|
![]() |
#601 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
#602 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bogajebo, nema Tonela i mi odmah po starom...brijem da bi mu se Mamić trebal u prkno zavuć samo da ostane...
|
Oglas
|
|
![]() |
#605 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#606 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#607 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Haha Doznaje se i da je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić posjetio svlačionicu nezadovoljan slabom igrom Modrih. Nakon svađe Vahid je sa suznim očima pogledao igrače Dinama i nakon tog trenutka znalo se da više neće biti trener. Mamic je potrosio sve trenere valjda kaj su nekaj vrijedili u bivsoj jugi. Sada bu valjda ponovo doveo nekoga ko je vec bio. Cim je doso u Dinamo je reko da Mamic nema kaj raditi u svlacionici, a on se je pravio budala. Po meni je bas super kaj je otiso ![]() Mozda, al fakat mozda se sada promijeni i ne bude vise srao toliko. |
![]() |
![]() |
#610 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Ma novinari su manje zlo od ZM-a definitivno. svi treneri su s gacama na stapu otisli iz Dinama, kao ne mogu vodit ekipu i to. danas dobar dio tih trenera vodi reprezentacije i dobro im ide, ali Mamiću nisu odgovarali tj. nisu dopustili da ih tretira kao male majmune pa ih tjera kako hoce. treba gada maknut iz Dinama za dobrobit svih, dovesti kvalitetan menadžment (kao npr KHL Medvescak) i napraviti nešto od Dinama |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dragovoljac-Ajduk 2:0, KMU ![]()
#612 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Pa da nema njega nebi ni bilo Dinama tj. bio bi isti kao Hajduk i ostale ekipe u ligi.
![]() |
#613 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#614 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Da nema Mamića, dinamo bi svake godine igrao LP, kažem ja ![]() A o ajduku je smješno pričat, zamjeniti sve igraće od a-ž i krenut od 4. lige ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
|
Citiraj:
Dinama je bilo i prije Mamica a bit ce i poslije |
|
![]() |
![]() |
#616 |
Guest
|
|
![]() |
#617 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Da, gledam njegove intervjue... On VOLI Dinamo! Kako bi ti reagirao da svi pljuju po nečemu što voliš, iznose neistine i poluistine? A sad ajmo o rezultatima i uspjehu Dinama od kad je Mamić tu: 2003. do daljnjega: Dinamo je osvojio više trofeja nego u prethodnih 10+ godina. Prije su plivali u dugovima, a sada je najuspješnija organizaciju u RH. Svatko tko radi tamo, od čistačice do trenera dobiva plaću na vrijeme, gdje je još tako? Dinamova škola nogometa je među najboljima u Europi!! Isto zanemariva činjenica je l'? 80% reprezentacije čine bivši igrači Dinama. Zadnjih 5-6 sezona igraju u kupu UEFA, isto mačji kašalj ![]() A tko je sada protiv njega? Oni isti koji su razbijali po Udinama, Splitu, Zagrebu itd.? Rađe bi imao 100 poštenih navijača, nego 1000 takvih. Većinom sam bio na strani navijača u sukobima s policijom, ali ruku na srce, 90% njih jesu ljudi sa završenom osnovnom školom, vrhunac života im je tučnjava s policijom, razbijanje auta i sl. stvari. Ne želim nikoga uvrijediti ali tako je. Tko je vama dobar? Canjuga? @Cyclone a zašto Hajduk prodaje igrača kojemu cifra skoči na 1M? Zato jer nemaju svog Mamića koji je bog i batina u tom poslu. Kako ne shvaćate da on ne može bolje igrači dovesti u klub?? Koja će budala igrati u ovoj bijednog ligi, ligi bez konkurencije? Jedino što on može jesu igrači koji završavaju karijeru(Tonel, Bišćan, Cufre) i igrači tipa Sammir, Ibanez, Calello itd.
#618 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Svi ste u pravu,ove fore da dinamo osvaja trofeje vise nego prethodnih godina proizlaze samo iz toga sto su ostali klubovi nikad jadniji, skupa sa dinamom, samo sto je on malo manje jadan od ostalih... zasto su najuspjesniji? zasto sto im je oprosten dug od neznam koliko miljuna eura... mamic je biznismen, ali u tim uvjetima i ja bi bio biznismen, nije iskreno tesko... druga stvar, navijaci su takoder jad i bijeda, ono cemu smo se nekad dicili sad nas moze biti sram, ali takve su generacije sada. hajduk i ostatak hnla je jadan, te bi to sve trebalo lijepo iskljuciti, i ne jebat me subotom ili nedjeljom navecer s prijenosom derbija, vec prenositi nesto iz liga petica ( sramota da se jedan classico nije prenosio, dok je INTER-SPLIT bio u primetimeu... )
#619 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
o cemu ti drobis, kakav kukavicki odlazak, ja ne kazem da mamic nije poduzetan i da nije pametan, ali isto tako ima jednu odvratnu vrlinu kod vrijedjanja i omalovazavanja ljudi, tako da molim te obrazlozi zasto je to kukavicki potez, da odes kada te netko omalaozava, psuje, i na kraju krajeva sve to radi pred igracima koje ti trebas voditi i motivirati i sve ostalo.... http://www.hrsport.net/vijesti/41723...mic-me-ponizio
#620 |
|
