|
![]() |
#571 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Konačno i ja počeo igrat,Igra je mrak.Igram sa Orc Hunterom i konačno sam sad malo prije došao na 20lvl i sad ono mogu koristit 2 oružija odjednom,u mom slučaju 2 sjekire.Pa sad mene zanima kak se damage računa,jel zbrojem oba oružja ili oružijem koje lupi neprijatelja,jer mi je jedna sjekira slabija od druge pa ono da ne bi lupao većinu vremena sa tom slabijom(koju sam inače ovak uzeo sam da probaj jer imam onu svoju koja je mrak ![]()
![]() |
#574 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Prvo i osnovno - hunter nije klasa za borbu prsa o prsa. Drugim riječima, zaboravi na melee oruža, to ti je samo za udarit nekom wingclip da možeš lakše bježat. Jedino kaj te na melee oružju zanima je da je ima statke koje ti dižu ranged dmg, dakle agility, attack power. |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
The Dark Side of Moon
|
ma shvaćam ja to i igram ja tako,samo ono za kad mi se približe me zanima jel bolje da da imam 2 oružija a mogu ih imat ili da ostavim samo jednu sjekiru?
![]() |
#576 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
zbrajaju ti se statsi i to je najvaznije, nista drugo...a dmg ti se racuna na onoj sjekiri koja je udarila |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#578 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Čim imaš dva oruža, automatski ti se jako diže miss rate. To ti nije bitno zato kaj ne bi trebao opće tuć po nekom s tim oružjima. Kad ti se netko približi, wing clip, pa se disengage, ak feign death ne pali (probaj puknut feign death prije nego što povućeš moba na sebe). Oružje u drugoj ruci ima viši miss rate + što dila pola dmg u odnosu na oružje u main handu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Nažalost i the dream mora objavit da se nakon mukotrpne borbe prsa o prsa sa svojim primjerkom WoW-a jučer u Algoritmu..njemu i vratio.. ![]() ![]() ![]() otvorio sam novi acc..da krenem ispočetka..sad skidam patcheve upravo..pa ćemo vidjeti koliko se toga promijenilo u igri..moram opet,kao nekada Paske, naštrebati manual prvo.. ![]() Makar..tankiranje mi je dosadilo,uvijek me pošalju da lupetam sjekirom a oni glume fikuse i bacalu magije..ma mrak.. ![]() ![]() Imam jedno pitanje..više kao grande problem..jučer pri skidanju patcha sam zahaklao trojanca..ja ono,WTF?! Vidim i na community siteu da ekipa ima problema sa virusima..može li mi netko iskusniji,veve,paske,beren...reći o čemu se radi? Što se promijenilo otkad smo mi igrali..oko 8mj je prošlo,i više..sigurno.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
woot!!!
|
Citiraj:
Drysc answers about this virus detection issue: We've been in the process of investigating this issue and we have been able to confirm that this is indeed a false-positive detection by a few anti-viruses in regards to the Blizzard Downloader. The Blizzard Downloader, which is used to download patches, does not contain a trojan, virus, or other malicious code. We have been working directly with many anti-virus companies to resolve this, some of which have already deployed updated virus definitions that resolve this error. We recommend updating your definitions if you've received this false positive related to the Blizzard Downloader, and that you continue to check for updates as a resolution should be available soon if it is not already. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
ma ja sam zamračio skidao sam 1.5gb patcheva,ono do sada max ikad u životu,sva sreća pa je tu Flat ![]()
![]() |
![]() |
#582 |
Banned
|
..evo nešto za rubriku kreten dana..odem u Crushridge server..složim si maleckog dwarfa..warriora..baš kao nekada..i za 2h dođem do lv10..i sve bude divno i krasno..ali fulam server..jer su oko mene svi..pogađate..digići...yeeee...ne znam parlare jednu fucking riječ.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
The Dark Side of Moon
|
Odi na Sha'tar server tamo sam ja ![]() ![]()
![]() |
#585 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Evo konacno sam jucer sve sredio i zaigrao ali... Nemrem se odlucit koja klasa da budem pa ako mozete preporucit nekaj. Ja bi najrade nekaj tipa mage, znaci neki kaj ima carolije (priest shaman mage i kaj jos ne). Procitao sam nekaj o svakome ali ne pomaze mojoj odluci |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
woot!!!
|
Warlock - pet, bolji dmg on magea, free mount... a dobar je za pve i pvp |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ima, gnomi su grozni i nitko ih ne voli ![]()
![]() |
#590 |
mrzi zimu
|
ma zezam se ja ... ![]() ![]() gnomovi su malo zlo ![]()
![]() |
#591 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Banned
|
Paladini su ti uvijek traženi..i to humani..holy/retribution..ovisno o grupi..buffaš retribution do lv40,45..i onda 20,25lv ideš samo na holy..i to je to..ja sam lv20..pala..možeš healat,možeš ress,možeš tankat ako treba..sve.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
mrzi zimu
|
...koliko ja znam acc ti se nikad ne brise...tj, nikad neces ostati bez lika...
![]() |
#598 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
moj vec godinu i pol stoji...ak jednog dana se pozelim vratit i ne vidim lika jaja im trgam |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Imam jedan problem, pokupio sam totem. Bio je besplatan pa reko zakaj nebi ali ga se sada nemogu rijesiti. Ako postoji neki nacin da ga maknem... Zauzima jedno mjesto ali opet, pomozite!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|