
|
|
|
#78744 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
#78746 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ne znam konkretno za Brežice, jer mi je predaleko bilo, ali što se tiče HRV, najbolje cijene sam znao ubost na mall.hr kad bi bio popust, i imao je neki njemačko talijanski web shop sa brutalnim cijenama, ne mogu se sjetiti linka, ali otiđi na forum.hr, podforum automobili, topic zimske gume, i tamo ti je svako drugi post bio sa tim web shopom. Ljudi naručuju, uredno stiže, dobri DOTOVI. Cijene su bile jako jako dobre, meni bi na tri seta guma koje sam kupio bilo uštede par stotina eura. edit:https://www.pneumaticidtm.it/ ovaj web shop |
|
|
|
|
|
|
#78747 |
|
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
Pneumaticidtm.it Ali nazalost web ne radi, ne znam sto im se desilo Mall.hr vise ne drzi gume. Ja gledam malo cijene SLO i HR, sve je to u pol deka. Ako nisi bas uz samo granicu, mislim da se ne isplati |
|
|
|
|
|
#78748 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#78749 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ali gledam baš gume, Hankook Ventus Evo, 19", 130EUR kod Furlana, kod nas preko 200. Ekupi. Znači 70po gumi, x4. Eto ti 250EUR u džepu. Furlan: https://www.vulkanizerstvo-furlan.co...l-91y-19335207 vs Ekupi: https://www.ekupi.hr/hr/Auto-i-moto-.../p/EK000259846 Nije 100% ista dimenzija i nije moja dimenzija, zato sam i bacio pitanje tu. Ali ako je tako, za 300EUR, meni su brežice na 60km. |
|
|
|
|
|
#78750 |
|
49%winner
|
Gledao sam premium gume u slo jos od 2018 i ja tu ne vidim nikakvu racunicu za standardne dimenzije. Mislim da sam uvijek bio unutar 40-50 eura razlike
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|