|
|||||||||||
|
|
#601 | |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Jedino mi je malo čudno da to stavljaju na VRAM i mosfet jer je PTM zamijena za pastu (PTM i je pasta koja se stvrdne kada je hladna, a postane mekana kada se zagrije, "Phase Change" dio, i tako popunjava sve pore na chipu i hladnjaku) ako sam dobro shvatio, a ne za termal padove koji obično idu na ovo dvoje.Termalna pasta NE ide na VRAM, mosfet ili bilo što na što se obično stavlja termal pad, nije to ista stvar. Pa i na slici se točno vidi da su to termalni padovi. Nego i ja stavio -50mV i -10% power. Nisam primijetio neku razliku dok igram (Indana Jones and the Great Circle) jer sam ionako vsyncan na 1080/60. Ovo radi kompletno drugačije od nV i UV-a preko afterburnera. Tamo sam odmah u svakoj igri vidio nižu potrošnju (po AF overlayu). Zadnje izmijenjeno od: Disco. 18.01.2026. u 08:26. |
|
|
|
|
|
|
#602 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Smanjio si power level na 90% a sa tim 1080/60 ti grafa radi na 20-30% cijelo vrijeme ![]() A undervolt pitanje dal uopće radi kad grafa kucka na 800 Mhz ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#605 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
@Disco, jel tebi Adrenalin pamti power limit offset? Neki dan sam pitao zasto mi neke igre ignoriraju PL postavku, a ispalo je da je Adrenalin vratio postavku na 0. Evo sad sam vec dvaput podesio na -10 i iz nekog razloga se to nekad resetira na nulu. GPU i mem postavke uredno pamti.
|
|
|
|
#606 | ||
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
@Chubby: ma vraga, RT gasim svugdje gdje ima opcija, em ubija perf em izgleda kao da je sve namazano superreflektivnim uljem. ![]() Citiraj:
Pa sačuvaj profil, imaš opciju. U gornjem desnom kutu "Add Game Profile +", ali da pamti mi i bez toga. Ako je btino ja sam na w10 22h2 sa aktivnim ESU. Tj nisam ja to dugo pratio, evo par dana imam i pamti. Gasim komp svaki put kada ga ne koristim. Imam ugašen fast startup. |
||
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |