|
![]() |
#7801 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Na prvu bi rekao OK za još godinu dvije, ali kakvo je točno stanje tih tvojih...
![]() |
![]() |
#7802 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ha mogu mogu ih uslikat i postat, ali ono na oko guma nije promijenila boju, miris i okus ![]() p.s. kugla ti sucks ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7803 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#7805 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
U nekim zemljama EU je zakon da guma nije ispravna ako je starija od 6 godina. Na svakoj gumi imaš oznaku DOT pomoću koje možeš saznati tjedan i godinu proizvodnje, npr. kod mene na ljetnima: 4811 prevedeno da je guma proizvedena u 48. tjednu 2011. godine. Nadalje, što se tiče testova koje si spomenuo i zemlje proizvodnje: 195/65 R15 i 205/55R16 su različite dimenzije i shodno tome se različito ponašaju bez obzira što se radi o istom proizvođaču i modelu gume, te dvije gume nisu identične u uvjetima na cesti. Jednako tako, određena dimenzija se može proizvoditi u Sloveniji, neka druga u Njemačkoj i neka treća u Poljskoj. Ne koriste se uvijek iste sirovine, što je isto vidljivo iz kodova na gumi nego samo ista receptura smjese. Ima jedno 4-5 godina kako sam čitao i naslušao se hvalospjeva od Good Year Eagle F1 GSD3 kako je guma savršena..blablabla...i odem u vulkal i kupim 4 komada. Već nakon nekoliko km Slavonske avenije moj dojam je bio da je to čisto smeće, što nije bilo ni čudo jer su bile "made in china" gdje sam vilicu spustio do poda kad sam skužio doma da su jedne od najboljih guma jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača proizvedene u Kini. Nikad više good year na moj auto, bez obzira otkud je. Od tad prije kupnje ako ne mogu vidjeti gumu prije montaže, one ne idu na moj auto. Iščuđavali su se kad sam tražio da vidim gume uživo prije montaže pokazujući mi slike iz cjenika. Zato sam toyo upravo i je jedna od najomiljenijih proizvođača guma bez obzira na sve testove jer su sve toyo gume proizvedene u Japanu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7807 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/12/Eu/48hNAO4x/pa191140.jpg http://www.pohrani.com/f/1y/wS/27QAcVwO/pa191141.jpg http://www.pohrani.com/f/1D/b4/h2r7TOs/pa191142.jpg http://www.pohrani.com/f/3e/k/4jzdwlCO/pa191147.jpg http://www.pohrani.com/f/3m/jr/45JD0i8l/pa191146.jpg Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.10.2013. u 00:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7809 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
mislio sam da necu nikad reci ali nije loš megane,kakva je to hauba,ili je to od loma svjetlosti? difuzor je extra nadoplata? ovo su ledice kraj maglenki? gume su extra,mišlen i još germany ![]()
![]() |
#7810 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Gdje i kako ih skladištiš preko ljeta? BTW: ja sam na DOT 07 savama. Osjeti se da su izgubile svojstvo po mokrom i kiši (ne i suhom) tako da tada vozim kao i ti unutar granica i to je to. Inaće osobno znam ekipu koja vozi na gumama starim preko 10 godina. Svi su živi zdravi, bez ikakvih bolesti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7812 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7813 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7814 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Pitanjce vezano uz kratka/oborena svjetla. Imam Clio II i mijenjam žarulje non-stop. Googlanjem i istraživanjm sam došao do poražavajućeg zaključka da mi je to sudbina ![]() Pitanje je: jel može regulator napona riješiti problem ili se moram pomiriti sa konstantnim rikavanjem kratkih svjetala? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7815 | ||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Da. ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7816 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Dobro si pročitao, smanjeni otpor kotrljanja predstavlja energy gume koje štede gorivo. Prevedeno: plastične gume koje nakon nekoliko godina oplastičnjave još više i pritom uštede 3-5 litara goriva na 50 000 km. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7817 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
za nekoga tko radi 10 000km godišnje su super,traju dugo,kvalitetne su,i sve 5.
![]() |
#7818 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7819 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
zasto raditi ikako drugacije? ![]() mislim, ako je ovo razlog, onda moje isprike na cudenju. ali valjda prvo kresnes masinu, pa svjetla, pa eventualno ako treba zmigavac (tipa da se odmah ubacujes na cestu), maglenka........ grijac zadnjeg stakla, sto sada pocesto palim ujutro.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7821 | |
Premium
|
Citiraj:
Nema nadoplata, to je takva linija. Xenon paket, dvozonska klima i snezori su u nadplati i jos par gluposti. Sicevi su jako udobni i to me najvise veseli od svega kao i dost udobna voznja. Dosta mi je vise tvrdoce na autima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7822 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja sam te iste dobio sa svojim cliom... njega sam uzeo u 5. mjesecu i te godine na prve niže temperature sam kupio nove ove save i na jedvite jade prodao te energy stare ni pol godine za 400kn. i to je bio jebeni apgrejd. ako si čitao prije da sam sa savama na mokrom šlajdrao u 2. brzini, e sa energy saverom sam prošao cijelu drugu i došao negdje do pola treće... pa ti vidi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7823 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#7825 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Neki auti ti dozvoljavaju da ostavis ugašena svjetla pa pređe u naviku da ne diraš prekidač, dok neka to ne daju (pište, zvižde, ujedaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7826 |
Premium
|
Novi Note je zgodan autic. Puno mjesta i sasvim ok izgleda. Solidan izbor za autic od 90-100k. U zivo mi izgleda bolje nego na slikama. http://www.pohrani.com/f/3S/68/1qodvdjU/pa191149.jpg http://www.pohrani.com/f/G/IK/1r0R5qS0/pa191151.jpg http://www.pohrani.com/f/1b/IH/2mfdVhhg/pa191150.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7827 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7829 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() al' jel ti nije pozicija pojela akumulator ako si ostavljao svjetla "upaljena", tj u polozaju da rade?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7830 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Na kordobi, altei i četvorci (gtl ![]() ![]() |
|
![]() |