Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.05.2026., 17:15   #751
kreso75
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor rokoko Pregled postova
ima li netko iskustva s Chinese ROM-om na honoru ili nekom sličnom uređaju, zanima me magic 8 pro air, ne vidim ništa slično kod nas što se tiče dimenzija, eventualno S25, ali sumnjam da je kamera bolja, a baterija je sigurno gora
Ako misliš "ubaciti" CN ROM na non-CN uređaj, mislim da to ne može.
Koliko znam, Honor ne otključava svoje bootloadere.

Ako te zanimaju iskustva sa CN ROM-om na Honoru, koristim kinesku verziju V6 (kupljenu preko AverageDad) nešto manje od mjesec dana, a prije toga od cca. 12.2025. sam koristio kinesku verziju V5.
Sve radi tip-top i nisam primjetio ikakvih nedostataka, ali to je uvijek i stvar do osobe koja koristi mobitel (napr. ne koristim mobitel za igre, osim šaha).

Ako te zanima nešto specifično, pitaj
kreso75 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 18:58   #752
rokoko
In Rainbows
Moj komp

rokoko's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
hvala, nisam mislio na ubacivanje kineskog roma nego bas na narudzbu s TS za magic 8 pro air s CN romom
Oglas

Oglas
Staro Jučer, 21:41   #753
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Zna li tko kako zaustaviti mob da automatski spušta glasnoću na slušalicama svako toliko.
Pokuša sam tražiti opciju ali uzalud, nema ni u developer options.
Ide mi na živce jer svako toliko tokom slušanja na slušalice spusti glasnoću na ispod pola i onda kad idem pojačati izbaci prompt, a kako su mi slušalice (BT) relativno tihe slušam većinom na 70%.
Staro Jučer, 23:03   #754
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Mislim da je bug. Meni se desavalo cesto sa M7P i JBL Live Pro+ slušalicama. Iz nekog razloga telefon misli da ides preko 90% vol a ne preko 50% i jedini je nacin bio da restartujem telefon i sve ok. Sa M8P se evo nakon par mjeseci jos nije desilo.
Staro Danas, 10:27   #755
kreso75
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor rokoko Pregled postova
hvala, nisam mislio na ubacivanje kineskog roma nego bas na narudzbu s TS za magic 8 pro air s CN romom

Ne znam što je "TS", pretpostavljam neki dućan.

Uglavnom, koristim CN ROM-ove već dosta dugo, u početku je potrebno deinstalirati kineske aplikacije i podesiti Google servise, ništa komplicirano.
Osim toga, nisam primjetio nikakvih problema u radu, no svatko koristi mobitel na drugačiji način.

Znači Honor Magic V6 CN verzija sa 1 TB i 7150 mAh baterijom, kupljen preko Average Dad, meni radi:
- work profile za Outlook/Teams od klijenta na poslu, ponekad trebam ručno pokrenuti Teams/Outlook da poguram sync i notifikacije
- Signal, Telegram, Viber i WhatsApp
- 9eSIM + eSIM.me za eSIM podršku koja mi je ponekad potrebna na putovanjima
- bankarske/payment aplikacije: mHPB, George, Erste mBanking, Revolut, KeksPay, Aircash

Čini mi se da mi DAVx5 za sinhronizaciju sa Nextcloud-om ponekad šteka, tj. ne pokreće se uvijek sync u pozadini.

Android Auto bi isto trebao raditi, ali nemam ga u autu i nisam se (još) vozio u nekom gdje bi mogao spojiti svoj mobitel. Radio je prije neku godinu sa vivo X Fold3 Pro (isto CN ROM) sa rentanim autom, tako da vjerujem da bi radio i sa V6.

Negdje sam čitao da postoje neki problemi sa povezivanjem nekih pametnih satova i CN ROM-ova, ja koristim Huawei Watch GT 6 Pro i sve radi bez problema (Huawei Health sam instalirao preko Huawei AppGallery).
kreso75 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno