|
|||||||||||
|
|
#751 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Koliko znam, Honor ne otključava svoje bootloadere. Ako te zanimaju iskustva sa CN ROM-om na Honoru, koristim kinesku verziju V6 (kupljenu preko AverageDad) nešto manje od mjesec dana, a prije toga od cca. 12.2025. sam koristio kinesku verziju V5. Sve radi tip-top i nisam primjetio ikakvih nedostataka, ali to je uvijek i stvar do osobe koja koristi mobitel (napr. ne koristim mobitel za igre, osim šaha). Ako te zanima nešto specifično, pitaj ![]() |
|
|
|
|
|
|
#752 |
|
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
hvala, nisam mislio na ubacivanje kineskog roma nego bas na narudzbu s TS za magic 8 pro air s CN romom
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#753 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zna li tko kako zaustaviti mob da automatski spušta glasnoću na slušalicama svako toliko. Pokuša sam tražiti opciju ali uzalud, nema ni u developer options. Ide mi na živce jer svako toliko tokom slušanja na slušalice spusti glasnoću na ispod pola i onda kad idem pojačati izbaci prompt, a kako su mi slušalice (BT) relativno tihe slušam većinom na 70%.
|
|
|
#754 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Mislim da je bug. Meni se desavalo cesto sa M7P i JBL Live Pro+ slušalicama. Iz nekog razloga telefon misli da ides preko 90% vol a ne preko 50% i jedini je nacin bio da restartujem telefon i sve ok. Sa M8P se evo nakon par mjeseci jos nije desilo.
|
|
|
#755 | |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Ne znam što je "TS", pretpostavljam neki dućan. Uglavnom, koristim CN ROM-ove već dosta dugo, u početku je potrebno deinstalirati kineske aplikacije i podesiti Google servise, ništa komplicirano. Osim toga, nisam primjetio nikakvih problema u radu, no svatko koristi mobitel na drugačiji način. Znači Honor Magic V6 CN verzija sa 1 TB i 7150 mAh baterijom, kupljen preko Average Dad, meni radi: - work profile za Outlook/Teams od klijenta na poslu, ponekad trebam ručno pokrenuti Teams/Outlook da poguram sync i notifikacije - Signal, Telegram, Viber i WhatsApp - 9eSIM + eSIM.me za eSIM podršku koja mi je ponekad potrebna na putovanjima - bankarske/payment aplikacije: mHPB, George, Erste mBanking, Revolut, KeksPay, Aircash Čini mi se da mi DAVx5 za sinhronizaciju sa Nextcloud-om ponekad šteka, tj. ne pokreće se uvijek sync u pozadini. Android Auto bi isto trebao raditi, ali nemam ga u autu i nisam se (još) vozio u nekom gdje bi mogao spojiti svoj mobitel. Radio je prije neku godinu sa vivo X Fold3 Pro (isto CN ROM) sa rentanim autom, tako da vjerujem da bi radio i sa V6. Negdje sam čitao da postoje neki problemi sa povezivanjem nekih pametnih satova i CN ROM-ova, ja koristim Huawei Watch GT 6 Pro i sve radi bez problema (Huawei Health sam instalirao preko Huawei AppGallery). |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |