|
![]() |
#6841 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mozda vam se i ja pridruzim ujutro, malo mi je to rano al potrudit cu se ustat na vrijeme ![]() ps vidio sam tipa ispred garden malla na nekom sivom fullyu sa sivom fox vilicom kako ga veze sa sajlom za 20kn sad ili tip nije normalan ili nije njegov bike pa ga nije briga, ako je nekom nestao slican bike znate di ga mozete potraziti mozda je malo paranoican post ali eto mozda nekom pomogne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6842 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6844 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako Vam više paše, možemo i pomaknut u 11h ![]() ![]() Ajd javite jeste li za 11h onda. Na trgu ?
![]() |
#6845 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Zaboravio sam se pohvaliti da sam danas na vrhu skoro zgazio naseg El presidentea ![]() Krenemo frend i ja prema Zlatnom Medvjedu, taman uhvatim pristojnu brzinu, kadli neki tip u kaputu i odijelu pocne siriti ruke...kroz misli mi prodje kaj uopce taj tip tu radi tako obucen i tek onda skuzim Josipovica i da je to njegovo osiguranje ![]() Koja komedija...a stvarno smo ravno na njega napikirali, he he. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6850 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Budim se od 5, pa svako 45 min..jet lag ![]() Ponijeti ću ulje. Šta ti se treba posložiti? Kod mene sunce piči, valjda je to dio slagalice http://www.pohrani.com/f/W/Xm/1JGjgqx2/dsc01594.jpg:) Nosiš kameru opet? Bilo bi je dobro probati montirati na prsa ili na glavu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6853 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nis od mene danas, zaboravio sam da sam se dogovorio za grmu s frendom probam ga nagovoriti ali sinoc nije bas bio zainteresiran, zadnji put je ostavio dusu do gore ![]() ako ga uspijem nagovoriti lovimo vas do gore ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6854 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Odlično je danas bilo. Destrojer, Murina, moj buraz i ja. dDario nije imao dužu sic štangu, tako da je već po cesti išlo teže, a po Lojsteku nikako pa nas je ostavio da idemo mi gore, a on se sjurio niže. Malo je teže išlo gore, umor je napravio svoje, ali dogegali smo se. Išli do vrha i onda na kombinaciju od Murine (koja je od Nika) po 57-ici, pa desno (ne na Gipsovu) i onda je bio tamo odličan singletrack. Baš je bilo super. ![]()
![]() |
#6855 |
Premium
|
Evo mi bili ![]() ![]() ![]() Sad sam izmjerio koliko je vilica najviše utonula, 135mm, a mekana je ko duša ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 01.11.2010. u 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6858 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#6863 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6865 | |
Premium
|
Sad sam pogledao po treći put spust od četvrtka, pa ne izgleda to sporo uopće. Neki djelovi da ali ti su djelovi jako strmi. Cura vidjela dio kad je Renesis detaljnije proučio blato i u šoku: "Zašto je ovaj obučen u Spidermena, jeli i on s vama???" ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 01.11.2010. u 20:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6866 |
Avocado
|
![]() |
#6867 | |
Premium
|
Ma ne, vi ste meni prespori ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6869 |
Premium
|
Ova je prvo pomislila da smo u šumi naletili na lika obučenog u Spidermana i da je pao zato što je pijan ![]() Živio Renesis!! ![]() Edit: topla preporuka za sve bicikliste: pilates lopta! Ništa ne opušta leđa bolje od par minuta ležanja na njoj. Ja imam neku ogromnu s koje se lako i sleti ako malo odlutaš ![]() Bit će modrica, boli me na više mjesta nego popodne. Mislim da me pedala malo uredila po koljenu. Destro, jesi ulovio oba pada? Zadnje izmijenjeno od: murina. 01.11.2010. u 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6870 | |
Avocado
|
Citiraj:
Ovaj drugi pad je dobro snimljen, sorry, al trgam se kako si završio na drvetu, katapultiralo te do neba skoro ![]() ![]() ![]() A ustaneš se s poda i nako ko da si pijan malo teturaš ![]() Dečki, tko god je zainteresiran može donijeti laptop pa ću ja eksterni disk ili meni donijeti stick od 4-8GB da mu prebacim videe. Ovaj danas u 60fpsa je mrak i stvarno se osjeti koliko se juri. EDIT: zaboravio ti trakicu vratit. EDIT2: primam glazbene želje za drugi video. S tim da ću sutra uploadat bez muzike pa kasnije nadodam ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|