|
![]() |
#6331 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Kupio sam Phillips tv, točnije ovaj: http://www.elipso.hr/audio__video/tv...PS-40PFL4308H/ I sad kad ubacim usb stick u njega sa filmom i prijevodom on pokrene samo film a prijevod ne čita, može li se ikako namjestit da čita i prijevod ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6332 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6334 | |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6335 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Možete li mi još sam reći kako znam kakve naočale za 3D trebam uzet za ovaj moj Philips: http://www.elipso.hr/audio__video/tv...PS-40PFL4308H/ Znam da imaju nekakve pasivne i aktivne ali se ja uopće ne razumijem kakve bi trebao tražit kad bi kupovao? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6336 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kaj nema naocala s telkom? Mislim da bi trebal dobit ak ne onda idu sa baterijom, aktivne. Bar za Philipse kaj sam ja vidio. Nisam vidio ni jedan sa pasivnima. Ak nemas neku pretplatu na HD programe sa filmovima i sl. ne trosi lovu na naocale jer da imaju bar nekog efekta treba dobra kvaliteta filma ili kaj vec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6337 |
Mirko, a ne Harry
|
Ma nisam dobio stvarno ne znam koji k, tv sa 3D-om a naocale ne dobim :S Nemam pretplatu na nikakve HD programe nego imam ono pretvaranje iz 2D u 3D pa bi htio isprobat a cuo sam da su naocale nekih 150ak kn pa i nije neki problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6338 | ||
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
@Mirkopoter; da si bar malo pročitao manual od televizora, vidio bi da za tvoj tv trebaju aktivne naočale. Citiraj:
Naočale http://www.emmezeta.hr/multimedija/t...00-3d-naocale/ al vidim da ima i po jeftinijoj cijeni na netu. U svakom slučaju drastično skuplji sport od pasivnih naočala. Pretvaranje 2d u 3d je smeće. Al zato imaš za skinut 3d ripova kakvih god hoćeš na netu.
![]() |
![]() |
#6339 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Trazim tv do nekiih 3000-3500kn max, zadnjih par dana gleda citam i naisao sam na ovaj http://www.technomarket.hr/products/...ung-ps-43f4500 vidim da ga dosta hvale, ali imam jedno pitanje, ja bi taj tv navjerojatnije koristio i kao monitor, pa postoji mogucnost da slika dosta vremena bude staticna, a citao sam da plazme ne reagiraju dobro na to? ![]() Realno nisam neki zahtjevan korisnik, trazim sto veći ekran i da je slika dobra..igrao bi se ps3, nitendo wii, gledao sport i filmovi(kao ina svakom drugom) ![]() E da, vidio sam da na njuskalu ima dosta velika ponuda novih tv-a zapakiranih, sa garancijom, ali kad sam jucer zvao sve te oglasivace nijedan se nije javio, zar su to sve patke?ima li neko iskustva s tim, evo npr isti ovaj tv je 2460kn http://www.njuskalo.hr/led-tv/samsun...-oglas-8692700 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6340 |
Premium
|
To je odličan televizior ali nikako kao monitor. Pre mala rezolucija za tu dijagonalu da bi to koristio kao monitor. Za HD filmove, PS3 i TV program je odličan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6343 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6344 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6347 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Bok ljudovi!! Dajte mi preporučite neki LEDTV minimalno 42" a maksimalno 47" Uvjet je da je FULL HD..Smart TV..i ako može 3D (nije baš da mora biti) Cijena je do 7000 kn! Vjerujem da ima dobar izbor do te cijene..ali treba izabrat najbolje..zato pitam vas. Hvala!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6348 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Moze neki komentar na ove tv-e? Koji od navedenih bi imao najbolju sliku? Valjda se svi mogu montirat na zid. LG 42LN5400 Samsung 42F5000 Samsung UE40EH5000 Philips 40PFL3008H Sony KDL-40R470AB Sony KDL-40R470 to je do cca 3000kn.. ... Ako znate neki tv fullhd od 32" do 2500kn da valja pucajte slobodno. ![]() Nabava mi previse toga izbacuje pa ni sam neznam sta bih od tolko silnog izbora. 3d i ostale điđe mi nisu bitne samo da je slika što bolja za te nofce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6349 |
Premium
|
moja udaljenost od ekrana ce biti 3m, znaci mozda ipak da se bacim u potragu za drugim, neke preporuke za do 3500kn? ekran minimalno 107cm ali pozeljno je i veći. Nemora biti smart tv, jer ga imam namjeru spojit sa laptopom, 3d je fora ali nikako prioritet..znaci sto bolja slika i kvaliteta za ovu crkavicu koju sam skupio Ova dva sam nasao od vecih LG plasma 50PN450B 127cm Panasonic TX-P50X60E plasma od ovih 107cm ih ima vise LG 42LA6130 3D LED TV LG LED TV 42LN5400 Svaki savjet i preporuka su i vise nego dobrodosli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6350 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
