|
![]() |
#7682 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
LCDi, Plazme i ostali televizori - pročitaj prvi post prije postavljanja pitanja
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#7683 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2016
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=7663 http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=7675 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7684 |
Premium
|
To si spojio na laptop? Ja bi spajao na komp i služio bi mi kao monitor. Zadnje vrijeme brijem da uzmem veći TV od sadašnjeg 27" monitora. Čisto radi većeg gušta gledanja filmova iz kreveta na udaljenosti od oko 3m. Montirao bi ga na zid uz pomoć nosača koji se može okretati i slično.. Bitno mi je da TV ima: VESA mount FHD (1920x1080) Do 3000kn Oko 40" (USB ulaz i DVB-T/T2 su vjerojatno već standard) Što se preporuča osim tog tvog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7685 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Za tu udaljenost ja bi išao na 48-50 inča bez greške. Meni je i 42 inča na točno 3 metra bilo premalo nakon već 2 dana, a u početku sam mislio da nisam normalan kad sam kupio "toliku" dijagonalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7686 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Zena: Sta si tako veliku televiziju kupio? ![]() . . . 2015/2016 (oko n.godine) Kupujem novu telku. Zena: Ako kupujes, uzmi zericu vecu nego ova prethodna. ![]() Eto kod mene sada 4K LED TV LG 49UF778V
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7687 |
Premium
|
Ne mogu toliko pretjerivat. Prije godinu dana sam uzeo ovaj 27" monitor i baš sa zadovoljan sa njim dok igram igre, jer je od mene udaljen 80cm. Ali dok gledam filmove je ipak nešto malen. Tako da moram voditi računa da će taj novi TV služiti kao monitor i sad zamisli da gledam u 50" sa nekih 100cm udaljenosti ![]() I cjenovno i funkcionalno mislim da bi gadno fulao.. Do 40" bi išao.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7688 |
tiki
|
Ako već imaš 2800kn ja bih prije gledao neku "razvikaniju" marku - Samsung, Grundig, Philips, Sony... ako ti crkne barem ćeš imat gdje odnest na servis, a ako ti za koju godinu crkne daljinski imat ćeš ga gdje nabavit... Za Sharp baš i ne znam kakva je situacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7689 |
Premium
|
Ok, onda ajde ovako, jučer Vidio u West Gateu Samsung LED TV serija J5100. UE40J5100 40" 2900kn, 1920x1080 / 25p. Mišljenje?
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 24.01.2016. u 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7690 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7691 |
Premium
|
Mislim da su to dobre cijene s obzirom na veličinu ekrana. Sutra možda odem u Santa Domeniku vidjet ako ga imaju izloženog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7692 |
Premium
|
Koliko vidim to nije smart tv, pa je to vjerovatno jedan od razloga niže cijene, jer danas je sve pametno, pa je ovo rjetkost. Zadnje izmijenjeno od: Lak. 24.01.2016. u 21:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7693 |
Premium
|
Tako je. Nije smart tv no to mi ni ne treba jer ce tv bit spojen na puno pametniji komp ![]() Pored toga, nije ni ultra mega super duper HD pa se nadam da je cijena zbog tih stvari tako povoljna. Nadam se da tv nije loš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7694 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nemoj ocekivati previse od takvih televizora jer su kao zamjena za PC monitor dosta losi. Ili nemaju 4:4:4 chroma podrsku ili je slika jednostavno losa za sjedenje ispred takvog ekrana. Za svoju namjenu su OK i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7695 |
Premium
|
Ja stvarno ne znam što bi u 2016. godini bilo TOLIKO loše ali ok, valjda više znaš od mene (ili si teži juzer).. No ukoliko misliš na vidljivost piksela, tako reci ![]() Znam da će se u radu to osjetiti i vidjeti.. Ajmo onda ovako, možda sam našao riješenje. Zadržao bi monitor koji bi koristio za rad na kompu a za filmove i igre koristio bi TV. Dali bi to bilo u redu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7696 |
