|
![]() |
#572 |
Guest
|
trollovi ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#574 |
Guest
|
ne radi im to precesto, prvo je bilo od drugog dana u mjesecu, pa petog, sad ovo, a svako malo ispricavamo se na smetnji trenutna provjera potrosnje nije moguca. |
![]() |
![]() |
#575 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Istina, to se stvarno malo malo događa. Da li tu ima kakve osnove za prekid ugovora? Ugovor traje do 9mj ove god, al jedva čekam da istekne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Popizdio sam. Jučer šaljem Tpo, kažu od šestog u mjesecu. Danas šaljem Tpo, od sedmog u mjesecu. A ja se taman prebacio na ovu novu tarifu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma svi su oni isti, imam 095 i 098 pretplate. I kod t-mobilea isto šteka provjera potrošnje, nešto u stilu "prikazanu potrošnju prikazujemo sa dva dana zakašnjenja zbog tehničkih poteškoća bla bla" Dakle nije Tele2 jedini, i ostali zaj*bavaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
ovako, trenutno sam na simpa bonovima potrosim jedan bon od 50kn mjesecno (jbg, internet, tj IMing unistio skoro svaku potrebu za mobitelom ^^) no posto imam smartphone vise mi ide na k bit bez mobilnog interneta (exchange, kalendar, skype, maps itd) ima li smisla da prelazim na neki od tele 2 paketa (ili onu tomato brutalnu tarifu - nekako ne vjerujem da za 55kn mjesecno mos dobit neograniceno poziva/smsova i 1gb prometa) sta je sa prijenosom broja? ostaje mi ovaj 098 ili moram novi broj dobit? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa Tomato brutalna baš i nije 55kn... tj je, ali ti naplaćuje uspostavu poziva od 29 lipa. Ako radiš 5 poziva dnevno što nije baš puno to ti je već 45kn mjesečno, tj 100kn ukupno ![]() Brutalna tarifa je dobra za nekog tko dosta koristi net i sms, a telefonira rijetko.
![]() |
#583 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Jel mi može tko ovo pojasniti ovaj detalj Smart na bonove http://www.tele2.hr/privatni-korisni...-na-bonove/t8/ ovaj dio Tarifa i mobitel/samo tarifa Kaj moram kupiti kod njih mobitel da bi mi radilo ove pogodnosti 30kn/mj, 300min, 1GB ? I zatim napomenuti SMART 30kn tarifu prilikom kupnje mobitela ? A ovo samo tarifa nevrijede te pogodnosti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Registered User
|
cisto ako neko preko firme uzima revoluciju da vodi racuna da moze uzet samo jednu tarifu |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Objavili su, u Smiley tarifi za 50kn bon daju 1000sms i 1gb prometa,a za 100kn bon neograničeno sms i isto 1gb. Više kao neki odgovor na kaj simpa je počela davati. A minuta poziva po 0.99 ili 0.89kn, bez uspostave poziva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
Ta smiley tarifa mi se čini kao dosta dobra. Nadoplatim bon od 50 kn i imam 1000 sms-a i 1GB, ionako ne pričam puno na mobitel, a i ako obavim koji razgovor tu i tamo - cijena je 0,99 kn i nema naknade za uspostavu poziva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
http://www.tele2.hr/privatni-korisni...na-bonove/t10/ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
...meni su kao poslali poruku...nesto u smislu...kao produzit ce mo ti jos mogucnost aktivacije SMART tarife..ali kao samo tebi..haha
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ko to garantira da ju mozes koristi do kad god hoces? Tomato sigurno ne, to su najbolje osjetili korisnici koji su u mjesec dana morali potrositi sve svoje kredite.
![]() |
#597 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
A sto se onoga na tudji racun tice, nisu morali, zabranjena im je ta odluka. Ja i dalje sretno trosim tri broja sa bonus racunom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
ja isto možda prodam Desire svoj i kupim EVO 3D, ali nije mi to prioritet. imam dosta RAM/ROM-a za sve kaj trenutno delam na njemu ![]() nego, je li Desire zaključan na Tele2 mrežu? ja sam svoj kupio u srpnju 2011. i je li ga moguće otključati u kućnoj radinosti, kao i što sam ga S-OFF-ao i flešao modanim ROM-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel još netko ima ovaj slučaj? Vjerojatno im sustav opet budali ![]() "Do 13.04.2012. u 15:00 sati potrosili ste ukupno 13,19 MB. Aktivan vam je podatkovni paket 550 MB." Odakle mi dodatnih 500 MB ![]() Da ne bude zabune, imam S paket od 50 MB za 10 kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |