|
![]() |
#6661 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Uf, bilo je svega. Blata puno previše (Fat Albert od Sraleta je izdržao sve, odlična guma) jer sam ja driftao kao s autom, padova sitnih (u pravilu samo smo se složili bočno jer je bilo ekstra sklisko), sranja i ostalih dogodovština. I da, izašli smo u Vidovcu i vraćali se doma sat vremena, s time da pola nismo znali gdje smo. Ali, iz šume smo izašli prije mraka, što je bilo odlično.
![]() |
#6662 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6663 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Možda i malo ranije. Ja i Žac krećemo u pol 12 jer se meni ne da brzo ić ![]() EDIT: jedan moj dragi frend je izrazio želju za otić na sljeme. Pliz nemojte mu se smijat kad vidite kakav bajk ima. Isto tako, ako ne odustane, ja ću s njim lagano, dakle spust ste bez mene. Jest da sam tužan zbog toga, ali bit će opet vožnja, možda čak u nedjelju već. S tim da imam dvije kamere za extremne namjene, pa ono budemo se dogovorili sutra :P
![]() |
#6664 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Blato je mjestimično bilo do shocka, ali sve u svemu odlična vožnja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6665 |
Moderator
|
Ja sam pao jer nisam imao očale, a oči su mi se od onog hladnog zraka maglile nenormalno. Moja greška, podcijenio sam važnost naočala ![]() ![]() ![]() ![]() Inače, išli smo 1-com od Lugarnice do Hunjke pa do Goršćice. Od Hunjke do Goršćice je blatno pun kufer, ali u tome je i čar bio. ![]() Momci su malo kukali radi uspona, malo se veselili ko djeca kad je došlo blato. Sve u svemu, sutra ću ići oprati bicikl i pogledati kilometražu, ali oko 60-70km mora biti ![]()
![]() |
#6667 |
Premium
|
Ok, u 12 sam na trgu. Izgurat ćemo ti prijatelja sa staze, a i tebe ako se budeš bunio ![]() Vas dva (vuco i srale) svoje intimne igrice zadržite za sebe, vulgarno je. Valjanje, sranje, padanje jedan preko drugog... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6668 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Velim, ako ikako možete, probajte 1-icom od vrha do Gorščice otići u ovo vrijeme, kad je bilo kiše. Pravi XC/AM užitak. Danas kad dođem doma budem opalio sliku bajka.
![]() |
![]() |
#6670 |
sto da napisem ?!
|
ja sam spreman ! torba je napuhana da sam je jedva zatvorio. vidjet ce momci gore, skako sam po kacigi da spresam unutra 4 majice ![]() ![]() ![]() stoperica je stara, mislim da mi je i mala ali ko je sisa ! posluzit ce ![]() jedva su mi stale zracnice i nesto alata unutra.. valjda netko drugi ima mjesta za pumpu jer ja nemam vise mjesta niti za vodu ! odoh na pravi dorucak (slanina mi vec zagara) dostojan sedmorice drvosjeca pa cu/ cemo vidjet kako ce to sve ici gore ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6672 |
sto da napisem ?!
|
ehh... ne treba mi njuska, imam ful fejsicu ![]() ![]() mislim da ce tek sad doci na ono svoje ! ![]() ja sam tenisice, trenirka, majica kratkih rukava i majica dugih rukava. gore presvlacim gornji dio, oblacim novu majicu kratkih rukava, debelu majicu i jaknu. donji dio ostaje. odoh koljena rezgibati da ne bi bilo krckanja i pucketanja tokom uspona ![]() ![]() (a, bolila su me prilicno proslih dana) ![]() nazdrao sam se da ne moram 4 dana vise jesti ! jos si upiknem pro sport i 100% sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6674 |
sto da napisem ?!
|
ja sad krecem prema distracu ! javi se na mob kasnije ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6675 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Vuco fala za velocity! Super hlace a jeftinjara, nikaaka razlika u nosenju u odnosu na one canondale iz keindla! na proljece uzimam i kratke od velocity! Topla preporuka svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#6678 |
sto da napisem ?!
