|
![]() |
#751 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Oko 11-12K sa C2D procesorom, frendova PowerColor sa DDR4 i AMD A64 X2 4000+ daje oko 8k bodova, dosta ovisi o procesoru izgleda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
samo ako mi ima tko reci koji bi hladnjak za nju bio dobar po mogusnosti neki pasivac ili tako nesto samo da je dosta tiho a i da hladi fino jer kod mene po ljetu u sobi bude pakleno ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Anyway, ja na E2180 na defaultu dobijem oko 7800, a kad dignem proc na 3 GHz dobijem oko 10k. Ne zamaraj se time. Ako dobro igre tjera, sve je u redu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#758 |
Super Moderators
|
![]() |
#759 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() Najnoviji bios koji sam našao u divljini. Za fanfix neznam, editirao sam ga i stavio svoje postavke. Overdrive ga ne želi overclockirati, moram još probati att i rivatuner |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Na Toxicu su 60 celzija u full speedu ![]() Oko 40 u idlanju bez powerplaya. Evo ti kako se powercolorova SCS3 grije: ![]() http://www.techpowerup.com/reviews/P...70_SCS3/1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#762 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Mislim da ima Segregator takvu, pingaj njega.... Citiraj:
![]() |
![]() |
#765 |
Super Moderators
|
![]() |
#767 | |
Moderator
|
Citiraj:
Edit: A di je nestao post? Edit: Strašno. Nakon 10 minutnog opterećenja temperatura je 93 stupnja. Baš me zanima da li će se šta dogoditi na 100 stupnjeva. Probat ću skuhati jaje. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 25.05.2008. u 18:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ako sve i govori u prilog da ti "prima" nove vrijednosti voltaže,ja bih prvo na tvome mjestu pročačkao malo sa multimetrom,pa se uvjerio sam u stanje voltaža. ![]() Btw,sa kojom si verzijom att-a radio?Koja beta?Zadnja(predpostavljam)? Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 25.05.2008. u 21:18. |
||
![]() |
![]() |
#769 |
Moderator
|
Došao sam i do stotke. ![]() Pa sam stavio 120tku da upuhuje zrak, ali još uvijek prelazi 90 stupnjeva. Ajde de da se samo ona grije, nego je ko trajnožareča peć u kučištu i grije sve komponente. Kupit ću sutra 92mm da ispuhuje zrak iz kučišta, ali sam već i prema tome skeptičan. ![]()
![]() |
#771 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#772 |
Moderator
|
Kupovao sam u Linksu dijelove za konfiguraciju i nije bilo ove: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.806.293 Pa sam uzeo ovu: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.806.329 Nisam niti obraćao pažnju. Kasnije vidio da je pasivka i pomislim super brzi komp i još k tome tih. A sad tek vidim kakva pi...rija. Razmišljam da probam vrtit benchmark do jutra bez ovih dodatnih ventilatora šta sam stavio. ![]()
![]() |
#774 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ne,ozbiljno,pukni ga gore i neće biti problema ![]() |
|
![]() |
![]() |
#776 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#777 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Apsolutno nista cudno Doduse dok je ispod 100c bi sve trebalo biti oke, jedino ako ti nesmeta grijanje okoline (a vidim da imas upravo taj problem). Hladjenje je koma rjeseno na prvih par revizija - tu spadaju i moje. Referentni hladnjaci jako loshe hlade, a dok su uspareni s loshim prvim biosom - i na aktivnom hladjenju (hladnjak radi po deafaultu na 25%, ne ubrzava uopce - kasnije su to rjesili) su temperature bile do 100c u full loadu. Iddle u prosjeku oko 50c, tako da je ovaj rezultat s neprovjetrenim kucistem i full pasivnom karticom doslovce odlican. Ovi testovi na siteovima su koma - posebice za obicne korisnike jerbo sve testiraju izvan kucista, uz par ventova, a da ne govorim o sobnoj temp. koja je valjda maks 15-20c. Preporucujem kao i kolege forumasi, jedan 120mm na 5v, ili cak i 92mm. U mojem slucaju ce pomoci S1 s ventovima, samo da Beshtya vishe dobije posiljku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#779 |
Moderator
|
Pohvala Sapphireu na brzom odgovoru. Odgovorili mi u roku 4 sata. ![]() Šta da im pametno odgovorim na ovo. Thank you for your mail. SIr, Have you used "Riva Tuner" to record you GPU usage and temp ? Could you provide those information to us? Also try clean inside of PC case, makes air circulating. Thank you. Nemaju me srama pitati kakvo mi je provjetravanje u kučištu. Pa da sam htio propuh i zujanje nebih uzimao pasivnu grafu. ![]() Stavio sam 120tku na usis i 92ojku na ispuh. Zuji podnošljivo, ali nije tiho kao prije. Još nisam probio 90 stupnjeva, ali sam blizu.
![]() |
#780 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|