|
|||||||||||
|
|
#7621 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Završio baš jučer Syberia 2 na ps2, koju sam započeo još davne 2020. (!) Vredu je, al nema mi nostalgično-emocionalno snagu jednog Broken Sworda, no svakako je vizualni stil, radnja, priča i setting potpuno za sebe i teško je usporedit ta dva serijala. Još me čeka na kompu The Longest Journey, mislim da sam tu na 70%. Prigodno su obje avanture sa neloše zgledajućim "heroinama" koje nisu karikaturalne do razine Lare Croft sa onim balonima, al opet su dovoljno interesantne. Moguće da je intencija u nekom trenutku bila da će tak gaming neke naslove približit ženskoj populaciji, koje će rađe odigrat avanturu nego đuku nuklearca il doom itd. |
|
|
|
|
|
#7622 |
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Opet počeo RE2 remake, ovaj mi je zapravo najbolji remake... Nisam igrao originale, počeo sam od 5-ce koja mi je bila vrh i nikako nisam kužio hejt prema njoj a još i manje kad sam napokon odigrao i četvorku. 6 je bila ok pucačina. a 7 mnogo dobra dok 8 mi je mlaka nekako bila. Vukodlaci, vampiri - meh... Req bi mogao biti dobar, nadam se sličnom dizajnu ko remake 2. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#7623 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Navodno se sprema RE:Code Veronica remake u stilu 2 i 3 remakea. Inače, CV je zapravo pravi nastavak na RE2, a 3 se zove tako samo zato jer je Capcom obećao Sonyu da će im ispostaviti 3 glavne RE igre na PS1. RE 3 je zapravo više kao spinoff. Ugl po meni je CV vj najteži oldskul RE, baš je bezobrazno težak i samo jednom sam ga odigrao do kraja. Ali mogao bi probati opet prije remakea. Postoje DC,GC i PS2 verzije, te krnja "HD" verzija za PS3 u kojoj su mislim samo digli rezoluciju na 720p. |
|
|
|
|
|
#7624 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Clair Obscur: Expedition 33 Dobro je rekel jedan komentar: Citiraj:
I taj francuski štih mi je genijalan. Stignem odigrati pol sata-sat pa mi bu trebalo vjerojatno gro vremena, ali igram na Story difficulty-ju pa valjda bude OK ![]()
|
|
|
|
#7625 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2023
|
Pere se WoW TBC kao da je 2007. Lvlanje, questanje, dungeoni... zaboravio sam kako je ova ekspanzija dobra, vjerojatno najbolja |
|
|
|
|
|
#7627 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Odigrao sam Tomb Raider I–III Remastered, a trenutno sam u Tomb Raider IV – The Last Revelation. I moram reći, ovo mi je i dalje najbolji Tomb Raider ikad. Bio mi je fenomenalan još 1999. kad je izašao, i nakon svih ovih godina osjećaj je isti. Remaster je napravljen savršeno, igra izgleda fenomenalno i baš je pravi gušt ponovno je prolaziti. Za mene osobno, jedna od najboljih igara ikad. |
|
|
|
|
|
#7628 |
|
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako se "palite" na survival/crafting rpgove tematike piratulka i gusarstva, bacite oko na Windrose demo na Steamu. Utukao cca 10 sati u dva dana, zasada vrlo solidan dojam.
|
|
|
#7629 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Probao igrati BG3, nop, nije za mene, previse kompleksno i komplicirano, na previse detalja treba paziti, i jos ima autosave, koji me vratio dva sata unazad, prije 3 jedva dobivene bitke. Nije to autosave to je chapter save. Nezz zao mi je sto necu odigrati zbog navodno dobre price, ali too much za mene, treba mi nesto za opustanje ne za frustriranje i brutalno razmisljanje. |
|
|
|
|
|
#7630 |
|
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Imaš i klasičan manualni save, znao sam sejvati usred fajta koliko se sjećam. Ima more buildova i kompozicija, samo izaberi neke cookie-cuttere i piči. Šteta propustiti takvu igretinu. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#7631 | |
|
¯\_(ツ)_/¯
|
Citiraj:
A tako sam i ja nekako mislio da ću je odigrati a kad ono totalni šou od igre... Super je sve to, ali nemam vremena posvetit se toliko igri a i to što imam eventualno 5-6 sati tjedno je za igru takvog kalibra niš. Do sljedeće seanse igranja zaboravim di sam, što sam i ko je ko u igri. Šteta, ali jebiga. To kad odem u penziju ču peglat. A do tad sam prije izlaska res9 odigrao remakove 2 i 4 i sad peglam 9-ku. Odlična je igra. |
|
|
|
|
|
|
#7632 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma da nemam se ni ja vremena toliko posvetiti ko sto sam mogao dok sam bio mlad. Zato mi je dobar bio E33, nije kompliciran, prica te polako uvodi u mehaniku i to sve funkcionira bez iti jednog posebno frustrirajuceg trenutka. A ovdje dignes level moras odjendom 5 karatkera dignit, dodavat spelove i abilitije, a apsolutno nista ne znam o njima, trebao bi 2-3 sata samo to čitati, a meni je gaming window od max cca 22 do ponoc, ako mala zaspe u 22 ![]() Ok mi je izgubit bitku nema problema, ali kad te to unazadi cijeli gaming dan, e onda ode volja.... Da, ima manual save ali treba ga se sjetiti koristit,D tj treba se odviknuti od modernih igara ![]() |
|
|
|
|
|
#7633 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Igra je za DnD fanove a ja DnD u zivotu igrao nisam tako da smo na isto. Igrao kada je izasla mozda 1-2h i to je to. Ali mislim da cu se natjerati da je savladam i ako mrzim igre zbog kojih na drugom ekranu moram drzati wikipediju.