|
fina voznjica ![]() ja isto stigao prije kojih sat vremena, jako lijepo... samo sto me razorio put do kuce ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6681 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni je ovo valjda bila najduza voznja do sada (oko 4.5h?)...to je tak kad idu hedonisti ![]() Dvaput sam ogladnio u Lugarnici ![]() Nedjelja svakako, preporucam 57-icu-Gips-prvi stup-donja postaja zicare. @De5tr0 imat ces sto snimati za review kamere ![]() Di je ona slika na kojoj su - "zavarivac aka iskrioc", "fantom bez kacige" i "skijas u kopackama" ??? Koji trio ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 22.10.2010. u 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6682 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]() Fotke ću pribaviti sutra, sad je frend otišo još van ![]()
![]() |
![]() |
#6683 | |
Premium
|
Jel postoje planovi za danas[subota]? Citiraj:
![]() I da se vodopropusnost mjeri u mm isto kao sto se padaline mjere u mm tj u l/m2. ![]() Ali preporuka svima, ima jos dosta komada u Hervisu u City centru, L veličine i manje inače je smeđe boje. Stvarno predobar komad odjeće, a sto je najbolje, jako lijepo izgleda tak da se moze nositi negdje drugdje osim po Sljemenu. Vuco se razvalio ko pička, sanjkao se par metara, jakni nista. Stvarno jako dobo potrosenih 224 kn ![]() Nadalje trebam preporuku za neku majicu dugih rukava, po mogućnosti da ima produzeni vrat, tzv. dolčevita, ali da je od "pametnih " materijala. I naravno da ne kosta 600 kn kao sto sam vidio par Salomon-ovih modela ![]() Vuco je ubo jako dobru HH u TS, za 140 kn, ali prosle godine, tak da mislim da mi se to ni ne isplati trazit, iako planiram svratit i do tamo. Zadnje izmijenjeno od: srale7. 23.10.2010. u 05:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6684 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
u turbo sportu su vam popusti 21% do kraja mjeseca mislim, al morate izvadit onu karticu sto mozete na blagajni ima ski hlace spider 20000/10000 ali samo S model i bolji model ima XL jeftinije su s popustom 800kn, skuplje (imaju tregere al inace izgledaju isto) su po 1200, ako nekom treba i pase velicina vrhunska kupnja sebi sam gledao base layer majce i hlace al su po 300 odnosno 400 kn, respectivly ![]() ne znam jesi na to mislio srale? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6685 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Jel ima sta jeftinije? Za windstoper sam dao 224 kn, a to mi je nekako najveca investicja, tak da sve ovo drugoo mora biti jeftinije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6686 |
Avocado
|
Jebo kamerice ![]() Jedna će bit i to tek u ponedjeljak dobivam, a to mi nikako ne odgovara zbog vremena... A dobro, jedan dan bih mogao na sljeme ako bude lijepo sljedeći tjedan. Kako sam jučer dobio virtualnu zabranu za ići na bicikl, vidjet ću još dal će mi se dat svađat ujutro sa starom oko toga. Večeras prijateljici na ročkas idem pa niti to nije olakotna okolnost :/ Ali želim voziti sutra ![]()
![]() |
#6687 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() i meni je puno bilo dat tolko za baselayer majcu al eto to sam gledao pa da znate kakve su cijene ako hoces imas briko kratke majce sa 300 na 80kn ja sam u tom isao na sljeme zadnji put i vozio sam u njoj do gore, gore sam obukao windstop i nije mi bilo ni najmanje hladno malo je gay ta bike roba al radi vrhunski ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6688 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A na Zitnjaku na tih 21% s onom njihovom karticom ide dodatnih 15%...samo da se zna ![]() btw...ja sam danas odradio Sljeme, s vrha na 18icu pa na 20etku sjurio sam se po stazi kao po toboganu. Sutra idem s frendom ponovno, recimo 13-14h stracara...ako ima zainteresiranih, dobro su dosli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6689 |
Premium
|
Kupio sam HH baselayer majicu u TS-u za 236kn (sa popustom uz karticu koju sam napravio na licu mjesta) Mislim da je ova, Stripe Crew https://www.hellyhansengear.com/c-9-...baselayer.aspx kaže od -15 do +15 stupnjeva ![]() ![]() Ima svega po dobrim cijenama ali nisam znao kakav windstoper uzeti. Moj adidas iz 98me mi djeluje puno bolje od svih jeftinijih koje sam vidio tamo, iako se malo počeo raspadati nakon jednog nespretnog pranja u perilici. Usput sam naletio na zaštitu za ramu za voltagea, 30kn (23 s popustom) morao sam uzeti ![]() Nisam ni ja siguran za Sljeme sutra. Došli su mi brat i sestra za vikend, pa mi je možda malo glupo ostavit ih i zapalit na Sljeme. Sutra ću biti pametniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6690 |
sto da napisem ?!
|
mislim da sam vidio hash-a prije 5 minuta na bajku... prosvirao kroz kvart ! ima neke bijele sluske ![]() ![]() ja sutra radim generalno pranje na bajku, spremam ga... pa ako se zalomi neka voznja ok, ako ne... nikome nista ![]() oporavljam se jos od jucerasnje. zdrobila me fizicki neocekivano ! jos se nisam naspavao pa mi fino doslo ![]() mokar, malo iz forme, bez "fine" obleke.... kad sam dosao doma jakna mi je bila mokra iznutra. ukljucujuci sve do nje. ne bas pametno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|