Dinamo sa ovakvom financijskom situacijom ima sve, najbolje igrace, najvise place, cjelokupan kadar se uredno placa. naravno jer ima se para. dobro kaze robert7, i on bi u stanju bio voditi Dinamo sa ovakvom situacijom. Ja nisam vatreni navijac Dinama, ne idem po skupovima, prosvjedima i slicno, ali imam cvrst stav da takvi ljudi kao sto je Mamic stete ne samo hrvatskom nogometu nego i cjelokupnom drustvu, i da takve ljude treba maknuti od mladih, djece i onih koji iz njegovog rada i nastupa ne mogu nista pozitivno nauciti. Dao bi mu ulogu mozda kao menadzera za transfere u klubu, ali da bude izvrsni predsjednik? Ma dajte, covjek je za ludnicu zreo... Sto je najgore, jos ce i kupiti Dinamo od love koju je tamo utukao, uopce se ne bi iznenadio... Kladim se da mi kvalitetan i normalan menadzment tipa Medvescakov projekt napravio daleko vise od Dinama nego sto je danas GNK Dinamo, kojeg gleda 300tinjak ljudi skupa sa zastitarima, koji nema ni pravi stadion. Pravi menadzment bi se izborio za stadion pa makar ga ne sagradio ni klub ni grad |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Mislim da je problem što su svi u nogometu danas preplaćeni, pogotovo igrači. Mislim gle, ako si igrač, i ako ti je zajamčeno cirka 300 000 Eura po sezoni bio ti prvi ili zadnji, zašto bi davao 110% od sebe svaku utakmicu? Ali, ako si ti plaćen po osnovici 10 000 kn pa premija za pobjedu u ligi je primjerice, 1000 Eura, a u europi i 5-6 tisuća, igralo bi se bolje. Takav sistem imaju u turskoj i rusiji recimo. Jednostavno su igrači puni para, razmaženi, bahati i ne da im se igrati kako spada jer ne moraju. Što se tiće Mamića, seljačina je bez premca i primitivac, ali prodaje dobro igrače ( mislim da je prodaja Mandžukića za 9 milja eura matreijal za nobela za ekonomiju XD). Ne mogu biti svi uštogljene p.... koje su kao milijun drugih Jbg Vaha je plaćen puno previše, napravio je s Dinamom prosjek (osim Villareala). Poanta je u tome da su dobivaju plaće a nitko na radi kako spada, i onda se čudom čude svi kako i što. A ovi "navijači" što prosvjeduju jer im se ne sviđa ovo ono, neka si osnuju svoj klub pa neka tamo vode svoju politiku. Taman posla da Dinamo vodi ulica i navijači. Zamislite da navijači Milana bojkotiraju jer im se ne sviđa Berlusconi... pa navija se za klub a ne za osobu koja je tamo zaposlena! Čak je i bolje ovako, barem nema nereda i sramote po europi. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 08.05.2011. u 10:37. |
![]() |
![]() |
#624 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Koliko je njegovih transfera bilo potpuni promašaj i koje su treneri morali gurat u igru mada su antitalenti najvišeg stupnja kako bi se prodavali dalje? Njemu je to sve samo biznis i trebao bi se konačno naći netko tko će mu pokazat zube i otjerat više njega skupa sa njegovim imetkom koji je mukotrpno zaradio i "ulagao" u klub. |
|
![]() |
![]() |
#625 |
|
Promasaja je bilo i previse a to samo zato jer kupuje previse prosjecnih igraca i onda skuzi da od njih nema nista. Prilicno smo se nagledali Slepicki, Andersona Costi i ostalih koji ce biti zvijeri i pojacanja za klub. A ne bi se cudio da Mamic kupi klub lovom koju ce od tamo izvuci i totalno ga privatizira. Mozda ne on sam, ali kad se pogleda tko je tamo u izvrsnom odboru i sa kakvim financijama raspolazu, ne bi se iznenadio nimalo... |
![]() |
![]() |
#626 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#627 |
IT Consultant
|
Druze Brko mislis na ovo ili sam fulao? za situaciju u HNL nemam rijeci, vaha i poklepovic su mi bili svojevrsno svijetlo u tami, no eto vise nema ni jednoga, a mislim da nece biti niti proljeca u europi opet... taman sam trljao ruke da ce vaha fino sastaviti momcad ovog ljeta i probrati ekipu od raznih "mahera" i uspostaviti red i rad, a kad ono nista od toga. i uzalud dinamo (a i hajduku) svi ti kupovi i trofeji iz domace lige, kada realno nemaju nikakav ucinak u europi. a ovakvim potezima gdje se treneri mijenjaju nakon jedne do dvije lose tekme, mislim da smo sve dalje i dalje od toga cilja.
#628 |
Premium
|
Svaka čast Vahi, jedino sad pronalazim još koji razlog manje da pratim taj naš jadni nogomet. Kao, razlog su bile loše igre i minimalne pobjede. Vaha je na najbolji mogući način pripremao mamčad za europske susrete - obrana na prvom mejstu. Nije valjda da netko misli da će Dinamo napadačkom igrom išta napraviti vani? Bunker, obrana pa brze kontre pa kak ispadne... Bojim se da sad slijedi raprodaja...
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 09.05.2011. u 10:20. |
![]() |
![]() |
#629 |
IT Consultant
|
"All we have to decide is what to do with the time that is given us" J.R.R. Tolkien Zadnje izmijenjeno od: nathan. 09.05.2011. u 18:08. |
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
|
Popio je coca colu u frakciji sekunde ![]() Još se valjam ![]() Ovo je show za nasmijat se: http://www.24sata.hr/nogomet/pratite...12-sati-220123
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|