Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.04.2004., 09:32   #31
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Originally posted by vudu2
NF7 je dobra ploča, samo što na nju nejde zalman, ali za te novce(za zalmana) možeš kupiti thermalright + ventilator koji ti odgovara matičnoj tako da nemoraš ništa piliti
Ide zalman bez problema na Abiticu ak mu otpiliš pol držača makar na zalmanovim stranicama piše da ne stane ni onda.
Poslao sam im mail i kažu da ono nije ispravljeno još od Abitice v1.2 koja valjda nije imala rupe.

Slobodno uzmeš Zalmana u kombinaciji s Abiticom, nije problem otpiliti pol držača
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2004., 12:11   #32
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Ma daj majstore uzmi si ATHLON M 2500+ i NF7-S. Cooler sta os. No isto si kupi coolere za kuciste da si napravis propuha.
Sto se tice graficke tu neces skoro nigdje pogrijesiti. No ako mozes doplatiti toplo preporucam 5900XT.
cya
musso je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.04.2004., 12:14   #33
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Originally posted by musso
Ma daj majstore uzmi si ATHLON M 2500+ i NF7-S. Cooler sta os. No isto si kupi coolere za kuciste da si napravis propuha.
Sto se tice graficke tu neces skoro nigdje pogrijesiti. No ako mozes doplatiti toplo preporucam 5900XT.
cya
ako ga neće clockat nema smisla uzimat 2500+M, za razliku od proca može uzet 5900XT.
Freek je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2004., 12:27   #34
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002
Nema smisla ne clockat
e na onu foru za memoriju nemam nikakvog komentara, osim: Koji je to biser?
musso je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2004., 16:52   #35
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by dadinjar
Sve uzimam u HGspotu
jesi li ti normalan kad sve želiš kupovati u HGšrotu, ili si jednostavno mazohist?

Ja sam svojedobno bio kupio komp u u HGšrotu i nazajebavao sam se njime i njima u tri čoška. Debili su stavili pokvareni modem na ploču, neispravnu ploču. Krivo stavili vent u kučište.

Što misliš zakaj su dobili nadimak HGŠROT, sigurno ne zbog izvrsne kvalitete.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 18.04.2004., 20:23   #36
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
"Instalacija Zalmanovih ventilatora na tu ploču je malo nezgodna, zbog kondenzatora koji su smješteni jako blizu procesorskom utoru... No ipak je moguće, jednostavno morate napraviti obrnuto od onoga što vam je proizvođač u manualu/na kutiji nacrtao.

Naime, uz taj cooler dobit ćete dvije vodilice koje se trebaju pomoću vijaka učvrstiti pokraj procesorskog utora (vodilice, naravno, trebaju biti s gornje strane ploče, a s donje strane ih pričvrstite vijcima). Jedna od tih vodilica je šira (ima veći luk) i po manualu bi trebala stajati s lijeve strane utora, no ne može tamo stati zbog već spomenutih kondenzatora. Jednostavno obrnite ono što vam kaže manual, pa tu vodilicu stavite s desne strane utora, a onu manju smjestite lijevo, između procesorskog utora i kondenzatora. Trebalo bi stati "na knap", ali će bez problema držati. Zatim samo pričvrstite ventilator na vodilice i to je to... Radi provjereno!"

Ljink
Ljink dva
Staro 18.04.2004., 23:50   #37
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Sve je to ljepo ali onda na kraju ti smeta držaš od venta jer je predugačak i zapinje od kondić i moraš ga piliti.
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno