Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.11.2024., 10:21   #76951
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Godina? Motor? Kilometara? Novaca?

Čestitke na kupnji i bolje ovo nego cabriolet. Krov je krov..
Hvala. I ja sam istog misljenja sto se tice krova, ali nisam kupovao sebi pa se nisam htio mijesati. Vjeruj mi, ne zelis imati 4 ljute zenske osobe u kuci
2014., 1,6 benzinjara N13, 130kkm, malo vise od 10k€. Znam, nije bas povoljno, ali je auto u stvarno super stanju, svi servisi redovno radjeni (nije mi bilo dobro kad sam vidio racune iz ovlastenog), nove kocnice i naprijed i nazad, skoro nove i zimske i ljetne gume...
Ne planiram nesto previse raditi po njemu. Odraditi cu ulje i filtere jer to uvijek odmah odradim cim kupim auto/motor, bez obzira da li je potrebno. Nije veliki trosak, a glava bude mirna. Lanac se ne cuje niti malo kad je hladan, tako da to za sada necu dirati, a ako kad krene klaparati onda imam jedan dan posla i onda je i to rjeseno.
Ima onaj mali 6,5" display, pa sam narucio novi 10,25" koji podrzava i carplay pa cu jos to ugraditi i to je to. Cure sretne, ja sretan
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 10:36   #76952
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Jesu ovo Blizzak 6?
Kod mene su isto te, samo 225/45-18.
Po kiši odlične, kao i LM005. A snijega pitanje hoće li biti 😁

Edit: sad vidim naziv slike.
Sent from my BVL-N49 using Tapatalk

Jesu, razlika je bila 18€ između LM005 i 6-ce pa rekoh idem probati novi model, valjda ga nisu unazadili
bertone je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.11.2024., 11:13   #76953
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Hvala. I ja sam istog misljenja sto se tice krova, ali nisam kupovao sebi pa se nisam htio mijesati. Vjeruj mi, ne zelis imati 4 ljute zenske osobe u kuci
2014., 1,6 benzinjara N13, 130kkm, malo vise od 10k€. Znam, nije bas povoljno, ali je auto u stvarno super stanju, svi servisi redovno radjeni (nije mi bilo dobro kad sam vidio racune iz ovlastenog), nove kocnice i naprijed i nazad, skoro nove i zimske i ljetne gume...
Ne planiram nesto previse raditi po njemu. Odraditi cu ulje i filtere jer to uvijek odmah odradim cim kupim auto/motor, bez obzira da li je potrebno. Nije veliki trosak, a glava bude mirna. Lanac se ne cuje niti malo kad je hladan, tako da to za sada necu dirati, a ako kad krene klaparati onda imam jedan dan posla i onda je i to rjeseno.
Ima onaj mali 6,5" display, pa sam narucio novi 10,25" koji podrzava i carplay pa cu jos to ugraditi i to je to. Cure sretne, ja sretan
Ma super! A i cijena nije nešto pretjerana ako je auto u tip top stanju
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 11:25   #76954
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Ma super! A i cijena nije nešto pretjerana ako je auto u tip top stanju
Da, opet sam bio cigan i oborio covjeku cijenu za 600€
Kad pogledam da 15 godina star Golf 6 ili Clio iz 2014-te sa tom kilometrazom toliko kostaju, mislim da sam jako dobro prosao. Morao je biti automatik na zalost. Manualci idu i po par k€ nize.
WraGG je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 11:38   #76955
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Istina..najbolji motor.

Bas sinoc gledao i doslo mi zao svog BTED-a, ali s druge strane, nisam dovoljno bogat da odrzavam starog francuza. Svaki dan se sjetim tog auta... S druge strane, o novom niti ne razmisljam sto jos vise lajkam

Odlican motor, apsolutno nula problema imao s njim. Vidim da ga jos nisu prodali, tj vlasnistvo je jos na meni vec 2 mjeseca od prodaje. A i rega je istekla...
Staro 11.11.2024., 11:52   #76956
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Imamo berlinga 2.0 hdi. Okolica, Njemačka, Nizotemska, preveo tone aparature, još više tona alata, poprilično tona drva za ogrijev....it just works.

