|
![]() |
#751 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#752 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ne treba ti ništa, samo napravi export u vCard datoteku na SD karticu ili internu memoriju. Jedna datoteka sa svim tvojim kontaktima, sve ostaje sa punim imenima i svim brojevima telefona, meni na HTC-u čak i ugradi sve kontakt slike, ne znam da li to rade svi android mobiteli ili samo HTC. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#753 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ok, neko je gore naveo da treba export u vcard i onda preko googla importirat. ne kuzim se u taj vCard jer nikad to nisam morao koristit. SE je uvijek radio savrseno u suradnji sa outlookom. probat cu stime sutra, valjda ce upalit. ![]() edit1: malo sam proucio ovo sa CompanionLink (PC) + DejaOffice (mob). ako sam dobro skuzio on synca izmedu outlook-a i te DejaOffice applikacije samo, odnosno kontakti ne idu u official phonebook/contacts od moba? hvala. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 07.12.2011. u 13:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#754 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Iskorištavate li popuste na Marketu? Vidim nitko ništa ne spominje pa da ne ostane tako: http://www.androidcentral.com/slew-p...android-market https://market.android.com/details?i...NzY1ODU0NjIiXQ Kad Google časti, što ne iskoristiti ![]()
![]() |
![]() |
#755 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Koji market enabler koristite za kupovanje s marketa? imam kombinaciju VIP galaxy S - Galnet MIUI i ovaj market enabler mi ne radi, market izbacuje The item you were attempting to purchase could not be found, a web market mi izbacuje: this app is incompatible with your mobile phone. a bas sam mislio kupiti par ovih sa popusta...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
U SZKu kažu da ne znaju kad će se to riješit(omogućit kupovina). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
49%winner
|
@Hammer: probaj otvoriti app kliknuti buy, možda ti kasnije napiše pravu cijenu prije konačne potvrde kupovine. Izgleda da je tu jako puno faktora u igri :\ Evo samo nekih iskustava pa ako uspijete naći nešto korisno, super (nije za one slabijih živaca): http://cafe.mobil.hr/threads/71723-A...kcije-problemi....
![]() |
![]() |
#760 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Samo napraviš export svih kontakta u jednu vCard datoteku na SD kartici, ja si to radim svaka 1-2 mjeseca. Kada mijenjam ROM ili imam neku havariju na mobitelu, samo odem u kontakte, import, odaberem vCard i za jedno 30 sec mojih 800 kontakta je natrag na mobitelu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#761 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#762 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Koji vam je najbolji market enabler? Trenutno imam gore Applanet Market i to radi li la, zanima me ima li mozda koja bolja opcija? Ovaj mi ne radi, kad pokusam stavit US Tmobile veli Houston we got a problem. ![]() Necu se s tim igrat dok mi JIG ne stigne. Ima li koja bolja opcija u meduvremenu? I mogu li stavit iGo gore bez rootanja? Mob je SGSII, stock 2.3.4, bez roota. |
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Premium
|
Citiraj:
za sta tocno mislis koristit JIG? on ti sluzi samo za maknut lakse zuti trokutic i resetirat count (ako imas stari bootloader). on ti nije neophodan, ali olaksava posao, a obzirom da je jeftilen totalni, ja ga preporucujum svima. svaki "normalni" program mozes stavit bez roota, pogotov official GPS aplikacije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#764 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Najvise za resetiranje countera radi garancije, i moguceg poslije flashanja ako me primi volja. A i ne funkcionira mi market enabler bez roota, a kolkko sam skuzio to mi je najjednostavniji nacin za skidanje app. Napravio bi CF root kak si i rekao, da dobijem sve u kompletu s njim. Zasad jos searcham neku navigaciju. Naisao sam na neki motonav sa slovenskim glasom ![]() Da ti se jos jednom zahvalim javno na pomoci, covjek stvarno ima zivaca za mene ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ako netko koristi aplikaciju "RBA na dlanu" da mi može reći - može li se isti aktivacijski kôd koristiti nakon reinstalacije aplikacije ili moram do poslovnice po novi ? Recimo kad želim flashati novi rom, pa kad treba sve pobrisati i ponovo instalirati aplikaciju, da upišem isti aktivacijski kôd kao prvi put. |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 |
Guest
|
Da. Trebao bi backup aplikacije delati. |
![]() |
![]() |
#769 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO Zadnje izmijenjeno od: ti.le. 10.12.2011. u 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#771 |
Premium
|
pozdrav svima. jucer sam napokon prebacio sve kontakte u SII i zajedno snjima su dosli i 10-ak remindera za rodendane u calendar. naravno drugi dan odma skuzim probleme. imam cijelu hrpetinu wakelock-ova zbog alarm managera sto je vec poznato i dokumentirano da se desava, bar na stock-u, za custom neznam. ne kuzim koji vrag su to tako napravili, doslovce u 2 min imam po 4000 wake-ova ![]() ono sto me interesira dali postoji neka reminder app koja mi nece radit takve probleme ili se jednostavno moram pomirit s ovim, ako zelim koristit remindere ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#774 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Što će reći da nemam što petljati po telefonu s raznim romovima, nego namjestit jednom kako mi odgovara i onda samo koristiti uređaj s aplikacijama u svakodnevnici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |