|
![]() |
#31 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Poslao sam im mail i kažu da ono nije ispravljeno još od Abitice v1.2 ![]() Slobodno uzmeš Zalmana u kombinaciji s Abiticom, nije problem otpiliti pol držača ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Ma daj majstore uzmi si ATHLON M 2500+ i NF7-S. Cooler sta os. No isto si kupi coolere za kuciste da si napravis propuha. Sto se tice graficke tu neces skoro nigdje pogrijesiti. No ako mozes doplatiti toplo preporucam 5900XT. cya |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ja sam svojedobno bio kupio komp u u HGšrotu i nazajebavao sam se njime i njima u tri čoška. Debili su stavili pokvareni modem na ploču, neispravnu ploču. Krivo stavili vent u kučište. Što misliš zakaj su dobili nadimak HGŠROT, sigurno ne zbog izvrsne kvalitete.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
"Instalacija Zalmanovih ventilatora na tu ploču je malo nezgodna, zbog kondenzatora koji su smješteni jako blizu procesorskom utoru... No ipak je moguće, jednostavno morate napraviti obrnuto od onoga što vam je proizvođač u manualu/na kutiji nacrtao. ![]() Naime, uz taj cooler dobit ćete dvije vodilice koje se trebaju pomoću vijaka učvrstiti pokraj procesorskog utora (vodilice, naravno, trebaju biti s gornje strane ploče, a s donje strane ih pričvrstite vijcima). Jedna od tih vodilica je šira (ima veći luk) i po manualu bi trebala stajati s lijeve strane utora, no ne može tamo stati zbog već spomenutih kondenzatora. Jednostavno obrnite ono što vam kaže manual, pa tu vodilicu stavite s desne strane utora, a onu manju smjestite lijevo, između procesorskog utora i kondenzatora. Trebalo bi stati "na knap", ali će bez problema držati. Zatim samo pričvrstite ventilator na vodilice i to je to... Radi provjereno!" Ljink Ljink dva
![]() |
#37 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Sve je to ljepo ali onda na kraju ti smeta držaš od venta jer je predugačak i zapinje od kondić i moraš ga piliti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|