|
![]() |
#6451 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pogledao MILF hahhaha, predvidiva radnja totalno, al opet, par dobrih scena Ovaj Skyline mi baca na Rat svjetova Citiraj:
Pogledao ja sinoć, a ono ok za ubit vrijeme. Iako ocjena manja po mom ![]()
![]() |
![]() |
#6452 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo vam jedna preporuka što da odete pogledat u kino od četvrtka TheSocialNetwork Komentar od osobe na jednom forumu, upravo sad pročitao, makar film već čekam neko vrijeme, ne samo zbog fejsa već zbog cijele priče o nastanku istog.. "Možda najsmješniji dramski film ikada (tu negdje je bok uz bok sa Amadeusom što se tiče humora u drami)! Scenarij je izvrstan, zabavan, brz - što je jako bitno u ovome filmu koji je u biti potpuno vezan uz dijalog. Sa druge strane da bi taj dijalog funkcionirao treba i dobre glumce da ga ožive. Ovdje su se ama baš sve kockice posložile. Ne postoji slaba karika u ov Ne postoji slaba karika u ovoj postavi. Svi su redom izvrsni (čak i Justin Timberlake pobogu). Glazba je neobična i zanimljiva. Možda je ironično što je nazanimljivija scena ona koja ima najmanje veze sa filmom - scena veslačke utrke koja utjelovljuje Fincherov spotovski duh u punome mahu. Sve u svemu potpuno zanatski odrađen film." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6453 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Dosada veceras pa pogledo Cats and dogs the revenge of kitty galore nastavak filma O mackama i psima te mogu reci da me film kao prethodnik nasmijo te preporuka od mene.7/10
![]() |
#6454 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
http://www.film-releases.com/ Odlična mi jer ima posebno za 3D i 2D filmove, te kada koji izlazi kao DVD. Isto tako imaju već listu i za filmove koji dolaze u 2011-toj ![]() Također kao i prethodna stranica koju sam ti dao, i na ovoj možeš pratiti sve najnovije filmove- na mjesečnoj bazi ili dnevnoj bazi a koje će po datumima prvi puta biti prikazane svijetu (u kinima) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6455 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja mislim da danas ima previse prezahtjevnih gledatelja i u tom grmu lezi zec. Picajzla do picajzle. Te ne valja glumac,te ne valja radnja,pa oce realnu radnju i onda kaze da je Inception super film itd itd. JA sam si odavno postavio srednje niske zahtjeve za film i otada sam prezadovoljan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6456 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pogledao Machete, iskreno mi je žao tih 1:45 nepovratno potrošena života. Pogledao sam hrpu ovih novih trash filmova ali ovo je trash na sasvim novom nivou. ![]()
![]() |
#6457 |
Guest
|
Stvarno? Ja sam si ga pogledao na starom 4:3 CRTu čisto zbog ugođaja ![]() Meni je baš dobar. |
![]() |
![]() |
#6458 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#6459 |
Moderator
|
Nikak mi ne leže ti filmovi. Tipičan trash ko i Kill Bill ili recimo Death Proof. Plus kaj mi ti efekti napumpane lutke na 10bara idu na qrac, ono probodeš lika iglom a krvi ko u obližnjoj klaonici ![]() Sve u svemu predvidiv i dosadan a pred kraj već lagano i zamoran. Seagal je puni promašaj u filmu a njegov Seppuku na kraju je samo kap koja preljeva čašu. Mislim da bi, ako već trebam gledat nekaj predvidivo i isprano, radije sjeo i još jednom pogledao A-Team, Expendables ili Cop Out nego to. Ak ništa drugo bar ću se tu i tamo nasmijat. Ovak ću umjesto mokrih snova o Albi imat more o njoj s Trejom u klinču.
