|
|||||||||||
|
|
#6871 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Nisi jedini. App je ocaj, svako malo bloka, ne radi tv uzivo. Sam od sebe, nekad preko noci poludi, nekad preko dana dok se aktivno koristi. Jedino riješenje je restart uredjaja, naucio starce da izvuku zicu, broje do 10, vrate zicu (jer objasnit im da idu u postavke, ponovo pokreni uredjaj, prebaci na ok, potvrdi ok, izgube se, ispritiscu sve odreda......). Aplikacije su ocaj, sve zivo zabranjeno ili nedostupno. Lose. |
|
|
|
|
|
|
#6872 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Zbog tog sugavog appa o cemu sam citao ovdje sam starcima rekao da si uzmu njihov tv box umjesto da im kupujem android tv box. I ne zale se, nisam cuo da imaju ikakvih problema.
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#6873 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Zanimljivo, nisam morao nikad restartati, niti na firesticku niti na boxu. Kad se počne blesirati dovoljno je zatvoriti Iskon TV, baš ono exit. Kod mene treba par puta stisnuti "Back" tipku dok app ne skuži i ponudi Exit gumb. To nije problem starce naučiti, za ovih par godina srećom veće intervencije nisam imao. Osim jednom kad sam htio upgrade novije verzije sideloadati na firesticku pa mi je odjavio uređaj, za novu app dojavio neki novi i još app nije htjela raditi. Morao deinstall nove verzije, vratiti staru i zvati korisničku da mi obrišu taj jedan uređaj koji se pojavio. Jbg, njima se novija verzija app prijavila ko novi uređaj ![]() EDIT: ustvari jedini problem koji imaju je taj da kako puno gledaju unatrag propuštene emisije, Iskon bugira kad istekne termin i treba nastaviti dalje tako unatrag ili dati opciju korisniku da se vrati u realtime stream. E tu Iskon voli gluposti raditi. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|