|
![]() |
#6451 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Al znam tko moze najvise pojest ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6452 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Ćevape i burek su izmislili turci. Ja sam baš jučer jeo "sać", tj. puno različite mesine i krumpira u saftu s dosta povrća, i sve to ispod saća (peke). Milina. Bilo je janjetine, teletine, svinjetine, lički krumpiri... Plus još salatica s domaćim paradajzom i zelenom salatom iz susjednog vrta. Sljedeći vikend valjda ide roštilj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6453 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas juha, pire krumpač sa vrhnjem, paradajz-sos i junetina i govedina iz juhe: nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6456 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6457 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Kaj vi mislite da sam na pustom otok pa da nebum videl kaj pišete, sram vas bilo. Dobil sam farbu. Trenutno sam na mesnoj dijeti. Jedem 7 puta dnevno meso sa raznim prilozima, ali samo dobivam na kilaži. Nisam siguran, ali jučer mi se pričinilo da sam vidio Athinog zeca u prirodi. I za kraj pogledajte kak pravi žderonja radi roštilj. Mislim da su 2 slike dovoljne. Roštilj I nastavak.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 20.07.2006. u 12:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6459 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Sad bar znamo tko kuri grmlje po moru-AMD-jac kad se hoće otuširati...prikuri makiju i onda čeka kanader ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6460 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Btw, sad mi je zazubice napravila ova hrana. Jedva cekam da dodjem doma, neke snicle u saftu me cekaju, malo krumipira i deri. : nuts :
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6461 |
Super Moderators
|
Jučer sam se ubio sa svinjskim rebricama i pomfačem, danas sir, vrhnje, špek i raženi... Dovukao sam doma dvije kile šljiva i za osvježenje lubenicu od cca 10 kg-nema boljeg osvježenja od hladne lubenice: nuts : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6463 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
vi rijecani ste cudni : stoopid ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6467 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Picica...SVI vole lubenice... ![]() ![]() http://www.fugly.com/pictures/6260/h...atermelon.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6470 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6471 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa lijepo; lubenica je 80-90% vode. kao i pive. Koje su tandemski jelo number one u vrućim ljetnim noćima. Roštilj je isto dobra ideja. Al to dečki okreću, pa se osjećaju muškije, ja kupim lubenice na placu i mirna Bosna. ![]() Jel tko porbao u lubenicu upiknut votku/dalmatino/rum i pustit da se upije, i onda ići jesit lubenicu? Super u vrućim ljetnim noćima haha. (i da, relativno je poimanje "mora" za Zgbčanku i Riječanina) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6472 |
JDM
|
Objasni ovo sa lubinacama i dalmatinom ![]() Cuo sam za to vec, ali nemam pojma kak se to radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6473 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Napraviš rupicu u lubenici i tu uguraš votku ili neko drugo piće koje želiš spike-at. Ono uđe samo u lubenicu, principom difuzije (brijem). I dalje jedeš normalno kriške. I molim te, bez aluzija na ovaj post, jer znam da si nezreo i da nisi upao na faks pa se sad iskaljuješ na ženama na forumu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6474 | |
JDM
|
Citiraj:
Hvala na recept ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6475 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6476 |
Premium
|
Složio sam vani kameni-betonski roštilj, ovo je slikano prije 2-3 mjeseca s mobitelom, još mi fali sjenica, drvena.... ispao je previše roz, to aparat nije boju baš pogodio, inače se uklapa s kućom.... http://img457.imageshack.us/my.php?image=2tx8.jpg http://img457.imageshack.us/my.php?image=1um6.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6477 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Roštilj je definitivno roza i točka, pa još roza svinjetina, roza lubenice... Traži se objašnjenje zakaj se Ciganović smuca oko kuće ? ![]()
![]() |
![]() |
#6478 |
Super Moderators
|
J*beš farbu-glavno da se mesina peče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6479 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ovak' treba izgledat roštilj, navučen sep - lagano zadimljen od upotrebe, Žuja uvijek na dohvat ruke, jedna posuda sa pripremljenim i napacanim mesom, druga za odlaganje ispečenog ( unutra je sitno-sitno narezan lukac ) a na roštilju, zna se - Vratina ! http://img204.imageshack.us/img204/3906/dscf2263ta5.jpg
![]() |
#6480 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
do-bra
![]() |
|
|
Oglas
|