|
![]() |
#6481 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6482 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Onda mi navedi svoju listu najboljih. Nije nikakva provokacija, samo volim razglabati sa kompetentnim osobama i razmjenjivati mišljenja. Konstruktivna kritika je uvijek dobrodošla.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6483 |
Plebium
Datum registracije: Jan 2008
|
@ Burko Od Tresheva preporucujem: "Lesbian Vapmpire Killers" & "Doghouse" Sto reci nego da britancu trenutno rade najbolje trash/horor/akcije/komedije jer ovo sto trenutno izlazi iz holywooda je uzas majko mila(mislim na komedije). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6484 | |
Type R
|
Citiraj:
Ima ih još puno, ali nije sad potrebno nabrajati. Sve nabrojene kvalitete gorenavedenih Nolan ili nema ili su na niskim granama.
![]() |
![]() |
#6485 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Upravo pogledao Social network ,, dobar je , isplati ga se pogledati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6486 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
inception...po meni je DOBAR i stvarno sam u pocetku mislio jbt necu ga shvatiti jel napricaju sto stvari, dok film vise ide pri kraju sve stvari sjednu kako treba...ja bi mu dao 8.5/10 i svakako preporuke za gledanje samo treba dobro gledat ![]()
![]() |
#6489 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
gledao machete jučer do pola i vratio ga u vječna lovišta... sad sam baš komentirao sa kolegom da ako hoću propisan trash, onda ću gledat jackie chana sa sinhroniziranim engleskim. trejo se vucara ko pretila vucibatina naokolo i generalno mi nije ništa zabavno u tom filmu... špica mi je recimo vrhunska ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6490 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
The Social Network solidan film. ![]() Gleda vam se fakat loš film? http://www.imdb.com/title/tt1075747/ Glea vam se film sa totalno šupljom i ne zanimljivom pričom? http://www.imdb.com/title/tt1440728/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6491 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Baš pogledao Saw 7 3D. Inače sam obožavatelj ovog serijala i žanra ali ovo je jako loše. Očekivao sam da će film biti super u 3D-u ali nažalost nije. Razočaranje veliko. Jedinica, dvojka i četvorka ostaju moji favoriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6494 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6495 | |
Type R
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6496 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6497 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
The Social Network je mene i ostatak ljudi koje znam potaknuo na razmišljanje što je pozitivno jer poslije većine filmova proklinjem tih sat i pol života kaj sam ih potrošio na dotični crap od filma. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6498 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6499 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Prva polovica The Social Networka je brilijantna, genijalna, dostojna najboljih Fincherovih ostvarenja, ali se poslije izgubi u prosjecnosti... Svejedno sam dobio vise nego sto sam ocekivao... Za Inception je dovoljno djelomicno citirati neki post sa neta: "Inception je popularan jer cini da se prosjecni ljudi osjecaju pametno". Odlican film, ali ima dosta boljih brain teasera, te mi je njegova radnja/duzina bila prilicno zamorna, sto inace meni nije problem, ali mu je ocito pofalilo malo ljepila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6500 |
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
The Echo (2008) Ne-losa ghost-horor novela. Na mahove "ringovita", ali bolje/jasnije/vjerojatnije pozadine. Gluma solidna, samo 5-6 minuta na granici iritantnosti, ali atmosfera u potpunosti iskupljuje sve eventualne greske. Mislim da je ovo remake istoimenog singapurskog filma, koji nisam gledao, ali nakon uvjerljivosti americke verzije (za divno cudo) nekako niti nemam potrebu (a, primjerice, obrnuto mi vrijedi za spanjolski [Rec] i remake Quarantine). EDIT: eto vraga... u par klikova skuzih da je reziser oba filma (The Echo) isti... (Yam Laranas)