|
|
|
#7634 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja isto nisam nikada prije igrao D&D, niti prethodne Baldurs Gateove, Neverwinter Nights i sve te klasike. Ali frend je mene i još trećeg nagovorio da kupimo pa zajedno prolazimo u multiplayeru, i tu sam se navukao, ne toliko na priču jer ju nismo pratili, nego na mehaniku. Onda sam pokrenuo svoj single player i baš uživao u igri, nisam još završio prvi playthrough, ali sam pri kraju. Uglavnom, da, ako ti je vrijeme za igranje ograničeno, i nisi u D&D-u, onda je malo overwhelming za pohvatati. Ali jednom kad se eto uhvati, moglo bi biti skroz dobro ![]() (i saveate redovito, autosave mislim da se trigerira samo eto kroz priču i kad dođeš u neka područja, ali nema smisla tako igrati. F5 nakon svake bitke (i unutar bitke) i mir.) |
|
|
|
|
|
#7638 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
kako nemam bas nesto previse igara za odigrat (dok nepadne cijena za doom dark ages,ac shadows,resi 9) bacioi se na starije igre koje nisam odigrao...prva na redu max payne 3, igra je dan danas vrh, bas se vidi taj rockstar touch spiderman 2 igrqo ravno 1h vise nisam mogao, da ne kazem konzolasko smece |
|
|
|
|
|
#7639 |
|
Premium
|
Završio sam Tomb Raider IV: The Last Revelation po drugi put. Prvi put sam je igrao negdje oko 2000. godine i tada mi je bila najbolji Tomb Raider, a i danas mi je vrhunska. Lokacije poput Cambodije, King’s Valley, Karnaka i Alexandrije su vrhunske, prava avantura i atmosfera. Ali Cairo mi je i dalje katastrofa - grafički pad, naporan level dizajn i općenito previše sivila.No, Pyramids of Giza ponovo diže dojam, odličan završetak igre. Šteta što nikad nisu direktno nastavili priču da se vidi što se stvarno dogodilo na kraju. Sljedeća mi je na redu Chronicles, ni prvi put mi nije sjela, pa iskreno, ne očekujem ni sada da bude nešto bolja. |
|
|
|
|
|
#7640 |
|
Ultrapiretik
|
Poceo sam s Talos principle. Gledam sto igrati jer sam primjetio da mi je mozak sporiji nego inace i definitivno sporiji od vremena kad sam igrao portal, qube i slicne pa u nadi da povratim barem malo tog "elasticiteta", nastupa Croteam (a i zato jer sam presao sve Semove pa je to logican korak) |
|
|
|
|
|
#7642 |
|
¯\_(ツ)_/¯
|
PREY (2017), po treći ili četvri puta... To je igretina samo takva, laganini stalkam po Talosu i uživam. Šteta što nema više ovakvih igara, a ovi koji su ih radili su se raspali. |
|
|
|
|
|
#7643 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Talos igram pazljivo i probrano, da traje cim duze. Imas i Talos 2 (nju jos nisam krenuo, nadam se da je na istom nivou kao prvi dio). Ja obozavam te mozgalice, pa mogu preporuciti sve Rusty lake igre, Room serijal mi je isto fora. Outer Wilds mi je osobno predivna igra, "mozgalica" sa vrlo solidnim gameplayem i pricom. Mozes je igrati s ciljem rjesavanja questova, a mozes samo lutati mapom i glupirati se.
|
|
|
|
#7644 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Završio sam prvih pet Tomb Raider igara, a trenutno igram šesti dio, The Angel of Darkness. Prvih pet su mi vrhunske, baš igre po mom guštu, akcija pomiješana sa zagonetkama. Nikad nisam volio avanture jer su mi previše statične, ali stari Tomb Raideri pogađaju pravu mjeru. |
|
|
|
|
|
|
#7646 | |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A Talos sam jednom probao na kratko, ali mi je bilo malo previše, nikada nisam bio fan ni Mysta i njemu sličnih igara, ali zato baš volim p'n'c avanture koje sam gore spomenuo. |
|
|
|
|
|
|
#7647 |
|
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
|
|
|
|
|
#7648 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#7649 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#7650 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Upravo odigrao BG3 po 5. put, ovog puta honor mode. Nije bilo previše teško jer ipak dosta dobro poznajem igru, ali sam svejedno skoro stradao baš na zadnjem fightu ![]() Po satima gameplaya se lijepo vidi što mislim o igri ![]() Sa dobro balansiranom grupicom nema problema ni na honor mode, dva pravila samo, initiative je najbitniji stat a healing je nebitan, samo treba ić na dps dps ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|