|
|||||||||||
|
|
#7831 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Citiraj:
Evo sad je rok dostave 2.1 Ovi 2025. modeli rade uredno s onim starim dongleovima koji su dolazili uz kontroler prije? |
|
|
|
|
|
|
#7832 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Anyway, narucio sam jednog i javili su mi datum - 4.2. Dotad tko ziv... Stari Xbox One dongle je podrzan na zadnjem kontroleru.
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#7834 | |
|
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Kako .edu kad nema? https://prnt.sc/Gak1gcUv5Ss6 probao @bjedu.tech i nema nista pro na chatgpt |
|
|
|
|
|
|
#7835 | |
|
1337
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
erzi.me je domena https://prnt.sc/8ZdoaE6zrS45 https://prnt.sc/tlsaHhcYm6mI |
|
|
|
|
|
|
#7836 | |
|
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Prvo sam se ulogirao na laptop koji koristim. Nakon toga sam se ulogirao na aplikaciju na mobu i tražilo me je kod iz maila. Da li to znači da, svaki put kad se želim ulogirati negdje, moram upisati kod koji dobijem na ovom fake mailu ? EDIT: Uključio sam Authenticator app i Push notifications, da se mogu ulogirati pomoću moba na bilo koje računalo. Da li mogu brisati ovaj fake mail ? Zadnje izmijenjeno od: Matta. 05.01.2026. u 23:46. |
|
|
|
|
|
|
#7840 |
|
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Meni obrisalo account... You do not have an account because it has been deleted or deactivated. If you believe this was an error, please contact us through our help center at help.openai.com. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#7842 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2016
|
yep. isto obrisan account |
|
|
|
|
|
#7845 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
|
|
|
|
|
|
#7847 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Nije baš informatička oprema (zato je u raspravi) ali nadam se da admini neće praviti problem jer eto može se koristiti ako zatreba a nemaš dovoljno svjetla u ormaru gdje su routeri, switchevi i silni info gadgeti. Nastavno na moju poruku u Sam svoj majstor oko rasvjete, za prvu ruku sam našao ovo u Eurospinu. Magnetna, prijenosna, punjiva. Možda sam mogao na Aliju naći jeftinije...
|
|
|
#7850 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cijene divjlaju. Ako ti malo veća buka nije problem, baci oko na Toshibine modele. Obično su nešto jeftiniji od Seagate/WD konkurencije, ali su i malo bučniji.
|
|
|
#7851 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
|
|
|
|
|
|
#7852 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Nekad korona, pa rat u Ukrajini, kaj je sad krivo za cijene? Trump i Grenland? |
|
|
|
|
|
#7854 |
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa poplava ili neka havarija u tvornici motorica za HDD ak me dobro pamcenje sluzi? ( Davno ) Zaboravio si dodati cijenu goriva... ![]() EU "regulative"... Pa KRIPL majnanje ... And so on... Obican puk nikada nece na zelenu granu. |
|
|
|
|
|
#7855 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Zaboravili ste najvažnije. Razvedenu obalu Hrvatske...
|
|
|
#7857 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Istina! Bio našao 10 TB WD red pro za 340 eura oko 20 prosinca 2025, na kraju otkazao narudžbu jer sam uzeo 4 x Toshibe. Cijena tog istog diska je danas 420 eura. Kupio Toshibe, 270 ili 290 eura komad u prosincu, cijena neki dan u istom shopu 405 eura |
|
|
|
|
|
#7858 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|