|
![]() |
#6392 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Evo, ja sam danas proveo cijelo popodne ispred CRTa, igrajući Carmageddon II na jednom od Adisona... ![]() Nisam skužio koja je matična, ali procesor je Core i5 750. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6393 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
Citiraj:
Otkud?? Pretpostavljam da nije iz Europe posto se moja zvala UFO Enemy Unknown. Oce li biti unboxing? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6394 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
@ Iluzionist: Nova ploča je ASUS P7H55-M LX a i5 je 750tka kako je vec rekao kolega Trekkie ![]() @ D00D: D00D, kaj si l00d ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6395 |
Guest
|
Heh, mislim da je u ovoj temi već uobičajena praksa viđati jednoroge, X-COMove, MaCase-ove, Adisone i ostale ugrožene vrste, a pitanja poput "Ma gdje si to uspio pronaći?!" postala svakodnevnica ![]() Sjetite se samo onih Socket 7 matičnih koje je kolega nedavno izvukao iz šešira!! ![]() |
![]() |
![]() |
#6396 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Opasni neki šeširi, mogao bi se David Copperfield pojaviti da otkrije tko mu ruši reputaciju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6397 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6398 |
Moderator
|
Kolega malo si zgrješio ![]() Ako misliš na Doc - a, radi se o Christopher Lloyd - u > https://en.wikipedia.org/wiki/Back_t...uture_Part_III |
![]() |
![]() |
![]() |
#6399 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Kolega, jesi ti gledao film? Nije Lloyd taj koji je Eastwood, nego onaj do njega ![]() ![]() PS, ako želiš osvježiti pamćenje, danas ti je treći nastavak na jednom od kanala ... nisam siguran koji točno. RTL ili Nova? |
|
![]() |
![]() |
#6400 |
1,2,3... fall over!
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6401 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6402 |
Moderator
|
Hehe, vidi ih, baciš kost i joma nastaje nered ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6403 |
Premium
|
Ne diraj im u svete retro relikvije, trigera im se bloodlust i enrage instantno ![]() Edit: Btw, da ne lupam double post, da li netko ima nekog dobrog (povoljnog) sellera za MS-DOS/W95/W98 itd... case stickere ? Sad kad sam u ultra sitnim detaljima sa svojim konfama dobio sam želju da ih adekvatno pokeljim i markiram ![]() Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 19.11.2021. u 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6404 | ||
Guest
|
Citiraj:
Sad nek' mi još "udari" na Knight Rider i Star Trek, i da vidiš kako ljubav pukne u par sekundi ![]() Citiraj:
Recimo, laminirani 3dfx case logo... Prvo pronađeš sliku/grafiku onog što trebaš: ![]() Zatim multipliciraš onoliko puta koliko ti treba: ![]() ... pa zatim to printaš i PAŽLJIVO izrežeš po linijama: ![]() i na kraju, zalijepiš običnim ljepilom u sticku na plastiku: ![]() ![]() Slike su iz arhive, naravno ... ovaj prvi case bi ti pogotovo trebao biti poznat obzirom da je završio kod tebe ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6405 |
Premium
|
Hehe da da, poznat mi je. Sad je u njemu jedna od onih konfi koju nitko nece ni štapom... (mislim Athlon) pa jadan tuzno cami na tavanu skupa sa onom s478 celeron konfom. Nego jel ja to dobro vidim pa su te tvoje naljke glossy ? To printas na photo papir ? Mogli bi mi i neki biznis zavrtiti, radije platim tebi nego kinezima na ebayu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6406 | |
Guest
|
Citiraj:
I da, riječ je o high-glossy photo 10x15 papiru ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6407 |
Premium
|
Konfa ti je MSI MS-6378 VER2 + Athlon 1800 (1533 Mhz) + 256 MB RAM-a, 40GB disk + optika, kuciste i napajanje. Dosla je sa onim kompom koji sam uzeo radi plavo bijelog kucista pa sam ju samo prebacio kako je bila slozena iz jednog u drugo kuciste... Ak netko hoce i dalje se udomljuje skupa sa onom drugom Celeron konfom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6408 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6409 |
Moderator
|
I kasnije, znam da su ih trpali u one gotove brand name složence. Sjećam se da je floppy sa drajverom bio borbenom kompletu 😀 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6411 |
Premium
Datum registracije: Apr 2019
|
Tulac useljava kućicu: ![]() Stigla i zvučna: ![]() Tu ide ona kombinacija quadro 4 750 xgl koja još čeka Zalmana (pasivci su spremni) i Voodo 3 2000 pci za koju ću također ovih dana riješiti aktivno hlađenje (nema rupe, ne bih šarafio u aluminij da ju ne oštetim pa razmatram neke druge opcije). Neka igre počnu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6413 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ekipica. Slažem jedan AT/ATX stroj pa imam problem sa power switchem, koji je razvaljen ... nažalost ![]() Ako netko ima switch za okruglu rupu bio bih zahvalan. Može AT ili ATX. ATX bi čak i više pasao jer ploča može oboje. @Roy Taj deda je samo starija verzija pola ekipe na threadu ![]() Zadnje izmijenjeno od: stef. 20.11.2021. u 14:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6416 |
Guest
|
@Roy A jesi brz ... svaka čast! Ja se još nisam ni snašao sa svime time! Nego, krenimo redom. Bude i današnji ulov došao na red, ali najprije bi se želio pohvaliti nečime što sam naručio prošli tjedan ![]() Obično ovdje u temi ne govorimo i spominjemo nove stvari, ali mislim da je ovo vrijedno iznimke ![]() ![]() U kompletu dobijete sve AV kabele, 2 kontrolera, kao i detaljan popis igrica! ![]() ![]() ![]() ![]() Ako je netko zainteresiran pošaljite mi PP, pa pošaljem više informacija. Konzola je na akciji za 160kn, ali ne bih želio reklamirati online prodavaonice jer je uostalom to protiv pravila ![]() (...) Nego, stari hardver! Počinjemo sa upitnom Matrox G400, AGP: ![]() Zatim VLB grafička/IDE/Floppy kontroler "All-In-One" kartica ![]() Creative SB Live sa zlatnim konektorima. Ovu (CT4620) verziju Live-a još nisam imao... ![]() Asus USB ekstenzije, koristi ih gomila Asus ploča ![]() ... koja bude išla na ovu Asus TUSL2-C Tualatin matičnu ![]() ![]() Zatim nešto zanimljivo. Slot 1 matična u "AT" formatu. Piše ACorp International, 6BX/ZX/VIA86 iako sam primjetio da nedostaje platforma za CR2032 bateriju - netko ju je nasilno skinuo. ![]() ![]() Nepoznata Socket 7 matična koja čini se radi isključivo sa EDO RAMom, ne podržava SD. ![]() ![]() "Teški i bučan" kako je netko lijepo napisao Maxtor hard, imam jednog istog u 486-ici ![]() ![]() ... i za kraj QDI Slot 1 matična koju je netko ispisao markerom "NE". Da li to znači da ploča ne radi ili da ima neki drugi problem nisam siguran... Postoji samo jedan način da saznam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6417 |
Moderator
|
Uranio Božić ove godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6418 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6419 |
Premium
|
Vidim da si i ti našao svašta zgodno kod "dede" ![]() Javi par recenica o "konzoli" kad stignes, imam vec nesto slicno (ali manjeg formata), najvise me zanima koliko je igara alternativna verzija originala sa minimalnim izmjenama kako to nasi kosooki prijatelji vole napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6420 |
Guest
|
E, za ovo se budeš načekao... Ali ako želiš link na trgovinu javi. Trenutno je na akciji. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|