|
|||||||||||
|
|
#661 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ne mogu reci da mi nije pomogao na hrpi stvari, od ultra glupih procesa gdje dobijem po 30-40 strana razbacanih i izmiješanih inputa i treba ih recimo ustrojiti u tablicu koju kasnije koristim za slaganje određenih certifikata i slično (Data Merge). ChatGPT -> Colab od Googlea - ekipa oko mene koja nije imala kinte svima sam napunio baze s proizvodima koje nude (alati, kosilice, elektro oprema ...), a nisu bili u mogućnosti to sami odraditi treba hrpa vremena. Samo usporedba Scrape + import na bazu unutar 48 h za 5000 proizvoda. Slika, variable, opisi itd itd. Najbolje od svega sto izbacuje vizualno šta radi, snima u .txt file paralelno s .csv datotekom, i s mojim inputima odmah rastavlja u 50-100 proizvoda kako ne bi pucalo na importu. Ako je netko ovo radio rijetko kad da si od proizvođača mogao dobiti bazu za import pa da ne govorimo o različitosti sustava. Moje mišljenje je da trenutno mladi ne maju dovoljno široku sliku šta mogu s ovime. Kod kolege smo iz sprdnje uz par piva napravili web koji radi vizualno namjestaj s gotovom krojnom listom. ![]()
|
|
|
#662 |
|
₿
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo jedan zanimljivi AI tool. Feedate mu materijal, i on ga summarizira. Caka je u tome da može i video materijale summarizirati. Primjer. Zgodno kad se nekome ne da gledati predavanje od 2h ![]() Ja sam se uspio registrirati sa temp mailom... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|