|
![]() |
#692 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
ja imam 400w fortrona i tjera konfu super ali nema ništa od malo žešćeg owercloka jer se komp samo ugasi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Moze, ja probao, a uostalom na topicu o 3dmark 06 rezultatima imas reze sa takvom kombinacijom. Ps: Meni se nije bas nesto pokazalo.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ati sapphire 3870 driver?!
Pozzzzz Kupio sam novu grafičku. VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD3870, 512MB DDR4, DVI, HDMI, CrossFire i zelim najnovije drivere skinut...e sad, odem na http://www.sapphiretech.com i pita me dal da skinem catalyst drivere za win xp 32 bit ili 64 bit....koji su moji?!?!?!?!? 32 ili 64 bit???? ostataka konfe je: Intel E8400 proc, gigabyte p35 ds3r ploca....
![]() |
#698 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
32. :d
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
ako ne zna šta je to x64 99% je da ima 32, samo ti skini 32 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#707 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Gleda sam malo po ostalim forumima i vidim kako ljudi dižu Powercolor hd3870 na 920/2800Mhz(navodno bez vmem moda).Jel to moguće, tj ak ima tko tu grafu da mi iz prve veli dal ide toliko?!hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Evo upravo ustekao Toxic i stalno mi javlja neki PCI Device u hardwareu...sto bi to moglo biti pitanje je sad? Drviere uredno instalirao i kartica sljaka, ali nemam blage koji je to k. ? Mozda ona HD Audio sranja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
JA sam instalirao sa CDa s driverima od proizvođača grafe (samo audio, VGA driver sam normalno skinul sa web-a). Vjerojatno ima na Sapphire-ovim stranicama za skinuti audio driver. Ako ti automatski prebaci na ATI HD audio, samo ga u control panelu vratiš na Creative, inače nećeš imati zvuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#712 | |
3.14zda ®
|
Ma VGA driver normalno radi, catalyst 8.4, i kad pokusam taj HD Audio sa Sapphire CD-a forsirat, ne moze ga instalirati. Evo to pise za taj Unknown PCI devise u Everestu: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
ubaci cd od grafe koji si dobi sa njome tako ja bar radim,zatim otidji na taj device i nadji na cdu drivere moraju biti i instalirat ce ih i sve 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
3.14zda ®
|
Ma nema sanse da se instaliraju. Mozda zato jer imam posebnu PCI audio karticu (audigy) i disejblan onboard sound, tko ce ga znati. Uglavnom, ni 3D čmark nece pokrenuti bez tog drivera, hehe. Ipak necu u sinteticare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Nema ti to veze, osim ako nije do nekog opasnog IRQ konflikta isl, al onda bi vjerojatno vidio i BSoD. Meni se sve normalno instaliralo pored SB Live!. Probaj samo otpakirati (extraktirati) arhivu pa instalirati metodom "I have a disk". Makar, na Sapphire-ovim stranicama mora biti neki svježiji driver. |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#719 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mora. Samo ne zaboravi poslije instalacije vratiti defaultni audio sklop na Audigy jer ovaj driver ima tendenciju da sam sebe stavi za defaultni audio sklop u kompu pa ostaneš bez zvuka na zvučnicima.
![]() |
#720 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |