|
![]() |
#76951 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() 2014., 1,6 benzinjara N13, 130kkm, malo vise od 10k€. Znam, nije bas povoljno, ali je auto u stvarno super stanju, svi servisi redovno radjeni (nije mi bilo dobro kad sam vidio racune iz ovlastenog), nove kocnice i naprijed i nazad, skoro nove i zimske i ljetne gume... Ne planiram nesto previse raditi po njemu. Odraditi cu ulje i filtere jer to uvijek odmah odradim cim kupim auto/motor, bez obzira da li je potrebno. Nije veliki trosak, a glava bude mirna. Lanac se ne cuje niti malo kad je hladan, tako da to za sada necu dirati, a ako kad krene klaparati onda imam jedan dan posla i onda je i to rjeseno. Ima onaj mali 6,5" display, pa sam narucio novi 10,25" koji podrzava i carplay pa cu jos to ugraditi i to je to. Cure sretne, ja sretan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76952 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Jesu, razlika je bila 18€ između LM005 i 6-ce pa rekoh idem probati novi model, valjda ga nisu unazadili ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#76953 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76954 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da, opet sam bio cigan i oborio covjeku cijenu za 600€ ![]() Kad pogledam da 15 godina star Golf 6 ili Clio iz 2014-te sa tom kilometrazom toliko kostaju, mislim da sam jako dobro prosao. Morao je biti automatik na zalost. Manualci idu i po par k€ nize. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76955 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Bas sinoc gledao i doslo mi zao svog BTED-a, ali s druge strane, nisam dovoljno bogat da odrzavam starog francuza. Svaki dan se sjetim tog auta... S druge strane, o novom niti ne razmisljam sto jos vise lajkam ![]() Odlican motor, apsolutno nula problema imao s njim. Vidim da ga jos nisu prodali, tj vlasnistvo je jos na meni vec 2 mjeseca od prodaje. A i rega je istekla...
![]() |
![]() |
#76956 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Imamo berlinga 2.0 hdi. Okolica, Njemačka, Nizotemska, preveo tone aparature, još više tona alata, poprilično tona drva za ogrijev....it just works. Na žalost novi HDI motori nisu ni blizu tom 2.0. Ekologija....eh ekologija. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76957 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Decki evo vam galerija od Auto Zürich, bio u petak i subotu na show-u, isprobao Alfu Junior (elektricni 156 PS) i MG4 XPOWER (435 PS). Kinez je malo prazan unutra, ali udoban za voziti, taj XPOWER ima naravno dosta snage. Alfa, mogu reci za tu cijenu (izlozbeni primjerak sa ne full opremom 52K chf) totalno razocaranje. Je, spretna je za voziti, dizajn je lijepi, unutrasnjost isto, ali preskupa. Ukoliko ju netko namjerava kupiti, nikako ne uzimati panoramsku verziju, buka unutra je nesnosljiva. Panoramu nisu dobro izolirali i sum iznad 100km/h je uzasan. Elektro nisam puno vozio, ali alfa poslije 100 km/h jednostavno izgubi snagu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76958 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Htio sam kupiti Lexia interface i DiagBox za telekodiranje pežoa 308 2018 g. Čitam po internetiu da to nije moguće za novija vozila te da to treba raditi online putem tokena. Jel ima tko za preporučiti nekog tko to radi? Na autu imam i radar(break asist) i kameru(line asist, prepoznavanje znakova) ali nema adaptivni tempomat, tempomat ima. Na kontroli tempomata imam dvije tipke mem a koliko vidim adaptivni ima jednu tipku mem i jednu tipku gap. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76959 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mini Maslinar, na struju ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: murina. 11.11.2024. u 12:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#76960 | |
49%winner
|
Citiraj:
Dobro si procitao. Koliko sam ja procitao mozes i ti kupiti te tokene za kodiranje, skidanje servisnih manuala i sl. (nisam probao, vidio sam da ih neki clanovi bivseg pezo foruma kupuju). Imam viska Lexiu3 koju sam koristio sa Diagboxom 7.5x na 308ici T7 (u opcijama je podrzavala i T9, nisam imao prilike isprobati).
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#76961 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Prolazim danas ulicom, a pored mene se parkira Fiat 500. To čudo klokoće k'o stare američke V8 mrcine. Pogledam, nigdje auspuha iako se klokot čuje iz njihovog smjera. Pogledam malo bolje, a ono strujić koji pušta takav zvuk kroz zvučnik. Ne znam jel bi se smijao ili plakao.