Na žalost novi HDI motori nisu ni blizu tom 2.0. Ekologija....eh ekologija.
Hamm je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 11:54   #76957
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Decki evo vam galerija od Auto Zürich, bio u petak i subotu na show-u, isprobao Alfu Junior (elektricni 156 PS) i MG4 XPOWER (435 PS).

Kinez je malo prazan unutra, ali udoban za voziti, taj XPOWER ima naravno dosta snage.

Alfa, mogu reci za tu cijenu (izlozbeni primjerak sa ne full opremom 52K chf) totalno razocaranje. Je, spretna je za voziti, dizajn je lijepi, unutrasnjost isto, ali preskupa.
Ukoliko ju netko namjerava kupiti, nikako ne uzimati panoramsku verziju, buka unutra je nesnosljiva. Panoramu nisu dobro izolirali i sum iznad 100km/h je uzasan.
Elektro nisam puno vozio, ali alfa poslije 100 km/h jednostavno izgubi snagu.
Šole je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 12:09   #76958
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Htio sam kupiti Lexia interface i DiagBox za telekodiranje pežoa 308 2018 g. Čitam po internetiu da to nije moguće za novija vozila te da to treba raditi online putem tokena. Jel ima tko za preporučiti nekog tko to radi? Na autu imam i radar(break asist) i kameru(line asist, prepoznavanje znakova) ali nema adaptivni tempomat, tempomat ima. Na kontroli tempomata imam dvije tipke mem a koliko vidim adaptivni ima jednu tipku mem i jednu tipku gap.
gil je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 12:35   #76959
murina
Premium
Moj komp

murina's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Mini Maslinar, na struju

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Da i dam pozadinu priče zašto gledam drugi auto, možda je netko doživio svakakvih stvari s "majstorima" pa mu nije toliko nevjerojatno, ali evo ja sam izvan sebe.

