|
![]() |
#631 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() nastojaću izbjegavata takve teme na ovom forumu! pozz ps:ako ko slučajno zna "riješenje" može i na PM. ![]() Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 26.10.2011. u 12:04. Razlog: dopuna |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Jel ima tko ideju za slijedeći problem: Pokušavam sa ASTRO file managerom instalirati apk datoteke (aplikacije)...uđem u App Manager....i kad dođem do Do yo want to install....ne mogu kliknuti na Install već samo na Cancel. Uključena mi je opcija "Unknow sources", imam mjesta u memoriji, probao sa više applikacija.... Ne da mi se resetirati telefon na tvorničke postavke pa ako netko ima ideju...pucajte! EDIT: Evo rješenja: After doing alot of research I finally found the problem. I use an app called Screen Filter to dim my screen brightness when I am doing late night reading, and it was for some reason not letting me click the install button. Once i stopped using it, I could install apps with no problems. I have emailed the dev to see what he says. Might help some others so just letting everyone know. Zadnje izmijenjeno od: Prijateljski. 27.10.2011. u 14:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Korisnici GOLaunchera, provjerite jel vam dopušta instalaciju GOLockera. Meni za U8650 kaže da nije podržan, pa ako vam to ne piše, stavite ovdje koji modeli prolaze http://bit.ly/vZuOFe
![]() |
#634 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#635 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Hebiga, ali ima 2 mane: 1. optimiziran je za Tegra uređaje (takvi mobači su još uvijek prilično rijetki, z arazliku od tableta) 2. košta 5,66$
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Kako se podesi ili ima li neki program, kad sam na wifi da se ne uključuje data a ujedno da je wifi osnovni način , te kad izađem iz dometa wifi da se data 2g/3g uključi automatski i kontra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
da li nije tako po defaultu ??? ako ti se ukljucis na wi-fi, da se ne koristi data ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
|
Jaooo, sorry izgleda da je tako! Do mene i moje ljenosti! |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Pink Floyd fan
|
Od nedavno koristim Sports Tracker. Aplikacija mi je poznata još sa Nokie i tada je radila jako dobro. Sada postoji za Symbian, Android i iOS. Za sada radi dobro, site je brz (iako je rađen u flashu), aplikacija je besplatna ali nude Heart Rate Monitor za 69,90€ (koji ne radi na iOS-u zbog sfušane implementacije Bluetootha ![]() Do sada sam koristio aplikaciju sličnog naziva, Sports Tracker Live, koja nije besplatna (3.49€), radi samo na Androidu i isto prodaju Heart Rate Monitor. Aplikacija radi jako dobro, no site je sporiji. Srećom postoji opcija exporta i importa gpx file u oba slučaja pa je moguće nakon nekog vremena odlučiti se za jednu od aplikacija i onda prebaciti sve zapise na taj site.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 30.10.2011. u 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
|
Ja prije 10 dana dobio Heart rate monitor sports trackerov bluetooth i radi super, jedini je problem što je kompatibilan ( meni nije jer sam odabrao sports tracker za korištenje) samo sa sports trackerom za razliku od polarovog koji bi trebao biti kompatibilan sa većinom programa tog tipa. Inače ako nekog zanima taj HRM je 69.90 kao i polar, a pošto nismo u EU nisu mi naplatili porez tako da me izašao oko 48€ (bio na akciji 59€) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
radi super na Desire HDu.. ja ju osobno nemam, ali mi je javljeno da radi!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Pink Floyd fan
|
Ne znam jeste li upoznati s ovom temom. Koristim modanu mapu i navigaciju već jako dugo i radi bez ikakvih problema. Više ni nemam neku drugu navigaciju jer ovo radi i offline ako se prekeširaju mape (uključi se u labsima). Jedino je još uvijek potrebno biti online za iniciranje navigacije. Instalacija je zapravo još jednostavnija nego što piše u prvom postu. Ako imate rootan uređaj: 1. Skinete maps5.11.0-ownhere.apk 2. Promijenite ime u Maps.apk 3. Pod Manage applications, Forse stop i clear data i cache 4. Sa root explorerom ili ES File Explorerom odete u /system/app (mountati system kao read/write) i za svaki slučaj kopirate nekamo postojeći Maps.apk 5. Na isto mjesto kopirate novi Maps.apk koji ste skinuli i promijenili ime I to je to (eventualno restart ali meni radi i bez restarta), imate novu verziju Google mapsa kojoj radi navigacija i još štošta. Ako ovo slučajno ne radi, možete restartati u Recovery, mountati system i onda: adb pull /system/app/Maps.apk ;spremite negdje backup ove aplikacije i na njeno mjesto stavite novi Maps.apk ili dodajte path na kraju adb push Maps.apk /system/app ;isto možete na dodati lokalni path gdje se nalazi apk adb reboot ;reboot iz CLI ![]() Ako niste rootali svoj uređaj, onda instalirajte maps5.11.0-ownhere-signed.apk. Mana je što će te imati instalirana dva Google mapsa, jedan s malim zelenim o na iconi.
