|
|||||||||||
|
|
#751 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Svaka čast "kolega", konačno da smo dobili trećeg skenera, već se cijeli projekt počeo usporavat. Kvaliteta je solidna, iako za čitanje na tabletu je zgodnije stranica po stranica, skeniranje obje stranice odjednom je načelno izvornije i dobro kad je prijelom da slika prelazi preko sredine, i to je uvijek bio problem kod stranice po stranicu, razlomljenost ta pa je izostao efekt koji su htjeli urednici da bude. Samo bi bilo zgodno ovaj prvi broj protjerat kroz photoshop, što ću ja napravit, da se sredi kontrast i napravi descreen (maknu oni tragovi tiskanja, kružići), već će to prepolovit veličinu na max 150 mb, 300mb je preveč, no danas dakako nije više pohrana veliki problem. Undying je jedan od, imo, top inovativnijih i atmosferičnih fpsa s početka 2000.ih (no možda zbog manjka multiplayera, ako nisam u krivu, nije postao dugoročnije popularan) fali mi još koji level da ga pređem, počeo prije 5,6,7 godina, ide vreme... Mozda bi on bio bolji za naslovnicu, ovaj lik me previše podsjeca na stripovskog Conana i njegove poze. @Exy u jednom od prvih brojeva Psx-a je naveden neki gadget (u onoj dedicated rubrici) koji je mogao snimit isto tak, snimke od 10 sekundi tipa. Neke od tih tehnoloških proto fora, pogotovo ako su jeftinije, su stvarno bile polu beskorisne, ko rezolucija i kvaliteta prvih addon kamera za mobitele (oko 2002. su se pojavile iirc). Siemens M35 je bio prvi mobitel koji smo mi imali u kućanstvu, poseban hype je oko njega tad se prezentirao s forama kak je čvrst i nepoderiv, kao za bauštelce skoro. Još uvijek se sjećam mirisa i dodira gumenih tipki i plastike, imao je i 2-3? igre ugrađene, no nemrem ih se sjetit, što će reć da nisu bile popularne ko Snake. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|