![]() |
#76962 | |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76963 | |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Automobili
Citiraj:
Vidio sam jednog takvog električnega 500 na Kvatriću. Tražio sam pogledom neku Imprezu ili Evo spremne za rally kadli to on trokira na zvučnik. Vjerojatno isti auto ![]() Najsmješnije je što je lik krenuo na semaforu a zvuk se skoro uopće nije promijenio. Ne čuje se dizanje okretaja nego i dalje skoro jednako trokira iz zvučnika. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76964 |
Premium
|
Vidio sam ga gore u Šoletovoj galeriji na par slika - nekakvu fluorescentno zelenu boju ima. EDIT: HAC je odgovrio na prozivke vezane za naplatu cestarna na dionicama gdje se sada ne naplaćuje https://www.index.hr/auto/clanak/sir...a/2614589.aspx
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 11.11.2024. u 14:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76965 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Da vidio ga i ja na showu, bio je i na testnoj voznji za probati, ali ga nisam uzimao. Malo je smjesan taj zvuk/zvucnik. Kod njega se bas jako cuje, a na Alfi koju sam probao je isto bio taj zvucnik i moze se iskljuciti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76966 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Za vikend vidio novi M5... Nikakvu reakciju mi nije izazvao. Sa stražnje strane da nema 4 cijevi ne bi opće skužio da se radi o M5. Vidio ga sa boka i odozada, neka crna/grafitna boja...konfekcija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76967 |
49%winner
|
U zadnjih mjesec dana sam par puta vidio ove BMWeje sa svjetlecim bubrezima, nemam pojma koii modeli, mislim da je jedan bio strujic. Malo mi se vratilo, ali nista strasno, uspio sam progutati nazad. Trazio bi termin u Tomicu samo da mi to ugase na dijagnostici kakogod znaju. Auto ko auto se savrseno stapa s morem nemastovitosti njemackih divova i ceskih skoda - ni svjetleci bubrezi im ne pomognu. Cestitke i pozdravi odjelima zasluznim za to. Inace volim vidjeti klasicne starije BMWeje vise nego nove.
![]() |
![]() |
#76968 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
U Kž su dvije nove petice. Jedna ima te svjetleće bubrege. Uglavnom, prvi dojam je bio skroz blagi "wow". Uživo izgleda maaaalo bolje nego na slikama. Nakon 2-3 puta, djeluje skroz nezanimljivo. Rekao bih da je neka skoro pa basic oprema u pitanju.
![]() |
#76969 |
49%winner
|
Ne znam, meni i ona svjetleca lajsna na golfovima izgleda kao ocajnicki pokusaj privlacenja pozornosti kad smo vec napravili tako dosadan auto, a proslo je vec ohoho godina kako je na cestama ![]() Zadnji hit mi je bio crveni svjetleci logo na gepeku VW-a ne znam tocno koji model (stvarno ih vise ne raspoznajem), neki veci od T-roca u svakom slucaju. Izgledalo je kao aliexpress tuning, ali mozda se varam. Inace, netko je tu pricao o T-roc cabriu i kako lose izgleda. Vozio sam se prosli tjedan iza njega i stvarno "cudno" izgleda.
![]() |
![]() |
#76970 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Da se razumijemo, blagi "wow" mi je ostavio sam auto, nikako ne ta svjetleća sranja. Prvi put sam to vidio na Mercedesu. Baš kič efekt. Otprilike ista razina kao i šarolike RGB u E92 ringovima. Ona crta na Arteonu/GTI/ID-u je još marginalno podnošljiva. Ne znam, decentnije mi je u odnosu grill/logo glow. Iako, vjerujem da će to postati trend u dogledno vrijeme. Ako se ne varam, Austral ima neki blueish grill, pa se plava vidi samo pod kutem. Mislim da ne svjetli. Ali ne bih se čudio da će to biti u opremi kao dodatak. Jer ipak se mora nekako istaknuti da ima malo struje ![]()
![]() |
#76971 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
Čudno da nema Opela (gsi 16v, calibra 16v/turbo, omega 24v/lotus) ili mi je nešto promaklo... Moj osobni izbor u ovom času https://ibb.co/h1VWY5D https://ibb.co/YpqnNVx u samo toj boji, ali ne QV nego nešto pitomije...
Dabogda ti Chris Bangle radio facelift. Zadnje izmijenjeno od: lobo64. 11.11.2024. u 17:22. Razlog: dodavanje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76972 | |||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Sve te svjetleće drlje meni osobno izazivaju blago podizanje želučane kiseline no eto, svatko ima svoje veselje. Ko i ono selo s logo osvjetljenjem na podu kad otvaraš vrata. Čak mi i oni trčeći žmigavci više idu na falus ali ok, to sam samo ja ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#76973 |
Premium
|
Šta je to s tim EV mečkama? Svako malo se zapale. Gdje nabavljaju te baterije, na Temuu? https://www.youtube.com/watch?v=ESXr4EQiJrc
![]() |
#76976 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() |
#76977 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Uzeo danas: ![]() Znači 2019., 2.0, 70tkm, 17000€, Style oprema + još dosta dodatne opreme, dodatni set guma/felgi, dva ključa.. jedino mi je mi je šok bio da nema navigaciju. Nisam uopće mislio da bi to trebao provjeriti, mislio sam da to po defaultu ide i na Style i na Ambition. Nije da ne bih uzeo auto zbog toga, ali radije bih da me nije tamo uživo čovjek šokirao ![]()
![]() |
#76978 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76979 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Jug2 , onaj mutavi švercer.. kad vidim njegove oglase muka mi je. oKtavia 70000 tkm(nikad nije skužio da tkm znači tisuća km) Zašto ima tablice od ove godine ? Neka te lijepo služi 💪 Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
![]() |
#76980 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Hvala kolega Goranbm Citiraj:
![]() Kaže da je auto prebacivan s firme u kojoj je radio ne njega pa su mijenjali tablice.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|