|
![]() |
#572 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#575 |
Guest
|
|
![]() |
#576 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Neznam kaj se bunite, pa ak nemreju uzet bod ili pobijedit "PAOK" doma ni ne trebaju ić dalje, jer NE zaslužuju. Pa to i je cijeli bit tih skupina da se odbaci škart. |
|
![]() |
![]() |
#577 |
Hejter
|
Vaha ce im izbiti taj mentalitet. Jucer sam slusao DInamo na HR2 radio postaji, i čim su zabili drugi gol, prvo što je komentator kojeg ne znam rekao je da Dinamo sada može KALKULIRATI. Sramota, tako nešto reći a igra se još pola sata + lopa je okrugla, baš imamo vječno gubitnički mentalitet. |
![]() |
![]() |
#579 |
Guest
|
E, sjetio se nečega... Komentator (nakon vodstva Dinama, sad ne sjećam se jel' iza prvoga ili drugoga gola) izjavi kako "Dinamo ove sezone kada ne zabije gol tekmu završi neodlučeno ili izgubi...". Moram danas obavezno skinuti tekmu i preslušati susret 2.pol., već vidim svoj novi "ringtone", kada šef sa posla nazove ![]() "Vaha-Mourinho iz Jablanice!!!"- ![]() (zbilja se dugo nisam tako nasmijao) ![]() |
![]() |
#580 |
Why so serious
|
Ja sam umro od smijeha kad je komentator rekel: "damir je ko jeti, svi pričaju o njemu a njega nigdje nema" a kad je zabio gol: "evoooo ga, ma i pokaže se jeti jednom, dinamo vodi 1:0..... ![]() ![]() to su komentatori a ne ovi sa StareTV, ligu prvka moram gledati sa MUTE u utorak! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#582 |
Premium
|
![]() Bome sam se i ja jučer popigal na to. Vidim nitko nije pohvalio Kelavu za jučer, a dečku se može skinut kapa. Prije su se iz puno lošijih situacja primali pacerski golovi. @ danc00 Ak je Badelj bil jučer loš, kaj je onda Ibanez? Frajer se zatrčal xx puta s loptom i pikiral na travu ko da ga je auto pobral. Dobro, istina je da Badelj cijelu sezonu nije baš na razini na kojoj je bio prije, ali moglo ga se jučer prepoznat na trenutke.
#583 | |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Naravno ako si sami pomognemo kod Villareala onda ce biti dosta pobjeda protiv PAOK-a doma, za ostalo moramo se nadati da ce Brugge nesto napraviti |
|
![]() |
![]() |
#586 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Juve puši doma od Cesene,očekivano,u obrani im igra klinjo od 17-18 godina..... prije bi mu pasao BUG forum nego prva postava Juvea ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Da stvarno sramota. Od sad pa nadalje mi je Inter na popisu klubova na koje se netreba kladit. ![]() Vrijeme je da Liver izađe iz krize i pobijedi nekog. Nije da navijam za njih ali Man Utd se približava vrhu ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#596 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#600 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma znam.. Gledam i nevjerujem.. Ovo što je Torres napravio se uči u vrtiću.. A lik stoji 2 metra od Torresa i gleda.... .. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|