Prije 2-3 mjeseca sam tu pisao o Peugeotu 508 i kako baca razne greške kako mu dođe iako sve normalno radi. Rekoh, živcira me, idem ja to riješiti. Punac mi preporuči Mika Autoelektrika u Dubravi, kaže da je čovjek stvarno majstor samo ga je teško dobiti na telefon. Rekoh ajde, kvar mi izgleda kompliciran jer doslovno jedan dan baca 10 grešaka, a onda sve radi normalno 5 dana i tako u krug pa treba biti majstor da nađe kvar. Sredi punac termin i dovezem ja auto, lik skroz oke, odmah pitao je li to onaj Peugeot 508, kakve to greške baca, ima li veze s vremenom ovo ono. Sve 5. Za nekih tjedan dana zovem ja i začudo javlja se i kaže da je naručio neki BNS ili BMS (iskreno nemam pojma, ali tako nešto je rekao) kao nekakav kompjuter jer je u trenutnom našao tragove vode pa izgleda voda ulazi i dolazi do nekog kratkog spoja. Rekoh ima smisla jer se najčešće događa da baca greške kad pada kiša ili nakon pranja auta. Dobije on to i zamijeni za par dana, ali kao treba ga istestirati. Zovem ga svaka dva dana da vidim je li to istestirano i svaki put odgađa. Nakon tjedan dana napokon gotovo, sve radi. Odem tamo platim 320€, naravno bez računa, sjednem u auto, sve super, nema grešaka, ali naravno razmišljam kako to ne mora ništa značiti jer i prije nekad nije bacao greške, a nekad jest, ali rekoh, čovjek zna šta radi, vidio je tragove vode u tom dijelu koji je zamijenio i trebalo bi to biti to. Dođem doma, ostavim auto i za par sati žena negdje ide i šalje mi poruku da sve iste greške baca opet. Zovem lika, kaže nema problema riješit ćemo samo da dovezem auto. Odvezem nazad i sad slijedi užas. Prođe tjedan dana, zovem ga u petak i ne javlja se. Rekoh ajde, upozoren sam da se nekad ne javlja. Igrom slučaja vozio malog na trening u Dubravu pa rekoh idem navratiti tamo. Dođem tamo, a auto na ulici gdje sam ga i ostavio prije tjedan dana. Vidim radnika i pitam ga gdje je gazda, a on mi kaže na nekom školovanju cijeli tjedan i da samo gazda radi na mom autu pa mi ne može ništa reći. Znači reko mi je dovezem auto iako neće moći tjedan dana radit na njemu. Napominjem opet da auto vozi, znači bez problema sam ga mogao koristiti tjedan dana. Oke, odem doma i čekam još tjedan dana, opet zovem u petak i ništa, ne javlja se. Šalje kasnije poruku da je naručio ABS i čeka da stigne. Odgovorim mu na poruku da se neću miješati u posao, ali je li siguran da je do ABS-a jer auto baca i 10 drugih grešaka (jedna od njih je ABS). Začudo nazove me i kaže da je 99% siguran da je do ABS da kao ABS nekako jebe taj neki kompjuter da baca druge greške, rekoh oke, kad bi to moglo biti. Kaže sljedeći tjedan. Zovem sljedeći tjedan nekoliko dana i ništa, ne javlja se. Svratim opet tamo s treninga i kaže mora isprogramirati ABS, rekoh kad će to biti, kaže u petak. Zovem u petak i ništa. Sljedeći tjedan opet zovem nekoliko dana i ništa, šaljem poruke, ništa. Opet dolazim u petak, nema ga, ali radnik zna da nije isprogramirao ABS, ali vidim da je auto u radioni s dignutom haubom pa rekoh radi valjda nešto. Svejedno polako sam već lud, a znam da bi drugi ljudi davnih dana poludili. Došli smo do prošlog tjedna, zovem opet ko budala svaki dan ne znam koliko puta, šaljem poruke, ništa. Šaljem u četvrtak poruku da dolazim sutra (u prošli petak) po auto bio popravljen ili ne, ako nije da ga vrati u stanje u kakvom je bio. Nit je nazvao nit je odgovorio na poruku. Ja u petak skužim da su Svi Sveti i rekoh neću ići, pošaljem u subotu poruku da sljedeći tjedan dolazim po auto kakav god bio. Ništa ne odgovara. Jučer šaljem poruku da ću danas popodne doći po auto i da bude ili popravljen ili u voznom stanju u kakvom sam ga dovezao. Nikakav odgovor. Sinoć ležim u krevetu znajući da ću danas doći kod budale i da će se praviti lud kao da mu nisam ni poslao poruku, nisam mogao spavati koliko sam razmišljao šta ću mu sve reći. Odvezem malog danas na trening i odem tamo. Auto u radioni s dignutom haubom, vidim njega, rekoh došo sam po auto. Izmotava se nešto, to je sad raskopano, ja to moram složit bla bla, kažem mu da me popravak više ne zanima, da ga zovem i šaljem poruke zadnjih mjesec dana i da on to ignorira, on se samo smješka kao nije stigo ovo ono. Ja izvan sebe, ne znam uopće šta reći budali. Kaže mi na kraju kao šlag na tortu da će ga sutra sredit jer je JOŠ SUTRA U Zagrebu i da će me zvati. Rekoh mu "da mi netko ponudi okladu od milijun eura da ćeš me nazvat ja bi se kladio jer nećeš, nit će složit auto", lik se smješka nekih jadnim smješkom kao da ispadne jadan jer on ne stigne ništa. Na kraju sam reko da ako ne budem mogao svoj auto odvesti sljedeći tjedan da ću mu zvati policiju.

Znači auto preko dva mjeseca ko njega, a zadnjih mjesec dana jedini način da ja provjerim šta je s autom je da odem tamo. Ljudi su u ne znam kojim stoljećima slali poruke po golubovima, a u 21. njegov jedini način komunikacije je uživo. Čak i kad mu se kaže SUTRA DOLAZIM PO AUTO lik neće nazvati i reći "e nemaš što dolaziti, auto ti je raskopan" nego će te pustiti da dođeš bzvz i onda reći da je auto raskopan. Stvarno nisam bio dosadan, bio sam razuman i smiren, ali ne znam šta više reći, čovječ je takva budaletina da zaslužuje metak u čelo jer nije vrijedan trošiti kisik.

I eto posljedica svega je da ja zbog budaletine gledam kupiti drugi auto.

TL;DR najgorem neprijatelju ne bi preporučio Mika Autoelektrika iz Dubrave jer bi to bilo preokrutno.
Klasik. Ima ih takvih, više nego urednih

Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Decki evo vam galerija od Auto Zürich, bio u petak i subotu na show-u, isprobao Alfu Junior (elektricni 156 PS) i MG4 XPOWER (435 PS).

