|
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja sam ga do sada imao stalno, igrao, ne igrao... A sada eventualno po potrebi...
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#664 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Po ovim sad cijenama, više se isplati Geforce Now Ł99.99 za godinu dana igranja na RTX rigovima s njihovom bazom igri + igrama na Steamu/Epicu. Ne moram ulagati u hardver, samo u igre. Ajmo reći da kupim 3 top igre u godini (iako ću vjerojatno kupiti samo GTA 6), to je cca. Ł200 + njihova baza igri. Za Ł300 se igram preko Geforce Now ko čovjek godinu dana gdje, kad i na čemu hoću, a Ultimate bi po ovim cijenama platio 275. Realno, 90% vremena igram samo Fifu i Rocket League i već plaćam previše ![]()
![]() |
#665 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
U pravo vrijeme sam si ubo Xbox S. Sarkazam naravno. Koristit ću ga većinom za multimediju, ali svejedno. Gledam cijene igara na Xboxu, ulogiran sam na shop i cijene su mi u dolarima jer imam lokaciju USA. Pa to je tolko skupo, čak i stare igre po 50-60$. Pa kaj oni nemaju na storeu neke akcije ko na plejki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#669 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ako mora i pristup, onda nema puno smisla, jer će mi VPN pojesti pola bandwidtha, a onda i kvaliteta opada. Trenutni free account mi se ne želi ni spojiti, a imam VPN upaljen lokalno. Traži da ga ugasim.
![]() |
![]() |
#670 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Mi smo tako prije kupovali preko X regiona, ide samo prvi put VPN. Poslije ne treba. Medjutim neki servisu su se postrozili poput YT i nema sanse VPN da prodje kao nekada. Bila je Argentina po 1€ ili tako nesto. Ali neki su lame as fuck poput xbox game pass. Umjesto 15€, placam 9$ samo sorry, ne mogu reci region: ![]() I to bez VPNa. Uspio uzeti link koji MS daje regionu, recimo: https://www.xbox.com/hr-HR/games/store/pc-game-pass je za HR. I nikakav VPN nisam koristio, sve prolazi sa mojom bankovnom karticom vec par mjeseci. Tako da je meni ovo najjeftinija gaming varijanta. Imamo Dragon Age Failgard a sad cemo dobit COD BO 7, sta ti treba vise ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|