|
![]() |
#572 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
a što se tiče co pilota, skida karte preko wifi-a uredno |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Bonbon info v2.0 .... Novi vizualni izgled,nekoliko novih funkcija (automatsko ocitanje stanja paketa iz sms-a) .... Eto aplikacija je presla i 500 skidanja, hvala svima na povratnim informacijama, komentarima, kritikama, pohvalama i prijedlozima.... https://market.android.com/details?id=cro.perger.bonbon EDIT: Na marektu se mogu pronaci i aplikacije za Tele2 i VIP, a u planu jos imam i izradu Vip aplikacije za pretplatnike, i T-Mobile aplikacije za preplatnike i prepaid korisnike. Ukoliko ima zainteresiranih koji bi htjeli isprobati navede aplikacije za svoje mreze ( koje su trenutno na marketu ), molio bih da to ucine, pa da vrate koju povratnu informaciju o nedostatcima samih aplikacija i mogucim opcijama koje bi se mogle ubaciti. Hvala.
Tržnica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Goranbm. 28.09.2011. u 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Evo još jedna genijalna igra.. Bolja i od Dead Space.. 9mm https://market.android.com/details?i...=search_result |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bar nije gta ripoff ![]()
![]() |
#576 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
Jel koristite neki battery saver? Koristim ovo https://market.android.com/details?i...=search_result Preporučite neki bolji.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja iskreno nisam isprobavao. Čitao sam da baš i nema neke koristi od toga. Tako da mi se niti nije dalo skidat i instalirat. Sad ću ga napuniti i instalirati ovaj app iznad, pa ću vidjeti da li ima kakvog efekta. Nego Deane na kolko ti je brightness %? Jel automatski reguliran ili si ručno postavio?
![]() |
#580 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pa normalno je da ti ekran trosi najvise baterije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Guest
|
Yep. I nema programa koji će ti tu pomoći! |
![]() |
![]() |
#582 |
ex manki1
|
Jel ima nešto za određivanje prioriteta mreže? Često sam uz granicu pa mi se umjesto tele2-tmobile nekad prikači na mađarski tmobile (kada sam na automatskom traženju mreža) Zadnje izmijenjeno od: Prijateljski. 01.10.2011. u 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
ex manki1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
ex manki1
|
Prethodno nije riješeno al dobro. Jel zna netko da li postoji alikacije za slijedeće: 1.Snimanje svih dolaznih odlaznih razgovora automatski 2.Neka dobra sekretarica koja bi zamjenila onu od operatera |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#587 |
ex manki1
|
U praksi baš i ne djeluje zadovoljavajuće! Kada nestane Tele2 signala, uz prisustvo T-mobile HR i T-mobile H....mobitel se spoji nekada na mađarski t-mobile....a jutros u Brodu nađem mob spojen na bosanski m:tel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=993793 Možda postoji neki app za to, ali sumnjam da će biti tako elegantno rješeno.
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
ex manki1
|
2.Neka dobra sekretarica koja bi zamjenila onu od operatera? Znači da se mob nakon 4 zvonjave javi kao sekretarica i snimi poruku na mob. Ima takva aplikacija? 3. Na koji način postaviti tel da sam skuži kad sam kod kuće, da se spaja na wifi, kad izađem da se prebaci na 3G ili EDGE? Neki trik sa lokacijom? Zadnje izmijenjeno od: Prijateljski. 05.10.2011. u 13:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Molim da mi se preporuči free aplikacija za odbijanje poziva. nešto slično kao barring call service. Dakle, da mi uopće ne zazvoni Desire niti da mi pokaže notification da imam missed call. i da ima mogućnost da si sam stavim brojeve u black listu, te da odbija brojeve koje nemam u imeniku ili one sakrivene. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
E ljudi, postoji li neka aplikacija koja radi i može sredit "timestamp" na porukama, da se prikaže kada je poruka poslana, a ne kada je primljena? Počelo me to žešće živcirat jer preko noći stavljam mobitel u avionski mod... |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Je li tko rjesio problem sa proximity sensorom na Skype-u pod WiFi vezom? Vidim da izlaze updatei za Skype, ali to nikako a rjese. |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nije baš Android app, ali... Oće l' netko igrati Ljute 'tice na svom kućnom kompu i veeelikom 24" monitoru? Hoće? Evo rješenja za takve - App Player. Pokrećite Android appse na kućnom kompu. http://www.slashgear.com/bluestacks-...dows-11186757/
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 13.10.2011. u 07:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Inače, Angry Birds postoje za komp http://download.angrybirds.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ili preko google chrome web storea. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Circle launcher light (free) - postavite je kao widget na svoj zaslon i onda dodirom na taj kruzic otvori vam se oko njega jos nekoliko ikona koje ste vi odabrali u postavkama. Zedge (free) - Online aplikacija koja vam nudi zanimljive tonove i wallpapere. Dobro je i to sto odmah iz nje mozete postaviti zeljeni ton ili sliku. 3D Digital Weather Clock (free) - Naslov sve govori. Widget koji vam nudi lijepi sat i prognozu vremena za vasu lokaciju. Alarmdroid (free) - Budilica koja ima pregrst postavki. Za one koji tesko ustaju ujutro ima cak i opciju da izracunate par matematickih zadataka prije nego je mozete ugasiti.
![]() |
![]() |
|
|