|
![]() |
#631 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Stavi proc na defaultne vrijednosti.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
@AMD..dobrodošao u moj svijet,ja otvorio istu temu..tj. pisao isti tekst kao ti.. Rješenje : pregrijavanje đubreta, Rivatuner skinuti,moddani .cfg file, staviti vent na 40% i to je to Lijep pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@thedream: skino rivatuner, naso sam taj modani .cfg file i zamjenio ga postojecim i stavio vent na 100% i udem u igricu i nisma uspio ni pocet vozit, vec se ugasio... sad cu probat skinut ona njezina dva venta i stavit dve 120-tke ispod nje... ak ce se onda gasit onda stvarno neznam... :S EDIT: skino sam negove ventove i ispod stavio 120tke... onda sam na dodir osjetio da je graficka stvarno bila vruca... 120tke odpadaju... rivatuner neslusa... neznam fakat sta da radim... :S
HP 6720s Zadnje izmijenjeno od: minotaur. 06.07.2008. u 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@razer: da... @thedream: probo i dalje ista stvar... vjeruj mi u ova tri dana sam dosta izgubio zivce... ak ju ostavim jos jedan dan da se zezam sjom bit ce cekic i udri a onda nista od svega... :S thnx svejedno na pomoci! ![]()
![]() |
#640 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako ja imam samo oko 50fps u cod4,a sa starom sam 8800GT imao preko 100 konstantno.Kombinacija low-high postavki,zavisi kako doprinose izgledu.I multiplayer volim igrat a da imaš šta vidjet. ![]() Jel može bit do proca pošto sam igrao sa E2160@def?Ili sam ja propustio nešto u CCC uključit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Može biti da je procesor usko grlo. Pogotovo ako je na stocku ![]() Pa zaš ne clockaš, sad bar imaš i pristojnu ploču ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Banned
|
Jep proc ga je gušio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() i kod mene su temp bile povisoke na auto (g1=50,g2=60) ali u rivatuneru sam namjestio da mi stalno radi na 30% (dobar odnos tisine i hladjenja) ... evo sad npr u IDLE gpu1=37c, gpu2=47c
![]() |
![]() |
#646 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kupnja nove grafe... pitanja
Ovako, frend kupuje grafu: Powercolor Radeon HD3870X2 PCIE, 1GB DDR3, TVout, dual DVI pita dal će mu 100% ić na matičnu: gigabyte M61P-S3 da mu slučajno nebi bila kompatibilna, a grafa je dosta skupa... i pita dal ta grafa puno struje troši, pa ga zanima dal bi 400W izdržalo tu grafu, a ako ne dal bi bilo dosta 650W Chifteck hvala
![]() |
#648 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Banned
|
Da,ako ju puca kupit u trgovini.Ako ju dobiva za 1300kn ko ja,mogu reći samo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#651 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Premium
|
Na izgled solidan blok za 3870x2
evo nesto gledam i na moje prijatno iznenadjenje naletio sam na finu soluciju hladjenja za 3870x2 ![]() ne mogu naci nigdje neki review gdje pokazuje ovo na dijelu tako da ne znam da li je pametna ideja uzimat ovo uopce
![]() |
#653 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ako je samo za gpu i nb, ovo bi bilo dobro riješenje: http://www.corsair.com/products/nautilus500.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Razlog: blokovi za procesor su daleko jeftiniji od fullcover blokova za grafe. Pravac na www.hardveraj.hr i pogledaj sto se nudi. Mozes i staviti cifru koju bi zelio potrositi, pa ti ja slozim nesto ukoliko to bude moguce.
![]() |
![]() |
#655 |
Premium
|
a zao mi vaditi ovaj u120e, stvarno mi je premoćan jer hladi ko zmaj ![]() ali za neki veci OC ove grafe potrebno je i struje i dobro hladjenje (ako ne zelis slusat ovo na 100%) dok igras! u vezi onog 6-pin i 8-pin, nasao sam na netu jednu caku, ako imate 2 x 6-pin, oba stavite, i onaj visak 2-pina sto su prazni spojite zicom (to su u sustini mase koje kad se spoje jedna u drugu otvaraju ovedrive opciju) prvo sam se dvoumio ali kad se malo bolje sagleda ima tu logike... i to sam probao ali mi opet nije htjela ic na 950mhz, 930 je plafon, jer samo izbaci iz 3dmarka, volio bi znat sta bi pomoglo da joj dam jos struje (vjerovatno 6-pin i 8-pin) ne znam sta je biosom, nisam to mjenjao nikako, ne znam da li neki noviji modani bios
XVG Verge Zadnje izmijenjeno od: Rux. 05.08.2008. u 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Vjeverica
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Jesi li bacio oko na: http://www.rage3d.com/board/showthread.php?p=1335404718 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#659 | |
Premium
|
Citiraj:
edit: ako zelim imalo dobro vodeno treba mi minimum 2500 kuna 1 x EKW VGA vodeni blok EK-FC3870 X2 CF 1 x EK Supreme Plexi CPU vodeni blok 1 x EK Waterblocks EK-Backplate CPU S.775 1 x Magicool Pro III radijator za vodeno hlađenje 1 x Laing 12V DDC-1T pumpa za vodeno hlađenje 1 x EK Waterblocks NB/SB vodeni blok EK-NB/SB 5 1 x EK-Multioption rezervoar 100 rev. 2 1 x Feser One F1 tekućina za vodeno hlađenje 1000 ml 2 x OEM crijevo 11/8 mm za vodena hlađenja UV crvena boja
XVG Verge Zadnje izmijenjeno od: Rux. 05.08.2008. u 23:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Banned
|
Ako ti imaš viška 350 eura za pumpe-duse hlađenje ![]() Sve što si nabrojao zvuči super,ali osim neke freaky atrakcije imanja pumpe i litre vode u toweru,ne znam..nije moj stil,neovisno imao,nemao casha.. Razmisli da li ti to stvarno treba? I da li si iscrpio sva zračna rješenja..al opet kad si rekao 2500kn pobogu,pa to je samo hlađenje..jao..imo,way2much.. Al to si ti..ako imaš želju i novaca..to je tvoj izbor.. ![]() A što se tiče 3870x2,pusti priče,i dalje je to kartica koja guta sve,iole svaka pametna igra zna iskoristiti 2 gpu-a na višim rezama..pa se razlika sa 4870 svede na 10il manje fps-a..a imaš 40c hladniju karticu,čitavih 40c,ej ![]() ![]() Frend ima sapphire 4870,107c smo u loadu izmjerili,bez komentara. Matična mu je bila kao ona lata navrh kuće,usred ljeta. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|