|
![]() |
#6541 | |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6542 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Je to je taj, ljubim te ![]() ![]() Uh jedva čekam da ga pogledam.Opet ![]() U svakom slučaju tko ga nije pogledao, mora. 10/10 Zlato za odvažne (Kelly's Heroes) Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 07.11.2010. u 12:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6543 |
Guest
|
Kad je već netko spomenuo Narniju. Kaj bi ja dao da to uzme BBC i napravi filmove. Ufff. Ona mini serija mi je stotinu puta bolja (koliko god zastarjela) od novih filmova. |
![]() |
![]() |
#6544 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
A Nightmare on Elm Street Nažalost nisam čital kaj ste pisali za ovaj film, ali ja sam se RAZOČARAL. Ne preporučam film onima kojima su prijašnji orginali bili zakon, jer ovaj nastavak je koma... A glumac koji glumi Freda je totalna katastrofa...glupo su mu napravili facu... Sve u svemu loš nastavak! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6545 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Grindhouse - prvi dio mi je bolji od drugog, iako mi je vrlo glup digitalni efekt lošeg filma (nije cool uopće). Machete - vrhunski trash ![]() The Town - baš se vratih iz kina, izuzev par rupa u radnji vrlo dobar film, napet i relativno neizvjestan.
![]() |
#6547 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Evo nakon dosta vremena opet mi je uletel film koji smatram da treba podijeliti sa vama. Moon [2009] Ukratko. U filmu radnja ide normalnom brzinom, ni presporo ni prebrzo. Taman je. Tip je na mjesecu sam. Kontrolira automatiziranu bazu koja iz kamena mjeseca vadi neki čisti oblik goriva i to se šalje na Zemlju. Dalje nema smisla da vam govorim. Priča se dotiče manipulacije korporacije ljudskim životom u svrhu maksimiziranja dobiti, kako se suočiti doslovno sa samim sobom... Film je opuštajući, napet i tužan nažalost. Preporuka!!! Mašeta mi je baš zabavan bil, pogotovo kraj Mašete kills i Mašete kills again ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6549 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#6550 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
vjerujem ti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6551 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#6555 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6556 | |
muimerP
|
Nemam nikakvu preporuku osim Predatora jedinice ![]() Onaj film u kojem se dešava "nešto čudno" kada pčele nestanu na neku foru, ljudi koji su u doticaju sa prirodom počnu se rušiti olfo "priroda" nesto pušta da se otereti napad na biljni svijet tako nešto. Grupa ljudi bjezi od tih nekakvih vjetrova koji pušu... Help ekipa, nemogu se sjetit filma nikako, a i opis mi nije jača strana. ![]() ugl., i tamo negdje u prirodi zive ljudi koje priroda nenapada jer zive u skladu sa njom i to. Izludit ću... Citiraj:
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 11.11.2010. u 22:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6557 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6561 |
muimerP
|
![]() |
#6562 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6563 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Ima li kakvog official infoa još? Znao sam da nešto od gotovo najvažnije Decepticona (SOundwavea) mora biti u trečem nastavku, jednostavno je prevažan character da bi se 3 puta po par sekundi pokazao u dvojci. ![]() Treba to dočekati, a dotad opet koji puta pogledati jedinicu i dvojku ![]()
![]() |
![]() |
#6564 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6565 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Tako dakle. Nisam pratio situaciju oko razvijanja filma, pa nisam ni znao charactere ![]() DO trailera se ne pokušavam time zamarati jer samo produžavam agoniju ![]() MOram priznati da nisam upoznat sa djelom i radom ditične dame, ali bome, vrlo lijep rad prezentira ![]()
![]() |
#6567 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
"Krrish" indijski film 2006, traje nekih 2:48 h, meni odličan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6568 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pogledao danas http://www.imdb.com/title/tt0840361/ (Grad Lopova kako bi nasi preveli) i film je solidan ali ocekivao sam vise ![]()
![]() |
#6569 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Tko voli serije sa zombijima (a tko ih ne voli). Jedna friška, za sada su samo dvije epizode vani. Za sada 6/10. http://www.imdb.com/title/tt1520211/ @Pupo~Ebi ga promaklo mi ![]() Zadnje izmijenjeno od: hardflat. 14.11.2010. u 09:13. Razlog: P.S. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6570 | ||
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pogledao juče Home (2009) , nekakav dokumentarac, čist solidno i opuštajuće ![]() Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191 http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1351 ![]() ![]() Citiraj:
![]() EDIT: Danas na RTLu u 15.20 igra Družba pravih gentlemana
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 14.11.2010. u 13:23. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|