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 26.10.2010. u 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6460 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ali nisam razocaran. mene je expendables jako razocarao osobno, a od novijih trashova....... koji tocno? zombiland, shaun of the dead? jedino sto mi jos pada na pamet je planet terror, ali to je sve novo. imas sto za preporuciti, itko od kvalitetnijih trashova, novih? edit. odgovorio si volv dok sam pisao post. zasto uopce gledas trashove ako ti nisu fora, ne zanimaju te? ista shema kao sa gro filmova ovdje poprilicno popljuvanih, moze bit film remek djelo, ako se ne svida zanr onome tko gleda - film je sranje. nhf, samo kazem sto sam shvatio ![]() Citiraj:
![]() ali nisam razocaran. mene je expendables jako razocarao osobno, a od novijih trashova....... koji tocno? zombiland, shaun of the dead? jedino sto mi jos pada na pamet je planet terror, ali to je sve novo. imas sto za preporuciti, itko od kvalitetnijih trashova, novih? edit. odgovorio si volv dok sam pisao post. zasto uopce gledas trashove ako ti nisu fora, ne zanimaju te? ista shema kao sa gro filmova ovdje poprilicno popljuvanih, moze bit film remek djelo, ako se ne svida zanr onome tko gleda - film je sranje. nhf, samo kazem sto sam shvatio ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6461 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() btw moram pogledat taj film samo zato jer stiven segal glumi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6462 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() To ti je ono ko zakaj jedeš čušpajz? Zato kaj mi je danas na stolu, ne zato kaj ga obožavam. ![]()
![]() |
![]() |
#6465 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Meni je machete ono , preporuka A+ ocjena 10 i slicno. Kak se nekom ne svida taj film , meni je bio em zanimljiv em smijesan.Preporucam svima , ko nije gledao a razmislja , pogledajte bar trejler pa odlucite.Sam lik Machetea , glumac jel , je ono , epic , lik je kreatura sam po sebi. Kako se zene pale na njega, a gadan lik ko rumunjski auto, al uspije smotat L lohan ![]() i njenu mamu također , for that sake ![]() Al to je valjda stvar ukusa, tj. totalno drugacijeg tipa osoba, meni je Pakleni sund najbolji film ever, nekom je bezveze , isto kao sto je meni bezveze kralj prstenova , star wars, avatar i slicna stvorenja koja skacu po drvecu , cudno izgledaju ili imaju nenormalno duge brade. Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 27.10.2010. u 12:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6469 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6470 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Social Network je odličan, upravo se vratio iz kina, definitivna preporuka. Mislio sam da će film biti bezveze i dosadnjikav, ali upravo suprotno.
![]() |
#6471 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Scott Pilgrim vs. the World - gledao večeras i jednostavno ga najbolje opisuje opis na coveru. zamislite redatelja sa otklonom koji ima fetiš na 8bitni mortal kombat gledan na 3d telki, stripo-manijaka i generalno pripadnika geek kulture koji je za svoj film odlučio napraviti mješavinu romantike, chick-flicka i fantasya, te utrpati kompletnu expandables ekipu u anti-junačkog lika kojeg glumi ni više ni manje nego granično normalan michael cera ![]() jedan od zabavnijih filmova ove godine svakako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6473 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6474 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6475 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
grown ups preskoči, four lions je šindler za taj film (nije baš chick-flick), get him to greek isto tako je ugodno zabavan. nisam gledao other guys, ali sam will ferrell sucker, tako da će biti oke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6476 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Pogledao Inception .Što reći. ![]() ![]() ![]() ![]() Zahtjeva maksimalnu dozu koncentracije, jer se lako možete izgubiti mjestimično, ali isplati se svaka sekunda. Odličan sci-fi thriller sa odličnom glumačkom postavom i vrhunskom glumom. Leonardu totalno odgovaraju ovakvi tipovi filmova, a Nolan (neka ga netko sada ne stavi među najbolje) je uspio još jednom.Preporuka definitivno.
![]() |
![]() |
#6478 |
-------
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6480 |
Addicted to music.