|
![]() |
#6511 |
Guest
|
Ma, kakva krađa "ideja". Ako možeš uzeti tuđi koncept, napravit ga boljim i time prikupiti "više korisnika". Tvoj proizvod je bolji, a tko je njemu kriv (osobi kojoj si "ukrao") što nije znao kako. Žao mi je što još uvijek nema neki jako kvalitetan "visokobudzetni" film koji se bavi negativnim utjecajem "intelektualnog vlasništva" i patenata (sve živo, neživo, imaginarno) na društvo u cijelosti. @McG Haha. Pa da. Čak je i Gates priznao da su se koristili "svakakvim taktikama" prije u prošlosti. Samo kaj za to "nikog nije briga" danas (a i sigurno ima neke veze sa zastarom :P ) Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 03.11.2010. u 11:55. |
![]() |
![]() |
#6512 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pogledah Scott Pilgrim vs the world i sta reci nego UZAS, film mi nije sjeo ni u kojem pogledu, istina nasmijao sam se tu i tam na koju foru, ali ocekivao sam DALEKO vise, nedam vecu ocjenu od 4/10... Molio bih neku preporuku akcije ili komedije za pogledat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6515 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledao sinoć u kinu The Social Network. Stvarno nisam očekivao takav film, prilično je dobar. Definitivno preporuka. I za vikend sam si priuštio zadnjeg Batmana - iliti The Dark Knight. Isto jako dobar film, miljama od onih prijašnjih Betmenova. Pogledao i Kick-Ass. Iskreno, očekivao sam film pun akcije i humora - na kraju dobio akciju i crnjaka. Ne sviđa mi se, film počne dobro ali na kraju je sve to za puno manje od 8.1 koji ima na IMDB-u. Sad, ostao mi je Inception, Shutter Island i Zombieland - nadam se da valjaju nećemu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6516 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#6517 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Nemrem spat pa damgle The bad liutenant. To je drot kakvog bi svaki gradjanin htio imat u nadleznoj postaji ![]() Scena iz starackog doma,kakav mega-LOL,Cage je hebena legenda..., Sent from my HTC Hero Zadnje izmijenjeno od: trouble. 04.11.2010. u 06:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6518 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pogledah sinoć Animal Kingdom - Vrlo dobra drama o dečku kojeg život nije štedio niti malo.
![]() |
![]() |
#6519 | ||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
p.s. ne dam ![]() Citiraj:
shutter je genijalan, zombieland dijametralno suprotan, ali odličan no-brainer. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6520 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 04.11.2010. u 17:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6521 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Kill Speed - nitko me nije zahebo kolko sam se sam, pa je tak i ovdje slucaj. bolje popit ciglu... RED - Bruce Willis. Fun as always. Retired Extremely Dangerous ![]() The Last Airbender - kajaznam, nekak fora, malo čajldiš, mozda mi je bil takav dan... naravno ocekuje se nastavak.
![]() |
#6522 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() Za RED se slažem Preporuke za Grown Ups
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 04.11.2010. u 21:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6523 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Treba mi preporuka filma sličnog Gladiatoru,Troyi,300, al da je dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6524 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6526 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Kad ne znam što bih preporučio, traži epske spektakle a takvih kvalitetnih dugo nije bilo... ![]() Btw danas sam pogledao Spread s Ashtonom Kutcherom, nekakva komedijica u kojoj se osjeti malo drame. Ma Ashton je car, preporučam! EDIT: sad sam još više ljut kad vidim da mi sumještanin pljuje po filmovima!! :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#6528 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Odlično, pogledat ću ih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6529 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6530 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6531 | |
Guest
|
Citiraj:
Nije baš "drito" ono što tražiš, ali ako nisi gledao, pokušaj sa "Apocalypto"- ako istrpiš par klasičnih holivudskih pretjerivanja (vidi se da je Mel G. bio debelo pod utjecajem "Pasije" za ovaj film), film ima par jakih momenata i ja sam zbilja očekivao puno manje zabave od dobivenoga. Dovoljno dinamike, poprilično humora (crnoga ponajviše), povremeno prebrutalan...nisam tražio, ali sigurno se ovaj film već spominjao ovdje, pa pročitaj ako ti se da. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6534 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao Wall Street i nije mi baš nešto. Malo mi je ne povezana priča, razbijena, kraj nije kraj, nije mi sjeo nikako. Što se tiče reklame za proizvode, ja sam primjetio samo za Lays čipi čips, a i to im nije baš neka reklama zbog onoga što se dogodi nakon što pojede čips. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6535 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Putovanje u srediste Zemlje
Gledao sam Putovanje u srediste Zemlje i sotao razočaran, pa to ne bi ni klinci progutali... koja bajka...svakih 5 minuta me nešto razočaralo Dinosaur pod zemljom ? Ljudi u sred planete normalno dišu bez opreme? MA daj.... Osim poneke veličanstvene scene ništa novo, ništa važno.... Preskočiti 2/10
![]() |
#6536 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Inače film nije nešto, al ovo baš i nisu neki razlozi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6537 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6538 |
Premium
|
Tražim jedan legendarni film sličan Orlovom gnijezdu, sniman je negdje 70-ih možda i ranije. Tematika mu je ratna, al ima i komedićnih djelova, nažalost nemogu se sjetiti ime filma ni onog hebenog glumca, glumac je stariji i sjedi, radnja je o nekakvom zlatu u nekom gradu, vojska stiže u grad kako bi uzeli zlato, koje je u rukama njemaca, tako ešto, ajd pomozite please ![]() ![]() glumac je Donald Sutherland Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 07.11.2010. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6539 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledah i Joneses, ne loše, priča mi je odlična, makar film nije niš posebno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6540 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
JEdan od onih filmova koje zaželiš prekinuti gledati na pola, kao npr. br. jedan az izbjegavanje- nastavak Glup i gluplji (original genijalan, a ond nastavak glupi likovi glupo sve, prekinuo nakon 10min ni toliko)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|