|
|||||||||||
|
|
#6031 |
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Odi na masovnu grobnicu i ili aktiviraj ESU (support do 2028) ili isto preko njih instaliraj IOT LTSC pa si miran do 2032 ako taj lap preživi do tada. |
|
|
|
|
|
#6032 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Napravi šta kažu kolege. Naravno da stavljaju takve poruke za preplašit (l)usera nebi li otišao na aktualno W11 smetje. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#6033 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Jasno mi je da je izašlo i to nije predmet spora, nego to što poruka "Your device is missing important security and quality fixes" u najmanju ruku navodi na krivi zaključak. Da li je windows update failao po četvrti put danas ili oni besramno guraju win11 na laptop koji istog ne može podržati po njihovim vlastitim kriterijima? Ne vidjeh drugu stranicu: ovo je kao neki službeni laptop pa ne bih htio baš ništa mimo etabliranih kanala instalirati.
|
|
|
#6034 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Ta poruka jeste normalna i.. jeste normalna Znaci pojavljuje se ako imas ESU i ako nemas.Nedavno sam dizao win10 na masini na kojoj je odradjen ESU. I onda se ulogujem sa acc s kojim je ESU aktiviran. Long story shrot; nece da povlaci update jer je bug. Pokusao sam "stotinu" stvari ali nece pa nece. I pomogne mi update/troubleshoot. Odradi on "svoje" i nakon toga krene povlaciti update.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|