|
|||||||||||
|
|
#61981 |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Pitanje - može mi netko nabavit samo ogledalo za vozačev retrovizor ( Seat Leon 5f) ? Ne znam da li pašu od početka proizvodnje modela, inače moj je 2019.g. Imao malu nezgodu kod zamjene žmigavca iliti pokazivača smjera, pa mi napuklo ogledalo (hint: paziti da slučajno ne zaključate auto dok vam vjesi ogledalo na žicama) |
|
|
|
|
|
#61982 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Refleksno kad skrećem desno iliti kad na prvom izlazu idem van. Jbg, naviknuo sam koristiti žmigavce. Isto kao što se hrpa ljudi veže kad doma izveze auto iz garaže.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#61983 | |||
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Nema potrebe imati zimske gume kada se možeš sa deset godina starim gumama voziti okolo. ![]() Citiraj:
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#61984 | |
|
Čika Zeljeni
|
Citiraj:
Našao sam na eBayu ali zamjenske, a htio bih baš original stavit. Jbg, automatsko sklapanje i hop - napuklo. Nije da se ne može koristit, ali želim zamjenit što prije ![]() |
|
|
|
|
|
|
#61986 | |
|
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Kako sam donedavno imao SEATa, mogu ti preporuciti najbolji forum. Gore ces naci sve moguce manuale, update za infotainment, serijske brojeve i odlican community. https://www.seatcupra.net/forums/
|
|
|
|
#61987 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Može malo detalja za nas koji nismo bili u takvim školicama? ![]() |
|
|
|
|
|
|
#61988 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ljetne su bolje na temperaturama 20+ ispod 7 postaju prekrute, dok cjelogodišnje su jos mekane. Zimske su najbolje u hladnim uvjetima. Tako da objektivno triba imat 3 para guma Jedne za +20 jedne od 0-20 i jedne ispod 0! I onda si gospodin! Sto se tice zmigavaca u kruznom toku, da ja se slazem kad ulazis ne treba, čak je opasno jer davanje kad ulazis cesto rezultira necim puno gorim od ne davanja zmigavca, a to je davanje krivog... Vidio sam par zanimljivih situacija... |
|
|
|
|
|
#61989 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Davanje žmigavca u kružnom toku je ispravno i potrebno kad izlaziš na prvom izlazu van odmah iz kružnog toka jer ti tad kružni tok i služi samo kao raskrižje,a tko te na tom istom ulazu vidi, ne treba čekati da ti uđeš u raskrižje da bi dao žmigavac, da bi on znao da smije uć. |
|
|
|
|
|
#61990 | |
|
Čika Zeljeni
|
Citiraj:
![]() Jesam, da. I mogu reći da bolje izgledaju od originala. Budem se regao onda tamo, hvala na savjetu ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#61991 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#61992 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#61993 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Napokon stigli do tehničkog, sa slojem prašine. ![]() Bacilo nas radi Eibach opruga :/ Od kad ga imam (2019) nisam dobio tu zamjerku Sent from my iPhone using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: murina. 11.07.2022. u 22:05. |
|
|
|
|
|
#61994 |
|
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Par pitanja u vezi unosa vozila iz obečane zemlje Nemačke i kupovine od fizičke osobe. Kupoprodajni ugovor, treba li biti uvjeren kod javnog bilježnika ili ne? Ima li ikakve veze ako je na Njemačkom? Prolaze li još uvijek tranzitne tablice kod braće Slovenaca ili obvezno Crvene?
|
|
|
#61995 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Ne kužim zašto ubacujete neka svoja pravila oko vožnje i žmigavaca u kružnom toku. Nije to nešto što svatko određuje sam za sebe, kad je zakonom lijepo određeno: kružni tok je kao ravna cesta, u njemu vrijede sva pravila kao da voziš po ravnoj cest, dakle kad izlaziš moraš dati desni žmigavac kao kad skrećeš desno... |
|
|
|
|
|
#61998 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
Mene je instruktor davno učio da se prilikom ulaska u rotor ako se izlazi odmah na prvom izlazu daje desni žmigavac. To vrijedi za male rotore koji nemaju dodatnu bočnu traku za skretanje bez ulaska u rotor. Žmigavac prilikom izlaska iz rotora se podrazumijeva. Lijeve žmigavce ne kužim iako vidim da ih hrpa ljudi uključuje prije rotora... |
|
|
|
|
|
#61999 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Lijevi zmigavac cesto moram dati radi osobnog mira i drugih vozaca koji zakljucuju unaprijed i pretpostavljaju gdje ces izaci. Primjer: mali kruzni s jednom trakom, gust promet u jednom smjeru i ovi sto cekaju na ostalim ulazima cesto misle da ides ravno gdje ide i vecina pa ulete. Dam im lijevi da znaju da nastavljam kruziti. Nepotreban je, ali svi stanu i cekaju, me happy. To radim samo na poznatim lokacijama. Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 12.07.2022. u 15:42. |
|
|
|
|
|
|
#62000 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja uvijek dajem desni žmigavac kod izlaska iz rotora, nebitno o kojem se izlazu radi.
|
|
|
#62001 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Kaj ste ono rekli, di kao vulgaris čoban s ceste mogu naći najjeftinije 215-55-17 gume? Rušio me striček na tehničkom i sad trebam druge asap, a para nigdje kao i obično... Ne znam jel mi se isplati odmah uzeti zimske pa da imam za sezonu...
|
|
|
#62003 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Imam Megane dvojku, promijenio bi radio. Idealno nešto s BT, da se ne zajebavam s auxom. Vidim da ima dosta ovih no name radija za manje od 50 eura. Vrijedi li to šta? Na što treba pazit prilikom kupovine? |
|
|
|
|
|
#62004 |
|
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Nabavi si xiaomi roidmi fm adapter i bit ce bolje rjesenje neg taj jeftini radio https://xiaomi-mi.com/fm-transmitter...-usb-3s-black/ |
|
|
|
|
|
#62007 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|