Kinez je malo prazan unutra, ali udoban za voziti, taj XPOWER ima naravno dosta snage.

Alfa, mogu reci za tu cijenu (izlozbeni primjerak sa ne full opremom 52K chf) totalno razocaranje. Je, spretna je za voziti, dizajn je lijepi, unutrasnjost isto, ali preskupa.
Ukoliko ju netko namjerava kupiti, nikako ne uzimati panoramsku verziju, buka unutra je nesnosljiva. Panoramu nisu dobro izolirali i sum iznad 100km/h je uzasan.
Elektro nisam puno vozio, ali alfa poslije 100 km/h jednostavno izgubi snagu.
Dosta dobra vozila na sajmu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zadnje izmijenjeno od: murina. 11.11.2024. u 12:47.
murina je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 12:55   #76960
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Citiraj:
Autor gil Pregled postova
Htio sam kupiti Lexia interface i DiagBox za telekodiranje pežoa 308 2018 g. Čitam po internetiu da to nije moguće za novija vozila te da to treba raditi online putem tokena. Jel ima tko za preporučiti nekog tko to radi? Na autu imam i radar(break asist) i kameru(line asist, prepoznavanje znakova) ali nema adaptivni tempomat, tempomat ima. Na kontroli tempomata imam dvije tipke mem a koliko vidim adaptivni ima jednu tipku mem i jednu tipku gap.

Dobro si procitao. Koliko sam ja procitao mozes i ti kupiti te tokene za kodiranje, skidanje servisnih manuala i sl. (nisam probao, vidio sam da ih neki clanovi bivseg pezo foruma kupuju). Imam viska Lexiu3 koju sam koristio sa Diagboxom 7.5x na 308ici T7 (u opcijama je podrzavala i T9, nisam imao prilike isprobati).
Oglas

Oglas
Staro 11.11.2024., 12:55   #76961
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Prolazim danas ulicom, a pored mene se parkira Fiat 500. To čudo klokoće k'o stare američke V8 mrcine. Pogledam, nigdje auspuha iako se klokot čuje iz njihovog smjera. Pogledam malo bolje, a ono strujić koji pušta takav zvuk kroz zvučnik. Ne znam jel bi se smijao ili plakao.
Staro 11.11.2024., 13:09   #76962
gil
Member

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Dobro si procitao. Koliko sam ja procitao mozes i ti kupiti te tokene za kodiranje, skidanje servisnih manuala i sl. (nisam probao, vidio sam da ih neki clanovi bivseg pezo foruma kupuju). Imam viska Lexiu3 koju sam koristio sa Diagboxom 7.5x na 308ici T7 (u opcijama je podrzavala i T9, nisam imao prilike isprobati).
Imam Delphi dijagnostiku s kojom mogu puno toga, sad bi mi trebalo samo adaptiv tempomat otključati ako je moguće i to je to. Idem ovaj tjedan na veliki servis pa ću pitati jel se to može kod njih odraditi.
gil je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 13:20   #76963
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Automobili

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Prolazim danas ulicom, a pored mene se parkira Fiat 500. To čudo klokoće k'o stare američke V8 mrcine. Pogledam, nigdje auspuha iako se klokot čuje iz njihovog smjera. Pogledam malo bolje, a ono strujić koji pušta takav zvuk kroz zvučnik. Ne znam jel bi se smijao ili plakao.

Vidio sam jednog takvog električnega 500 na Kvatriću. Tražio sam pogledom neku Imprezu ili Evo spremne za rally kadli to on trokira na zvučnik.

Vjerojatno isti auto

Najsmješnije je što je lik krenuo na semaforu a zvuk se skoro uopće nije promijenio. Ne čuje se dizanje okretaja nego i dalje skoro jednako trokira iz zvučnika.
Staro 11.11.2024., 14:15   #76964
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Vidio sam ga gore u Šoletovoj galeriji na par slika - nekakvu fluorescentno zelenu boju ima.