![]() |
#645 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Dostupan je novi poweramp na marketu. Sada je player definitivno najbolji koji ima. Dodano je hrpu novih stvari kao npr. Limit glasnoće i stereo expander. I puno je ljepši. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Pink Floyd fan
|
Move the Box. U početku jednostavno a kasnije buljim u te kutije i buljim... ![]()
![]() |
#647 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Ajmo hakeri trebam pomoć Ima li neka aplikacija s kojom mogu preko nekog sučelja tipkat smsove koristeći tipkovnicu od PC a ne touchscreen? Mogu se povezat na komp sa telefonom pomoću WiFi i BT ako to išta pomaže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Remote Desktop |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Instaliraj si MyPhoneExplorer (free) i onda se preko WiFia nakacis na svoj mobitel i saljes/primas SMsove i sve ostale stvari radis na kompu.
![]() |
#651 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#652 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Zanima me ima li neki 1click task killer ili neki program koji može zaustaviti određene servise da se ne pale non stop? ovo 1 click task killer mi je dosta važno inače imam galaxy tab gt-p1000 ...i nije rootan ![]() koristim neki widget za go launcher ex...ok je..samo me zanima, ima li neki način da se baš servisi recimo od facebooka zatvore? jer ga niti ne koristim toliko često, a svako toliko kada klikčem X da makne programe koje koristi, svako toliko se pojavio ASTRO ili FACEBOOK iako ne koristim :S još jedno pitanje: Kada rootam, gubim garanciju..ali ako se nešto kasnije desi s mobitelom, mogu li ja unrootati (kako se već kaže) i onda kda ga odnesem na garanciju, da oni ne znaju da li je rootan ikada bio pa da garancija ipak vrijedi? Zadnje izmijenjeno od: X-Plosiv. 09.11.2011. u 03:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Android sam to rješeava odlično. Baci oko na ove članke: FAQ: Why You Shouldn’t Be Using a Task Killer with Android Why you don’t need a task killer app with Android |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Mozes npr zamrznuti odredene programe sa Titanium Backup (trebas root) pa ti vise nece otvarati te programe, ali nema potrebe ako mislis da ti neka aplikacija guta bateriju jer kao sto je Juice vec rekao, Android sve to rjesava. Ja sam to radio dok sam imao SGS1 samo iz razloga da oslobodim cache memoriju za meni potrebnije programe. Htio sam da mi npr opera mobile, poruke i gmail budu stalno u cache. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
stavio free verziju i ok mi je, ali zasto pobogu napravit onako ogromne buttone umjesto malo manje pa da stane vise toga ![]() jel ima neka slicna? i nema buttona za usb hot-spot/tether :-( edit1: hm, ima opcija za napravit shortcut, ali naravno baci poruku da to radi samo na paid verzijom. jel mi moze neko potvrdit dali se time moze napravit shortcut na USB tether on/off na placenoj verziji? hvala. Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 10.11.2011. u 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
|
Evo i ja ga stavio, da, prevelike ikone, makar ima screen-ova ali nije to to.. Bilo bi idealno kad bi se ona defaultna lenta lijepo spustila i na njoj da su svi prečaci.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|