Premium
|
Ne mislim na vidljivost piksela, ne. Iako je i to faktor naravno. 2016. godina nema nekakve veze tu s icim. Cak ni skupi televizori nisu najsretnije rjesenje na PCu, kamoli ovi doslovno najjeftiniji. Monitor za rad na kompu a TV za ostalo jest najbolje rjesenje. Osim ako je input lag jako visok. Ja osobno toleriram i visi od prosjecnoga ali na nekim televizorima stvarno je koma igrati ako nemaju neki game mode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7697 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Ako model F5000 (njegov stariji brat) podrzava 4:4:4 onda definitivno mora i ovaj noviji tv. Al provjeri dodatno, moguće da griješim
![]() |
![]() |
#7698 | |
Premium
|
Citiraj:
Uglavnom, ne znam, razmislit ću još dali mi je baš potreban TV ili ostajem na 27" monitoru, ili pak jedno i drugo.. Ali sve mi se čini da ću kupit taj model, Samsung 40J5100.. Kad smo kod toga, dali imate za preporuku neki dobar VESA wall mount ili jednostavno da odem u Metro ili Bauhaus i kupit prvi za cirka 200kn? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7699 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Uopće mi nije jasno kak su prestali proizvoditi plazme. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7700 |
Premium
|
Gotovo sigurno podrzava. Vidio sam da se kolega raspitivao o 43" Sharpu i promasio onaj dio o UE40J5100. Dobar je to TV, ali i dalje ga osobno ne bih koristio kao zamjenu za monitor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7701 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Htio bih kupit novi Smart TV ... gledam Panasonice .... sa Firefox OS-om ... kak to sad po novom radi? Jel bude i to propalo kao Firefox os za mobitele? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7702 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Možda bolje neki android onda ako su ti baš bitne smart funkcije.. ja sam još uvijek izgubljen, rado bi neki od 55" sa kvalitetnim panelom ali bez smart funkcija i cijenom korigiranom sukladno tome. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7703 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
http://www.elipso.hr/audio__video/te...G-55VLX8572BP/ UHD, smart, al nema 3D.
![]() |
#7705 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Stavio pošto je gledajući uloženo dobiveno žešči best buy. 5 godina gare je samo plus. Ja gledao baš neki dan ovog i tam u elipsu mi je slika bila izvrsna. No realno, teško je tamo dobit neki dojam pošto se vrti fhd/uhd salonski video.
![]() |
#7706 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: devaa. 29.01.2016. u 13:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7707 |
Premium
|
Hvala na kratkom rivjuu. Ovaj TV ne mislim koristit kao TV, pa tako ni ugrađene zvučnike. Koristio bi ga kao monitor. Da, čuo sam da je za filmove odličan, za igre vjerojatno isto. No malo je informacija na netu.. Korisna informacija koju si napomenuo je to što si dobio zidni nosač. No tko zna dali to dolazi u svim kutijama ili eto, ti si neki sretnik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7708 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Haha sad vidim sta sam napisao, mali fail.. Htio sam napisat da su dosli adapteri za zidni nosac.. Mala pogreska.. Nebi ni skuzio da nisam procitao tvoj post.. Haha.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7709 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
A ne znam ne sviđa mi se Android. Uglavnom uzet ću panasonic sad oće biti sa Firefox os-om ili stariji modeli bez njega vidjet ćemo ... vidim da u emmezeti ima jednih i drugih ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7710 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() Planiram kupiti LED TV do 2500 kn, za sobu, gledanje s cca 3 metra udaljenosti... E sad gledajući po dućanima 32'' mi se čini (pre)malo, jedino šta mi treba je w-fi radi gledanja utakmica ili online stream-a kad je kakva tekma ali teško je ugurati u budžet 40'' i smart tv... ![]() http://www.nabava.net/televizori__24...-led__12025561 http://www.nabava.net/televizori__24...-led__14722841 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|