EDIT: HAC je odgovrio na prozivke vezane za naplatu cestarna na dionicama gdje se sada ne naplaćuje
https://www.index.hr/auto/clanak/sir...a/2614589.aspx

Zadnje izmijenjeno od: coconut. 11.11.2024. u 14:43.
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 15:23   #76965
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Da vidio ga i ja na showu, bio je i na testnoj voznji za probati, ali ga nisam uzimao. Malo je smjesan taj zvuk/zvucnik. Kod njega se bas jako cuje, a na Alfi koju sam probao je isto bio taj zvucnik i moze se iskljuciti.
Šole je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 15:34   #76966
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Za vikend vidio novi M5...
Nikakvu reakciju mi nije izazvao.

Sa stražnje strane da nema 4 cijevi ne bi opće skužio da se radi o M5.
Vidio ga sa boka i odozada, neka crna/grafitna boja...konfekcija...
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 15:44   #76967
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

U zadnjih mjesec dana sam par puta vidio ove BMWeje sa svjetlecim bubrezima, nemam pojma koii modeli, mislim da je jedan bio strujic. Malo mi se vratilo, ali nista strasno, uspio sam progutati nazad. Trazio bi termin u Tomicu samo da mi to ugase na dijagnostici kakogod znaju. Auto ko auto se savrseno stapa s morem nemastovitosti njemackih divova i ceskih skoda - ni svjetleci bubrezi im ne pomognu. Cestitke i pozdravi odjelima zasluznim za to.

Inace volim vidjeti klasicne starije BMWeje vise nego nove.
Staro 11.11.2024., 15:53   #76968
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
U Kž su dvije nove petice. Jedna ima te svjetleće bubrege. Uglavnom, prvi dojam je bio skroz blagi "wow". Uživo izgleda maaaalo bolje nego na slikama. Nakon 2-3 puta, djeluje skroz nezanimljivo. Rekao bih da je neka skoro pa basic oprema u pitanju.
Staro 11.11.2024., 16:05   #76969
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Ne znam, meni i ona svjetleca lajsna na golfovima izgleda kao ocajnicki pokusaj privlacenja pozornosti kad smo vec napravili tako dosadan auto, a proslo je vec ohoho godina kako je na cestama

Zadnji hit mi je bio crveni svjetleci logo na gepeku VW-a ne znam tocno koji model (stvarno ih vise ne raspoznajem), neki veci od T-roca u svakom slucaju. Izgledalo je kao aliexpress tuning, ali mozda se varam.

Inace, netko je tu pricao o T-roc cabriu i kako lose izgleda. Vozio sam se prosli tjedan iza njega i stvarno "cudno" izgleda.
Staro 11.11.2024., 16:51   #76970
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Da se razumijemo, blagi "wow" mi je ostavio sam auto, nikako ne ta svjetleća sranja. Prvi put sam to vidio na Mercedesu. Baš kič efekt. Otprilike ista razina kao i šarolike RGB u E92 ringovima. Ona crta na Arteonu/GTI/ID-u je još marginalno podnošljiva. Ne znam, decentnije mi je u odnosu grill/logo glow. Iako, vjerujem da će to postati trend u dogledno vrijeme. Ako se ne varam, Austral ima neki blueish grill, pa se plava vidi samo pod kutem. Mislim da ne svjetli. Ali ne bih se čudio da će to biti u opremi kao dodatak. Jer ipak se mora nekako istaknuti da ima malo struje
Staro 11.11.2024., 17:16   #76971
lobo64
Premium
Moj komp

lobo64's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Decki evo vam galerija od Auto Zürich, bio u petak i subotu na show-u, ....
Zeleni Aston Martini (stari i novi) su vrh, kao i gotovo svi ostali auti iz 90tih...

Čudno da nema Opela (gsi 16v, calibra 16v/turbo, omega 24v/lotus) ili mi je nešto promaklo...

Moj osobni izbor u ovom času
https://ibb.co/h1VWY5D
https://ibb.co/YpqnNVx
u samo toj boji, ali ne QV nego nešto pitomije...

Zadnje izmijenjeno od: lobo64. 11.11.2024. u 17:22. Razlog: dodavanje
lobo64 je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 17:20   #76972
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Za vikend vidio novi M5...
Nikakvu reakciju mi nije izazvao.