![]() Zadnje izmijenjeno od: naram-sin. 02.11.2010. u 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6501 |
Guest
|
Evo par mojih ![]() The Ghost Writer je odličan zaokruženi film koji se ne žuri sa radnjom (zašto bi?) The Social Network je najjobičniji prosjek i niš posebno. Pretenciozno nekad. Inception je odličan krimić. Pilgrim vs. the World je uz Writera jedno od najboljih ovogodišnjih ostvarenja. Edge of Darknes je dobar prosječni krimić Book of Eli je oke, niš posebno Machete i Expendables su bili točno ono što se očekivalo od njih. Filmovi za razbibrigu (kao što je i jedan Social Network u svom žanru, ništa više, ali i ništa manje) Shutter Island je također odličan krimić. Uz primjese drugih žanrova kao što je i jedan Inception. Defendor - Odlična drama. Svaka čast. Jedno od (meni) iznenađenja godine Alice in Wonderland - Prosjek, ali Burtonov prosjek. Joneses - Odličan film i IMHO odličan komentar našeg društva. Kick-Ass - Bolje od spy kidsa, zabavno, mozak na pašu film Iron Man 2 - Jedinica je napravila odličan posao. Dvojka ga nije nastavila i dignula na veću razinu kao što sam očekivao da bude. Toy Story 3 - Ne treba komentar. Mljac -- Nije mi se dalo baš sve spominjat, kao ni sve one komedije. Ali eto moj neki jako jako jako pojednostavljen presjek godine. Već sam sigurno o dosta filmova napisao mišljenje na threadu pa neću opširnije. |
![]() |
![]() |
#6503 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6504 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6505 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pogledao Social Network. Iako nikada ne gledam filmove ovakva tipa moram priznati da me film ugodno iznenadio. Jedan od boljih filmova koje sam skoro pogledao. Nije ni Mark toliko loš koliko je na kraju ispao, niti je htio biti. Glup je i naivan, ali nije toliko loš. Jedino me zanima dali se to sve baš tako odigralo.
![]() |
#6506 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6507 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ali stvar je u tome sto je Mark ukrao pocetnu stranicu/kodove/algoritme - nazovimo ih i od toga napravio Facebook, sate i dane provodio programirajuci, izmisljajuci ideje, smatram ga lumenom i svaka mu cast, tako da ga ne smatram krivcem za ono sto ga okrivljuju a to potkrijepljujem ovim: Ako ukradeš jedno kokošje jaje i brineš se za njega da mu bude toplo izleći će se mali pilić.. Tog pilića ćeš hranit i isto tako brinut se o njemu, kad ojača učit ćeš ga da bude najbolja kokoša na svijetu, on će postat najbolja kokoša koja će nesti najbolja i najveća jaja zahvaljujuci tvom trudu i ulozenom novcu u obuku pilica.. I sad zamisli da se pojave dvojica i reču ukrao si nam ideju, imamo pravo na kokošu (novac/tvrtku), to je naše, bla bla).. ne ljudi, to nije vase.. Mark je dao dušu i ono malo srca sto ima, da napravi Facebook, to je i uspio i proslavio se.. Kako nam film pokazuje, nekad je bio i seronja, slazem se, ali platio je/platit ce eventualno odstetu za ukradenu ideju, ma pffffffff (koliko ono? 16 mil dolara? I to je to, get a life *uckin veslači).. Pogledao sam tek danas film, pogledat cu ga opet kroz ovaj tjedan, brz je, genijalan je.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6508 |
-------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6509 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Pa da naplacal se svega i svacega, ali mislim da mu novac zaista ni nije na prvom mjestu, gledao sam dva-tri intervjua u kojima to elaborira, a i zivi u obicnoj iznajmljenoj kucici naspram onoga sto bi 99.99% ljudi u njegovoj kozi posjedovali. Vise ga boli da neko ne dobije ono sto on misli da nije zasluzio. Nego, glavna ljubavna premisa je totalno izmisljena, a time je i ideja, motiv za pravljenje facebooka lazan. Kuzim da bi bez nekog takvog zapleta film bio relativno monoton... Inace, mrzim facebook i status mi je face off ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6510 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:37. |
![]() |
![]() |
|
|