|
|||||||||||
|
|
#76442 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Netko s reddita je napravio site za usporedbu cijena guma, kaže da uzima cijene s 32 webshopa. Možda pomogne kod traženja guma https://usporedigume.com/ Tema na redditu: https://www.reddit.com/r/croautomobili/s/buNZXAJzJn |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#76443 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
sad imam nešto kao monovolumen i neikad se nebi vratio na klasičnu limuzinu/hb... ali ono šta mi je ostalo u sječanju od tog članka je da je dvoje djece završilo u bolnici. zašto - jer nit su bili u sjedalici nit vezani...toliko o brižnim roditeljima. nek je novi SUV/hibrid/karavan u dvorištu nek se susjeci crvene...al da ne razmišlja o djeci... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#76444 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
|
|
|
#76445 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#76446 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
|
#76447 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Moja Ibiza Sportrider iz 2008 uvijek budi mila sjećanja... Baš je bila prava pila. Jedini "novo auto" iz salona u mom vlasništvu. Prošli pola europe s njom. Omatorio sam. I omekanio. Danas sam izašao iz auta da prebijem lika u drugom bmw-u, a vratio se u auto totalno demotiviran, nit sam prebio nit sam ga nadlajao, odlučio sam da nema smisla i podvio rep... matori matori fyi frajer se skoro zabio u mene pred vrtićem i počeo širiti ruke, a uzeo mi prednost.
|
|
|
#76449 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Nadam se da je ovo pouka za sve roditelje. Evo maloprije bas prometna u gorici auto na kruznom pokupio dijete na romobilu. Tko je kriv pitanje. Ali i djeca prelaze da ne gledaju... al opet kad prilazim zebri pripazim vise i na one koji odluče preci jer su oni na zebri i ja im moram stati Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#76450 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#76451 |
|
#erase startup-config
|
Automobili
Veliš: hibrid == Prius Ostali ibridi ne postoje ![]() A ovaj se nije ni sudario: https://moderncarcollector.com/lambo...-catches-fire/ |
|
|
|
|
|
#76452 |
|
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
|
#76454 | |
|
Moderator
|
Velim za ono što znam iz prve ruke. A to je 1500+ vozila u floti, kroz 6 godina što sam tamo radio ne znam za niti jedan slučaj samozapaljenja ili zapaljenja uslijed sudara/prometne nesreće. Znam za jedan koji je izgorio a njega su ekšli zapalili nakon što su ga ukrali, završili svoj joyride i ostavili usred polja. Mogu probat pogledat koliko smo imali total loss vozila no radi se o nekoliko stotina vozila. Citiraj:
Pa ta se vozila zapale i kad su u pure ICE formatu. Hint - airflow vs količina disipirane topline u vozilu s centralno postavljenim pogonskim sklopom. Baci oko koliko se samo ostalih Lamba ljudima tako znalo zapalit dok su stajali u koloni.
|
|
|
|
#76455 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#76456 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#76458 | |
|
Premium
|
Citiraj:
a u to vrijeme sam prolazio povratnom avenijom od lidla prema mekiću i nije bilo ništa, mislim na policiju, normalan promet a kod lidla neki tip u novom Capturu krenuo od benzinske kod lidla u krivom smjeru (prema aerodromu)!! baš mi je žao šta se neko nije zabio u njega da ostane bez auta i plati kaznu, onda se išao okrenuti na parking kod lidla prošao pokraj mene (starkelja neki) i otišao pokraj benzinske prema sortirnici ali kako vidim i romobiliste, nit imaju kacigu nit svjetla, nit reflekt prsluk, svi u trendy crnom... i naravno voze ko sumanuti, još tamo i bic staza presjeca kružni, sve u svemu veliko konfuzno rješenje kako bi se biciklistim pomoglo a istovremeno ih se baca na cestu pamisle da imaju prednost pred autima |
|
|
|
|
|
|
#76459 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
|
#76460 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
dali se tekstilni "lanci" za snijeg priznaju za upotrebu. Imaju homologacijski broj i ima ih u Kauflandu.. https://www.pevex.hr/mi3-tekstilni-lanci-za-snijeg-xxl lin je za pevex. ista stvar i ista cijena
|
|
|
#76462 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Pa svako malo vidim da neki auto ide u kontra smjeru po matice hrvatske. Takoder i skretanje iz desne trake na krizanju ulijevo.... Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#76463 |
|
#erase startup-config
|
A tek oni koji na romobilu imaju svjetlo sa outputom dva milijuna luksa “da ga se bolje vidi”… a toliko blješti u oči da od njega ništa drugo ne vidiš ispred sebe. Ti su mi gori od motorista s dugim svjetlima i biciklista s trepčećim svjetlima. |
|
|
|
|
|
#76464 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#76465 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ni nas zakon ne poznaje nista drugo osim lanaca: https://www.hak.hr/info/korisne-info.../zimska-oprema
|
|
|
|
#76466 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Eco ![]() Snijeg, zima, sol, "kvaliteta" izrade Biti će veselo. ![]() https://qz.com/saltwater-evs-electri...ene-1851661611 |
|
|
|
|
|
#76467 |
|
Strichek Moderator
|
Ako hoćete prave lance a da nisu lanci uzmite ovo: https://biolab.hr/kategorija-proizvo...lin-easy-grip/
|
|
|
#76469 | |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Koliko sam uspio naći, nema nikakvog propisa kojim se definira što su lanci, od kojeg materijala moraju biti napravljeni i kakav izgled moraju imati.
|
|
|
|
#76470 |
|
Strichek Moderator
|
Ove šlape lanci su dobri za novi snijeg, međutim lako se oštete i unište kada se voze po posipanoj cesti pa ispadne skuplja pita od tepsije. Btw. ako netko treba nove lance ono kaj sigurno znam je da idu na 205/55/16 gume i još neke dimenzije sličnoj promjera, javite se.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|