Sa stražnje strane da nema 4 cijevi ne bi opće skužio da se radi o M5.
Vidio ga sa boka i odozada, neka crna/grafitna boja...konfekcija...
Ispravak netočnog navoda, vidio si prekooceanski kruzer na kotačima a ne auto a kud M

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
U zadnjih mjesec dana sam par puta vidio ove BMWeje sa svjetlecim bubrezima, nemam pojma koii modeli, mislim da je jedan bio strujic. Malo mi se vratilo, ali nista strasno, uspio sam progutati nazad. Trazio bi termin u Tomicu samo da mi to ugase na dijagnostici kakogod znaju. Auto ko auto se savrseno stapa s morem nemastovitosti njemackih divova i ceskih skoda - ni svjetleci bubrezi im ne pomognu. Cestitke i pozdravi odjelima zasluznim za to.

Inace volim vidjeti klasicne starije BMWeje vise nego nove.

Sve te svjetleće drlje meni osobno izazivaju blago podizanje želučane kiseline no eto, svatko ima svoje veselje. Ko i ono selo s logo osvjetljenjem na podu kad otvaraš vrata.
Čak mi i oni trčeći žmigavci više idu na falus ali ok, to sam samo ja

Citiraj:
Autor lobo64 Pregled postova
Čudno da nema Opela (gsi 16v, calibra 16v/turbo, omega 24v/lotus) ili mi je nešto promaklo...
Pa čovjek je bio na auto showu a ne na CIOS-u

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 17:21   #76973
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Šta je to s tim EV mečkama? Svako malo se zapale. Gdje nabavljaju te baterije, na Temuu?
https://www.youtube.com/watch?v=ESXr4EQiJrc
Staro 11.11.2024., 17:35   #76974
viper84
Premium
Moj komp

viper84's Avatar

Datum registracije: Dec 2012
Baš gledam galeriju od Šole i dok vidim ove nove aute sve više cijenim stare. Čast iznimkama ali ih je jako malo.
Staro 11.11.2024., 17:37   #76975
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Kad kalkuliraju CO2 uštede, dal računaju i samozapaljenja
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 17:46   #76976
lobo64
Premium
Moj komp

lobo64's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
...Pa čovjek je bio na auto showu a ne na CIOS-u
No, cinizam na stranu, proživio sam 90e u Švicarskoj pa znam da je Opela na cesti bila nenormalna količina, stoga me čudi da baš ništa od toga nije sačuvano ili prikazano...
Staro 11.11.2024., 19:49   #76977
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Uzeo danas:

Znači 2019., 2.0, 70tkm, 17000€, Style oprema + još dosta dodatne opreme, dodatni set guma/felgi, dva ključa.. jedino mi je mi je šok bio da nema navigaciju. Nisam uopće mislio da bi to trebao provjeriti, mislio sam da to po defaultu ide i na Style i na Ambition. Nije da ne bih uzeo auto zbog toga, ali radije bih da me nije tamo uživo čovjek šokirao
Staro 11.11.2024., 19:52   #76978
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Uzeo danas:

Znači 2019., 2.0, 70tkm, 17000€, Style oprema + još dosta dodatne opreme, dodatni set guma/felgi, dva ključa.. jedino mi je mi je šok bio da nema navigaciju. Nisam uopće mislio da bi to trebao provjeriti, mislio sam da to po defaultu ide i na Style i na Ambition. Nije da ne bih uzeo auto zbog toga, ali radije bih da me nije tamo uživo čovjek šokirao
Čestitam, neka te služi dugo i puno sretnih kilometara želim
Goranbm je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 19:59   #76979
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Jug2 , onaj mutavi švercer.. kad vidim njegove oglase muka mi je. oKtavia 70000 tkm(nikad nije skužio da tkm znači tisuća km)

Zašto ima tablice od ove godine ?

Neka te lijepo služi 💪

Poslano sa mog
buljaka je offline   Reply With Quote
Staro 11.11.2024., 20:15   #76980
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Hvala kolega Goranbm

Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Jug2 , onaj mutavi švercer.. kad vidim njegove oglase muka mi je. oKtavia 70000 tkm(nikad nije skužio da tkm znači tisuća km)

Zašto ima tablice od ove godine ?

Neka te lijepo služi ��

Poslano sa mog
Zašto mutavi švercer
Kaže da je auto prebacivan s firme u kojoj je radio ne njega pa su mijenjali tablice.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno