|
![]() |
#6031 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Jedan od ljudi koji ne priznaje žičare i slična prijevozna sredstva ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6032 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6034 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
Uglavnom vožnja s njima i s običnom pedalom kao nebo i zemlja! Što se tiče padova nisam ih zasad još imao,a i ako padaš padaj sa stilom! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6035 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Ako će netko htjet otić nema problema, meni društvo dobro dođe. Ako ne bude nikoga idem sam, nije tak strašno kako sam mislio ![]()
![]() |
![]() |
#6036 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
tamo mogu proci za 600 sa cipelama. shimanove pedale za 210 kn i 400tinjak za cipele... puno je to love kad se pogleda, ali vjerujem da traju vjecnost ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6037 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: srale7. 06.09.2010. u 21:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6040 |
Moderator
|
Meni faks počinje ovaj petak ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6041 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
nemas tamo rokove, imas medju ispite (dva komada u semestru i u vrijeme odrzavanja njih nema predavanja tkzv. dva tjedna medju ispita) i u 6. mjesecu ili pocetkom 7. zavrsni ispit
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6043 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Postoje 3 međuispita od kojih se onaj treći zove završni ispit. Rokova nema, a to su kao kolokviji na drugim fakultetima (ili barem slično tome). Semestar je podijeljen u 5+4+4 tjedna predavanja a između prva dva bloka je 2 tjedna ispita, te nakon zadnjeg 3 tjedna. Tako da su prvi završni u prvom mjesecu a za parni semestar u sedmom. Eto ![]() Štaš, život je takav ![]() Nije vrag da se nikom ne ide prek vikenda? ![]() EDIT: max, lakši je ako učiš redovito i ako samo imaš faks. Nažalost, ovo nepostojanje rokova nije naročito sretno rješenje, npr. koncentriraš se samo na one predmete koji ti pašu a ove koji ne ne možeš riješiti na drugim rokovima nego tek dogodine onda...
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 07.09.2010. u 21:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6045 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6047 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Pozdrav, našao sam na ebayu tool za skidanje lanca. Klik. Isti bi kupio iz razloga što će uskoro sezona ne vožnje (kiša/hladno/snijeg), a i fax mi počinje pa neću imati nešto previše vremena. Prije nego što bi ga ostavio da dugo miruje počistio bi ga u potpunosti što uključuje lanac i prijenose. Valja li čemu ovaj gore tool ili možda imate kakvu preporuku? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6049 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Posto je vani vrijeme ocajno, jucer sam, napokon, krenuo zakrpati prednju gumu - dozlogrdilo mi stalno nadopumpavanje iste...i tada otkrih jednu jako zanimljivu stvar, da na bajku od 13k kn seriski broj nije ukucan na okvir vec otisnut na naljepnici i zalijepljen s donje strane. Pa to je stvarno smijesno, da nisu mogli ukucati broj...ukrade li netko bajk i odlijepi naljku, nema sansi da dokazem da je moj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6050 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Teški dani za bicikliste... @Nik, sad sam i ja pogleda na svog scotta i curinog ghosta, na oba je ukucan broj, stvarno čudno za taj tvoj. Pitanje za iskusnije: Dali sad kad završi sezona biciklizma padaju cijene polovnih djelova? sve trebam mijenjati u 3pm....s vremenom sam skužio zašto su neki bicikli skuplji u startu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6051 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
mozda je negdje drugdje ukucan da se ne kuzi na prvu? a mozda nije orginal ![]() kad sam vec tu, kakva je situacija sa zimskom robom? kupio bi si neke windstop rukavice i hlace, a mislim da bi mi i neka zastita za nos dobro dosla, al to mogu rijesit salom pa nije tako hitno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6052 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
da su skuplji ! planiram vec duze vrijeme prijeci na hidrauliku... ali... skiskanac je i 600kn mamne ![]() ![]() mozda uleti nesto dobro i povoljno, ali vec sam puno puta ostao usranih gacha, tako da se ne nadam nicemu. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6054 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jeftinije je kupit komplet bajk nego u dijelovima, ista oprema edit: sad sam skuzio da je tema godisnje doba kupovine, a ne dijelovi komplet ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 10.09.2010. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6056 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Tak da ono, go for it.
![]() |
![]() |
#6059 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Kona Fire Mountain Jamis Durango 1.0 Haro Fightline 3 DX Kocnice su smece, ali za koju namjenu ce se korisitit (sminka aka "imam diskove buraz ono e"), mislim da ce posluzit svrsi. ![]() EDIT: I kao sto vidis, prva 2 su PREKO 2600 SA 30% POPUSTA. Razmisli zasto. Zadnje izmijenjeno od: dUG1. 11.09.2010. u 13:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6060 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
crocro, prelistaj malo temu u rikverc |
![]() |
![]() |
|