pozdrav imam Panasonic plazmu 50ST60 makar najbolja je direktna kalibracija ja postavio ovakve postavke nakon 300 sati za 50ST60 sa hdfever ,moli komentare za blu-ray i hd Blu -ray settings on ISF standards Panasonic 50ST60 : Having applied these settings below , we got a peak brightness of 125 cd / m˛ Black at 0005 cd / m˛ , or about 25 000:1 ANSI contrast. Mode: True Cinema Contrast: 70 (to the right , neither too strong nor too dark , according to ISF standards : between 100 and 130 cd / m˛, here we are at about 125 cd / m˛) Brightness: -2 ( for dense blacks, but not blocked records to 0005 cd / m˛) Color: 50 ( default perfect natural colors , so perfect for Blu -ray, but maybe just for a little TNT) Tint: 0 ( hue corrects specifically with the advanced settings , so we left at 0 ) Sharpness: 50 ( the default mode , which is fine with the Blu -ray, might not be enough with TNT, on 50 it causes no ringing or tingling ) Temp: Warm ( to get as close as the color temperature reference ISF : 6504K ) Color Vive: Off ( creates more vivid colors , not bad with TNT, but not enough natural colors , so Off) Operating temp sensor : Off ( effective with TNT, but adjusts the contrast according to room brightness and gamma and thus disrupts the colorimetry , so Off) ) Noise Reduction : Off ( effective , but reduces the sharpness of the image, so Off) 24p Smooth Film : Off or Medium (selectable on off fluidity is cinema, but there are jerks on traveling and flicker on Middle image is smooth , without jerking or flickering, but there has very slight motion artifacts and a small camcorder effect). Advanced Settings : Reg screen brightness : Low Adapt control Gamm : 0 Black Extension : 0 Color range : Normal ( for a gamut close to the reference Rec.709 on Native CIE triangle is too large , the colors too saturated ) . White Balance ( to adjust the balance RGB and gray scale , and therefore the color temperature) G.Rouge : -9 G.Vert : 9 G.Bleu : 1 L.Rouge : 2 L.vert : -2 L.Bleu : -2 Detailed adjustment ( ranging from 10 to 100 IRE) : G. Red: -50 / -37 / -37 / -36 / -35 / -22 / -1 / 33/24 / -3 G.Vert : -7 / -25 / -36 / -35 / -35 / -23 / 0/37/28/0 G.Bleu : 0 / -19 / -34 / -36 / -38 / -24 / -4 / 38/26/1 Color Management (to adjust the gamut) T.rouge : 4 Sat.Rouge : -17 Lum.Rouge : -3 T.Verte : 5 Sat.Vert : -5 Lum.Vert : 17 T.Bleu : 0 Sat.Bleu : -4 Lum.Bleu : -1 Gamma: 2.4 ( for a curve perfect luminance , contrast scenes, but detailed , no crushed blacks or whites burned and therefore perfectly homogeneous gray scale ) Detailed adjustment (10 to 100 IRE ) : -37 / -38 / -25 / -16 / -8 / -4 / -2 / 3/0/0 Direct pixel 1080p Off On scanning 16:9 : off Pixel displacement : Auto za SD Mode: Custom Contrast: 75 ( TNT is often watch the day with light , so the contrast should be higher anyway the Custom mode is brighter than Cinema modes ) Brightness: 0 Color 50 tint 0 sharpness 60 Temp: Cool or Normal ( for a whiter white , not yellow, even if sometimes in cold , blue is dominant, but on TNT I do not mind , I think it’s not bad) Color Vive: ON ( for the most flattering colors ) Ambient temp sensor : On ( enables adpater contrast depending on the brightness of the room ) Noise Reduction : Auto IFC : Minium or Medium ( ample on the 50 Hz flicker who suffers less than 24Hz ) Advanced Settings : Reg screen brightness : Low Adapt Gamma control : 7 Black Extension : 5 Color range : Normal White Balance default Color Management Default Gamma: 2.4 Direct pixel 1080p Off On scanning 16:9: . On ( To trim the edges of the image often degraded on TNT Note that this year can be active on the Sweep mode and disable one to another mode , the settings will be saved for each mode and source , unlike the ST50 ) Pixel displacement : On ( reduces risk labeled with logos) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6351 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6352 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Što je s ovim Grundig-ima sa 4 godina garancije? http://www.elipso.hr/audio__video/tv...G-32VLE6320WF/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6355 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
ljudi preporučite mi neki tv za starce za u dnevnu gledalo bi se s 3 metra a max 42" min 32" nemam pojma koji bi najviše odgovarao, koja rezolucija i to da nije previše love, ne trabaju điđe miđe, internet i to samo da je slika dobra. Jel još uvijek HD ready rezolucija bolja ode HD za gledanje SD sadržaja pošto nema ni maxtv ni bnet ni išta slično. možete i više modela navesti pa dam starom da odebare što mu naviše odgovara
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 13.12.2013. u 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6356 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6357 |
Premium
|
kakav je naspram PANASONIC TX-P42X60E znam kad sam ja sebi kupovao tv samsunzi su imali lošiju sliku od panasonic plazmi, lg da ne govorimo edit 1: kakav bi bio Panasonic TX-l39bl6e, ak bi išo na lcd. Jel 100 HZ malo za utakmice, da stari ne pizdi edit 2: plazma izgleda otpada jer ne stane u regal, a nenađem ni jednu da je uža od 97cm, kakav je sony kdl40r473, kakvi su sony lcd-ovi uopće
Zadnje izmijenjeno od: vranjba. 13.12.2013. u 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6359 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
edit: Na kraju uzeo LG 32LN5400. Mislim da je to cisto solidna telka za te pare, istina da nasi kanali izgledaju uzasno, ali film preko usb sticka je odlican. ![]() Zadnje izmijenjeno od: veve. 14.12.2013. u 22:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6360 |
Premium
|
Evo pala ipak panasonic plazma, malo se dnevna preorganizirala ipak. Ako tko misli kupovat tv danas je 10% u emmezeti na sve televizore.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|