|
![]() |
#31 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Imat češ grafičku koju ti memorija i CPU neće moći dovoljno brzo obskrbljivat podacima.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao što Lord reče, kupuješ zgradurinu od grafulje a jebeš se s napajanjem + - par sto kuna:confused: Uzmi najbolje što možeš i doviđenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
BTW To ti je kaj da kupuješ npr. Porsche...a nemaš za njegovo održavanje...hehe... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kupuješ Mercedes, a nemaš za benzin. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
![]() pa da se nasmijem ovako heheheh ![]() Mislim nije mi zao dati 1000+KM za nesto sto mi je neophodno. Ali da dam za napojnu recimo 250KM+ mislim da je to zaista nepotrebno. Ali vec cemo se snaci nekako. Sve u svemo naravno da necu dati 1000+km za jedan dio od racunara (ono gore je bila sala). Svakako da cu cekati onu 6800 koja kosta oko 600KM+ ali ce joj pasti cijena i naravno nju mislim kupiti a ne bas ULTRU. Cuo sam da ce izaci 6800PRO i vjerovatno ce biti i to u kupovnoj moci. No niste mi rekli oce li moci raditi onaj HDD i valjali on ista????
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
ja bih uzeo od WD 160GB jerbo sam negdje vidio da je taj model odličan (za razliku od nekih drugih s-ata WD hardova) e da hardovi ne vuku baš "toliko" struje...najveći potrošači su grafulja,procesor i matična |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
|
Valjali ovo???
Evo valjali ovo napajanje ??????? Power supply, MS Pro 550 W, P4, ATX, temp.regulacija, 2xFans, 3,3V >12A, Anti EMI, PFC, Safty(all 11 approvals)retail color box Ili mozda CODEGEN 500W. Do 60KM bih dao za napajanje preko nebi to je sigurno!!!!
![]() |
#39 |
Treba kaj skurit??
|
MS 550W??????????: bonker2 : suicide : hitthewa : flyingey : nono : : Machineg Smeće od napajanja!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
da mi netko stavi pištolj na glavu i kaže da izaberem jedno od ta dva napajanja da mi pogoni komp....popušio bih metak u bulju ![]() mislim da češ bolje proći sa codagenom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
MS Pro napajanje slogan : "Da Vam skuri komponente koje obično MS napajanje nije!" ![]() A Codegen jedini koji neš vrijedi je 480X (ovdje ne uračunavam stare 300W, koji su, ajde, može proć), ali taj košta više od 60KM i ima 480w, a ne 500. Sve me to podsjeća na Gabrino 300W Codegen napajanje koje je imalo jače railove od Codegen 400W... Kupnjom boljeg napajanja štediš. Uzmi nekog Chiefteca od 360W ili Fortrona od 350W i budi miran, sigurno bolje rade od ova tvoja dva od 500W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
350W kvaliteno napajanje će pogoniti večinu konfi OC-anih dobro i pouzdano ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Treba kaj skurit??
|
Definitivno. Svako kvalitetno 350W napajanje je bolje od ova dva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Registered User
|
POZZ
Pa onda valjali to codegen 480W ili je bolji chiftec 360W cijena im je priblizno ista!!!! Ali ovo 360W mi je nekako slabo pa necu moci ni 6800 da pokrenem jer izgleda i na njoj su dva molex konektora.
![]() |
#45 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
s codegenom češ si moć skurit tu grafu, a ne ju pokrenuti jer je napajanje teški šrot, Uzimi Chiefetc 360W ili Tagan 380W i to je to.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Re: POZZ
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma pamet u glavu i pikni Chiefteca 360W i miran si...... bar neko vrijeme.
![]() |
![]() |
#49 |
Registered User
|
Evo do 100KM ali daj se dogovorte jedni su za codegen jedni za chiftec de dogovorite se evo napajanja kao i cijena: VPC MPC NAPOJNA 300W P4 17,9 21,5 NAPOJNA 350W 20,8 25,0 NAPOJNA CHIEFTEC 360W 64,2 77,0 NAPOJNA CODEGEN 300W,P4 17,9 21,5 NAPOJNA CODEGEN 400W,P4 29,2 35,0 NAPOJNA CODEGEN 480W P4 75,0 90,0 Power supply, MS Pro 550 W, P4, ATX, temp.regulacija, 2xFans, 3,3V >12A, Anti EMI, PFC, Safty(all 11 approvals)retail color box Cijena: 45,00 KM ATX CODEGEN 500W P4 - 41,60 49,94 Eto toliko o nabavljivim napajanjima:::: e sada je na vama red ![]()
![]() |
#50 |
Treba kaj skurit??
|
Po meni Čiftek 360W. Gle, na napajanju se ne štedi jer može cijeli komp otić u vječna lovišta. Ak možeš uzmi Enermaxa 350W i to je to. Tko se javlja s napajanjem, ja i mojih 300 ŠROT wata. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: POZZ
Citiraj:
To nije stari Codegen 300W to me podsijeća više na TASK 400 koji je davao 170W ukupno! CHIEFTEC 360W i ne razmišljaj više.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Treba kaj skurit??
|
Re: Re: Re: Re: POZZ
Citiraj:
![]() ![]() |
|